Pořízení nového tažnýho a vozíku
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pořízení nového tažnýho a vozíku
tak sjednáno u Generali, cena vyšší 198 Kč. Zítra pro značku...
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
Pokud se nepletu, tak tohle je pěkná vychcanost pojišťoven (stejně tak např.: Allianz), přicpou vozík nebo moped k autu ale pokud člověk způsobí nějakou škodnou událost s vlekem, mopedem,..., tak půjdou dolů bonusy i na auto. U samotnýho vozíku by to dělalo třeba desetikoruny ale u auta + vozík(moped) grátis už to mohou být stovky nebo i tisíce = ušetřené +- 200,- se pak mohou slušně prodražit...103457 píše:ČPP zdarma pokud máš pojištěný osobák, tak vozejk je gratis.
zrovna tohle je jedno, jak spácháš nehodu dou bonusy dolu u všeho
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, bonusy jsou na osobu - pojistitele a ne na konkrétní vozidlo.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nějaký divný...bonusy se vztahujou na auto,ne?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vypočítávaj se třeba i podle stáří auta, stáří, pojistitele, regionu, ap. Ale bonus se váže k osobě pojistitele. Pokud by se bonus vázal na auto, tak by při prodeji vozu přecházel s autem na nového majitele a tak to není právě naopak, bonus při prodeji vozu přechází s majitelem na nový vůz.
Ale Ty do toho pleteš auta, já píšu o mopedu nebo o vozíku. Já mám pojištěný moped 50ccm a auto. Bonusy mám na každý jiný a pokud udělám něco s mopedem, tak mi nesloupnou bonus na auto a obráceně. Pokud bych přešel někam, kde mi to nacpou k autu jakoby zdarma, tak při nějaké škodné události s prskoletem, by sáhli na bonus auta... Jestli si vzpomenu, tak se schválně zajdu zeptat 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tím už bych si v současnosti nebyl tak jistý, jelikož je již zavedena centrální evidence, takže o bonus nejspíš přijdeš tak, jako tak. Dříve to šlo, dokonce pokud jsi naboural a přišel o bonus, přešel jsi k jiné pojišťovně, tam si bouračku zatajil, tak jsi automatocky bonus zase dostal. Dneska ti škodní událost zapíšou do centrální evidence a kdejakej pojišťovák se může kouknout jak jsi na tom. 
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko. Nevím kam to zařadit tak to zkusim tady. Zaujala mě jedna fotka z netu..

a zajímalo by mě, jestli by se to dalo udělat z feldy (a jako že dalo) ale spíš jak by to bylo s PČR a technickou? Je jasný, že bych tam musel dát nějaký světla a tak ale jestli by to bylo možný nějak udělat. Dřív se dal koupit jen podvozek a korbu si tam lidi dodělávali samy. Napadlo mě, že bych použil starou nápravu a jen jí "oplechoval" do tvaru feldy.
a zajímalo by mě, jestli by se to dalo udělat z feldy (a jako že dalo) ale spíš jak by to bylo s PČR a technickou? Je jasný, že bych tam musel dát nějaký světla a tak ale jestli by to bylo možný nějak udělat. Dřív se dal koupit jen podvozek a korbu si tam lidi dodělávali samy. Napadlo mě, že bych použil starou nápravu a jen jí "oplechoval" do tvaru feldy.
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
V našich podmínkách je to tak úředně složitý, že bych se o to nepokoušel. Tedy postavit si to můžeš a vozit tak maximálně na nějaký srazy a to ještě na vlečňáku. Podle zákona existuje možnost výroby jednotlivého silničního vozidla. Jeho registrace je ale možná až po schválení technické způsobilosti k provozu na pozemních komunikacích. Problematiku výroby upravují ust. §§ 29 - 33 zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích ve znění pozdějších předpisů. Doporučuji pročíst podmínky a následně se obrátit na příslušný úřad obce s rozšířenou působností se žádostí o povolení výroby. 
