Prosím Ty zkušenější o pomoc a radu. Dnes se mi dostala do rukou úplně nová hlava bloku válců, 100% je na feldu. Koukal jsem se do Etky a jsem z toho zmaten Na motor BMM se dle Etky dělal jen jeden tip hlavy a to bez rozlišení kw, tedy stejná hlava jak pro 40 tak pro 50, prosím zkušenější o vyvrácení této informace. Ale na druhou stranu se na MPi dle Etky dělaly dva tipy. Z toho jsem nějak zmaten. Osobně mám BMM a na hlavě co mám v motoru je vyražené úplně jiné číslo, které se v Etce ani nevyskytuje a ani se neshoduje na hlavě co jsem zakoupil.
Pro jistotu se raději ptám staršin a těch zkušenějších zda-li se dle foto dá poznat jestli je to hlava na BMM popř. jestli je to 40kw nebo 50kw nebo MPI hlava.
Všem děkuju za kladné ohlasy a pomoc
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Tak jestli jsem to správně vyčetl tak bych měl nejdřív změřit vnitřní otvor pro dřík ventilů a pokud bude 8mm tak je to buďto BMM nebo první MPi a pokud to bude 7mm tak je to MPi. Zítra zajdu do dílny a změřím to. Ale pořád nevím jestli je rozdíl mezi hlavou pro 40kw a 50kw.
Jen mi nějak nejde do hlavy to co tam psal Milos-Racing 50Kw hlava, dvě válcové pružiny a 8mm dřík ventilů – montovaly se na motory BMM a na první MPi. To by mi potom nesedělo s Etkou, protože na BMM a MPi jsou různá čísla, tak nevím čemu věřit a to číslo co má na hlavě je skoro stejný jako mám já na motoru.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Je to 100% 40Kw hlava,má na pravé straně dva kulovaté výstupky nad sebou.A když začíná číslem 047……, tak se jedná vždy o hlavu se 7mm dříkem ventilů.
Tuhle hlavu nekupuj,pokud máš 50Kw motor.