Rada ohledně autoradia

dotazy a rady na vše kolem hudby
BlackCZ - FK

Rada ohledně autoradia

Příspěvek od BlackCZ - FK »

Zdravím pánové mám menší problém s autoradiem a potřeboval bych na to nějakýho odborníka :)
Mám autorádio Sencor SCD 9104GPS a přestalo mi to načítat CD, DVD a pamětovky, jen tak z ničeho nic.
Tak bych se chtěl zeptat co si o tom myslíte, kde bude chyba, Software nebo hardware?
Při vloženi CD nebo DVD se display zhasne jako kdyby chtěl přeskočit na přehrávač pak blikne a nic musím pak dat tlačítko do menu tak pořad dokola.
Předem díky všem za odpovědi
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada ohledně autoradia

Příspěvek od smrcek »

Zkus pročistit mechaniku nějakým čistícím cd anebo se dát na modlení ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
BlackCZ - FK

zkusím až ho doma najdu :) ale zajímavý je že nejedou ani pamětovky
Faster - FK

Příspěvek od Faster - FK »

Tak k tomuhle ti dám zasvěcenou radu, protože jsem ho měl taky, a udělalo přesně to samý..vyndej to, a hoď daleko od sebe a kup něco značkovýho..pioneer, sony, jvc, alpine a podobně..jediný co ti zbyde je, dát ho do značkovýho servisu a připrav se minimálně na výměnu celý mechaniky a přehrání softu..(to čisticí cd nepomáhá..jediný co bylo, že se jednou za tři měsíce vzpamatovalo, přehrávalo cd normálně a za tři dny už zase ne...nikdy jsem nepřišel proč to tak dělá :) )za tu cenu koupíš značkový rádio a zvuk bude nebe a dudy..kupoval jsem ho jako nový, žralo to baterku, musel jsem napajení předělat na vypínač, v létě při přehrávání cd neuvěřitelně peklo až přestalo hrát, zvuk na prd, a pak to začalo dělat tohle (nejspíš je v něm instalováno dobře známé kurvítko)...měl jsem ho asi dva a půl roku, pak prostě šlo..teď už se s holkama po nocích v autě dívat na dvd nepotřebuju :lol:
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

A mě to samé rádio drží (klep klep) jak židovská víra a předchozí rádio od Sencora taky ještě slouží, ale v jiném autě :) Prostě mám štěstí na dobrej kus a nebo se umím k věcem chovat :)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
BlackCZ - FK

to jste mě teda moc nepotěšil pane :-D a ještě jedna otázka myslíte že se dá jen na zkoušku doma přehrát ten soft?
Faster - FK

Příspěvek od Faster - FK »

Smrček: tak to gratulace :) nevím, jak se dá ošklivě chovat k autorádiu, ale po dvou a půl letech vypadá jak kdyby ho zrovna šikmoočka dali z linky do krabice..já si na věcech zakládám..i můj telefon má po dvou letech stále na displeji folii z výroby :D
BlackCZ: Nejde to bohužel, ta aktualizace jde provádět snad jen na mapy tušim..(ten slot v panelu). Mám tu ještě jedno to samý bez panelu na ND, že když se jednou budu strašně moc nudit, tak se v tom začnu vrtat :) Každopádně síť servisů na to je, tak se tam zajdi zeptat, uvidíš co ti řeknou..ale prachy berou už jen za to že se do toho podívaj...
BlackCZ - FK

ok chápu takže budu poslouchat jen radio :-D
Jinak moc díky za odpovědi
stefaninoo - FK

Příspěvek od stefaninoo - FK »

zdravim, prdnu to treba tady :) stala se mi takova vec : menil jsem si radio v aute a v poho jelo..pozdeji se samo nekdy vypinalo..tak sem si myslel ze to je radiem, tak mam pujcene jine radio a to nekomunikuje vubec..cim to muze byt? mam iso konektor snad zapojeny spravne..zluty s cervenym mam spojeny do jednoho a pres cokoladku sem to zapojil na kabel ze spinaci skrinky..ale zem mam zapojenou jenom do cokoladky a z druhe strany nemam nic..myslite ze je problem v te zemi? ale jak je mozne ze mi to tak predtim jelo? nemuzu treba radio zapojit ciste jenom na baterku primo?

Diky
Odpovědět