Zdravím,
nějakej humus mě připravil o čelní sklo u mojí feldy. Chci koupit nové, mám novou tvář, GLXko, tj.skla byla tónovaná se zeleným nádechem. Dumám, zda jít do origa Splintex nebo do jiných značek NordGlass (AutoKelly) či jiné alternativy.
Jinak ještě jsem se nedostal do místního škoda krámu, ale po netu mi přijde, že ceny všech skel jsou okolo 1300 nezávisle na značce. Čekal jsem větší odstup origa od kopií. Je to náhoda, kupoval někdo teďka?
Jinak o co mi jde především je kvalitní výhled bez vad a aby tónování bylo stejné jako u ostatních skel. Jak jsou na tom ty jiné značky z vlastní praxe?
Děkuji.
Tom
Přední sklo-zelené tónování u jednotl.výrobců
Re: Přední sklo-zelené tónování u jednotl.výrobců
neporadím ti, ale zkus zajít někam na vrakoviště, myslím, že čelní sklo by ti dali za 2 kila...
Za 1315 Kč mám z Auto Kelly tónované sklo NordGlass, zeleně tónované. Zatím s ním jezdím třetí měsíc, a všechno ok. Jen snad, že to sklo neměli zabalené, takže s tím člověk musí počítat a vzít si na přepravu nějakou deku.
já kupoval AGC v kelly po slevě kolem 900 tónovaný s pruhem a sedlo normálně a slouží celou zimu
použitý bych už nikdy nepoupil bude samá dubka a "mléčný"
použitý bych už nikdy nepoupil bude samá dubka a "mléčný"
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
JA mam uz pres rok nordglass tonovany s modrym pruhem a zatim je to ok. A zabaleny bylo jen cely komplet dokola balici folii. Ta deka je dobry napad kdykoliv a bacha na hrany skla.
-
Sumss - FK
Díky všem, nakonec jsem koupil Splintex za 1400 zelené s pruhem. Dneska jsem vytmelil pár problematických míst, zítra přebrousím a ve středu jdu s tátou nasazovat
Podle informací zde na fóru to bude více než zajímavé 
Tom
Tom
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Dvakrat to omotej nejakym pevnym dratem nebo provazkem a jde to v pohode chce to proste jen cit a trpelivost. Nejhorsi jsou asi spodni roh zbytek je sranda.