Ahoj, přesně stejnej problém jsem měl také, když jsem měnil čepy a silenty na ramenou. Utrhla se mi ta matice co je uvnitř té výztuhy (je přibodovaná) a potáčela se se šroubem. Bohužel do té výztuhy se dostaneš leda tak jedním prstem. Šroub jsem odřízl flexou a matku se zbytkem šroubu jsem vyndal tím otvorem v té výztuze. Když jsem to dával dohromady, musel jsem trochu zaimprovizovat, dovnitř jsem dal novou matici s podložkou a pérovkou, ale problém je, jak poté celý spoj dotáhnout, aby se ta matka uvnitř neprotáčela. Vyřešil jsem to tak, že jsem tu matku uvnitř zajistil ještě jednou maticí, tzn. na výšku jsem jí vložil mezi stěnu té výztuhy a hranu matice, pak jakmile dotahuješ ten šroub, tak se ta matice nemůže protáčet, takže se to dá celkem dosti utáhnout. Je to ale pakárna, je k tomu hrozně blbej přístup a neměl jsem z toho zrovna dobrej pocit. Doporučuju také použít lepidlo na šrouby a dát, jak pod hlavu toho šroubu, tak pod matici pérové podložky, aby jsi minimalizoval riziko, že by se to povolilo. A čas od času se podívat, jestli se to neuvolňuje. Já osobně už to mám takhle udělaný zhruba rok, zatím je vše v pohodě. Tak snad Ti to pomůže