Dnes se mi stala při jízdě zvláštní věc. Stojím na křižovatce a když jsem se chtěla rozjet, tak jsem zjistila, že auto nereaguje na plyn (= po sešlápnutí pedálu se nestalo vůbec nic, jako bych šlapala do prázdna). Řekla jsem si, že mi asi chcípnul motor a nevšimla jsem si (normálně se mi toto tedy nestává, tak vlastně ani moc nevím, jestli po chcípnutí motoru svítí světla atd.? Protože světla svítila normálně, jelo topení...), tak jsem motor úplně vypla a znovu nastartovala. A zase stejný problém - jako kdybych na plyn vůbec nešlapala. Po dalším vypnutí-nastartování už to bylo ok.
A tak teď nevím - jsem blázen a vážně mi 2x za sebou chcíplo auto, aniž bych si toho všimla? Že bych neslyšela, že auto chcíplo (u Felicie?)... Na druhou stranu to byla veliká a hlučná křižovatka, spoustu aut, tak by to možná šlo přeslechnout, ale...
Autům vůbec nerozumím, tak budu ráda, když mi k tomu někdo něco napíše. Dělat s tím asi nic nebudu, dokud se to nestane znova (jestli se to stane znova), ale stejně mi to vrtá hlavou.