Chcípá
-
bil
Chcípá
zdravim vás,mám zapeklitej problém pokut třeba popojíždim v koloně auto chcípá jde o to že třeba na jedničku se rozjedu otačkoměr ukazuje tak 1400 a sešlápnu spojku a zastavim tak to hned chcípne pokut to vitočim nad 2000 tak to nechcípá,mám tam novou řídící jednotku novou klapku novou lamdasondu,čidlo na tlak a teplotu nasávaného vzduchu,doopravdy už nevim co stim 
-
tornadoDC
Re: Chcípá
Ja mel vadne kondenzatory v Ridici jednotce. Za 3 tydny mi to chciplo jen jednou i to mozna byla moje chyba. Predtim chcipala porad. Ty mas ale novou Ridici jednotku i klapku. Predpokladam ze mas nastavenou i skrtici klapku. Zkusil bych jeste svicky, kabely ke svickam, palec, hlavu rozdelovace a zapalovaci civku. Jeste je moznost ze to je cidlo klepani anebo nekde praskla podtlakova hadice z brzd anebo tesneni na sktici klapce na ktere je plastova roura je poskozene a nasava falesny vzduch. Dobijeni mas doufam v poradku. Kolik to ma najeto ? jestli neni treba vymenit i palivovy filtr. Pri chcipani a vymene nejdulezitejsich veci se hodne tezko hleda zavada. Pak uz se proste musi merit, merit a merit.
David.
David.
-
bil
Základní nastavení mi dělali stou novou řídící jednotkou jinak svíčky jsem dával noví dobíjí to taky normálně,ještě skusim ten palec s víkem na rozdělovači a kabeli ale nevim mislim že tim to nebude,před tim mi blbnul i volnoběch lítalo to nahoru dolu občas to i chcíplo to zmizelo až po víměně tý řídící jednotky ale to chcípaní v níských otáčkách pořád zustává jinak je to rok výroby 1998 ale ještě stará tlama a najeto rovnejch 121000km
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Mě to tak chcípalo jen na plyn a nastavování nepomáhalo. Nakonec to bylo zalepenými plynovými vstřiky. Po propláchnutí v benzínu a profouknutí ok.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
tornadoDC
Kolegovi litali taky otacky na volnobehu a pritom taky skoro vsechno vymenil. Nakonec to bylo vadne NOVE cidlo teploty.
Dal tam stare cidlo a Felda slape jak hodinky. Ja mel zase problem s teplotou...porad 100 stupnu a mel sem novy termostat
i teplotne cidlo, vymenil sem oboje znova za nove a od te doby s teplotou klid..drzi krasne kolem 80-90 stupnu.
Dal tam stare cidlo a Felda slape jak hodinky. Ja mel zase problem s teplotou...porad 100 stupnu a mel sem novy termostat
i teplotne cidlo, vymenil sem oboje znova za nove a od te doby s teplotou klid..drzi krasne kolem 80-90 stupnu.