velka spotreba nafty u feldy 1,9d

AEF
milan431 - FK

velka spotreba nafty u feldy 1,9d

Příspěvek od milan431 - FK »

Zdravim pani odbornici,mam taky mensi problem moja feldicka combi 1,9 zere cez 13 litrov,egr mam odpojeny,trumpetky su tiez vonku aj sanie je ciste,zacalo to tak ze felda bola leniva nechcela ani na dvojke tahat ma najazdenych cca 313000 km,tak my kamarat poradil ze aby som kupil aditiva vif a tak som to urobil a par krat posebe som to dal a auto je uz tak zive jak sa patri ale tak mi narostla aj spotreba vstreky su kontrolovane a tie su vymenene ale spotreba je taka ista,rozvody su tiez navstavene spravne,kamarat mi poradil ze uz len na cerpadle je srobik na pridanie alebo ubranie paliva ale chcem sa vas opytat ze ci ho mam pritiahnut alebo povolit lebo niekde som nasiel ze pritiahnut a zasa ze niekde povolit tak dakujem za radu a este jeden problem zacali my kolisat mierne otacky najskor to bolo len ked islo auto na sytic ale teraz to zacalo robit aj normalne za tepla obcas
michal.j125
Kontaktovat uživatele:

Re: velka spotreba nafty u feldy 1,9d

Příspěvek od michal.j125 »

co vyfuk v poradku ?
Felicie 1.9 D GLX vybava - ele. okna , pal.PC , ele. zrcatka , interie z Edice Mystery , 15" ATS Cup
milan431 - FK

Tak prv som sa sem nedostal ale vyfuk je komplet novy az od predu az po samy zadok
biker610i - FK

Příspěvek od biker610i - FK »

pozri este hadice palivoveho systemu ci ti niekde neunika nafta
milan431 - FK

hadice som uz cele preliezol a v setko je v poriadku ale kamarat co ma feliciu tak ten ma ten srobek na cerpadle ktori je zaisteny 13 maticou tak on ho ma dost zasrobovany a ja ho mam skoro uplne vysrobovany vonku asik predchadzajuci majitel sa v tom vrtal,len neviem kolko ho mam zasrobovat dnu ako poznam ze ho mam zasrobovany tak akurat,dik za rady
biker610i - FK

Příspěvek od biker610i - FK »

myslim ze mas zle nastavene cerpadlo : je to ten srob na druhom obrazku cislo 2?
http://felicia-diesel.ic.cz/?p=78

niekto si asi myslel ze tym velkym srobom sa steluju volnobezne otacky ale volnobeh sa steluje tym malim srobikom cislo 1
milan431 - FK

tak je to mozne a ako ma byt nastaveny ten srobek a co vlastne ovlada ten srobek na cerpadle?Da sa to nastavit aj na aute?dik za info
Odpovědět