nechce chytnout

MPi 1AV
AEE
PavelJandak - FK

nechce chytnout

Příspěvek od PavelJandak - FK »

Ahoj lidi, mám problém se startováním felicie 1.6MPi.r.v.1995.Když jsem ráno přišel, tak chytla na první otočení.Asi po 500m jsem motor vypl a už ho nemohu nastartovat.Poslední dobou se to stává velice často, že po vypnutí studeného motoru, ho pak už nemohu nastartovat.Když otevřu kaporu, tak cítím benzín, takže podle toho soudím, že palivo tam jde, ale zřejmě nehází jiskru.Díky moc za rady.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: nechce chytnout

Příspěvek od 103457 »

To nejde poradit, když nic nevíme, může to být spousta věcí. Začni cívkou-trafem, musíš postupovat a vylučovat jednotlivé věci. Pokud to nechytne vůbec, tak pravděpodobně nejde jiskra na žádný válec, tak pak to může být palec, víčko rozdělovače.
PavelJandak - FK

Příspěvek od PavelJandak - FK »

tak dnes ráno jsem k tomu přišel a chytla na první.Jen se zeptám.Několikrát už jsem kvůli tomu sundaval víčko rozdělovače a když vezmu za palec, tak je tam celkem veliká vůle ve směru dovnitř a ven.Palec jako takový drží pevně,ale to na čem je nasazen má vůli.Je to normální?A s tou cívkou nevím.Myslel jsem, že pokud by měla být mrtvá, tak na dobro a ne že by občas fungovala a občas ne.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Prave ze civka dela takovy blbosti sluzebni 1,6 ka cas od casu nechtela startovat zkouseli jsme vsechno mozny a nakonec to bylo trafo.
Pisu z mobilu bez diakritiky, nejde nam uz 2 hodky elektrika. :hlava:
Odpovědět