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

- bobas
- Kontaktovat uživatele:
A neda se nahodnou sehnat stary podvozek z voziku ,kde je v tp vlastni nastavba? jeden takovy vozik jsme meli davno doma a na nej by melo jit naroubovat vse,popripade jen na jeho papiry...ale mozna je to zcestne,bylo to davno...
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak jsem to myslel, sehnat nějakej starší vozík kde to je povolený s vlastní úpravou, původní korbu vyhodit a místo ní posadit předek z feldy. No zkusim se na to eště někde pozeptat.
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale kdybych to měl jako náklad a pak mi mi řekli: tak ten náklad sundejte, tak bych byl asi v ři*i ne?
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Muselo by to být sundavací na STK něco podobného, jak mají americký pickupy
-
lord_sef - FK
vonyt - mrkni na tohle ... http://auto.bazos.cz/inzerat/15599343/p ... rabant.php
- vonyt
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo na to jsem už taky narazil.. Já to ale už asi vymyslel... tatík má káru tak jednoduše vyrazim číslo podvozku na tu nápravu a když nějkam pojedu tak přehodim SPZ.. teoreticky by to tak mohlo projít
kW - to kdybych věděl
kW - to kdybych věděl
-
Tomas1
Zdarvím,
máte někdo zkušenost s vozíkem Agados Handy 7 nebo Handy 3 ? Jde mi o bytelnost konstrukce, tak V oj protažená pod celý vozík mi přijde docela slabá - je to vlastně jeho jediná kontrukce.
Kolik uveze, neprobýbají se ty "U" nosníky?
máte někdo zkušenost s vozíkem Agados Handy 7 nebo Handy 3 ? Jde mi o bytelnost konstrukce, tak V oj protažená pod celý vozík mi přijde docela slabá - je to vlastně jeho jediná kontrukce.
Kolik uveze, neprobýbají se ty "U" nosníky?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vše potřebné je tady
stačí hledat ale to by se muselo chtít .
http://www.privesy.eu/privesny-vozik-agados-handy
http://www.privesy.eu/privesny-vozik-agados-handy
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Tomas1
To vím, ale zajímají mě osobní zkušenosti - zdali se někomu třeba při zatížení 800kg neropadl / nerozpad :mrgreen:
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jako si myslis ze se ti nekdo prizna ze pretizil vozejk a on se mu rozpadl ??
nebud linej a ohni se. Hned ti bude jasne ze ten vozik 800 kg nemuze uvezt.
20mm podlaha ktera drzi jen na krajich plechove nastavby kyera je jen nytovana ?? Ta oj je navic pod vozikem ohnuta.
Ja mam MARO ten ma alespon podlahu uprostred vyztuzenou uprostred a oprenou o napravu. Cena odpovida kvalite.
nebud linej a ohni se. Hned ti bude jasne ze ten vozik 800 kg nemuze uvezt.
20mm podlaha ktera drzi jen na krajich plechove nastavby kyera je jen nytovana ?? Ta oj je navic pod vozikem ohnuta.
Ja mam MARO ten ma alespon podlahu uprostred vyztuzenou uprostred a oprenou o napravu. Cena odpovida kvalite.
-
Tomas1
Hele, vím jak je řešenej, vím z jakýho materiálu. Maro s V ojí je řešený prakticky stejně, oba maj podlahy cca 10/12mm, ale o to mi nejde...
Zajímaly mě jen osobní zkušenosti :)
Zajímaly mě jen osobní zkušenosti :)
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co jsou to osobní zkušenosti? Že tam někdo naložil 500 kg cementu a dojel s tím ze stavebnin domů? Ty tam můžeš naložit 450kg a dojet nemusíš. Fakt nevím co chceš slyšet. Na domácí žvýkání dobrý, na podnikání nebo stavění baráku nic moc. Je to forový nýtovaný vozík. Zajdi si do půjčovny a koukni co mají za vozejky.
Já jsem na něm dovezl domů 16 pytlů ječmene, ale jel jsem pomalu s citem. Půjčil jsem ho známýmu, naložil na něj balík sena a při vyjíždění na silnici zachytil spodním čelem a utrhl celej zadek.
V oj není nijak lepším přínosem pro pevnost nebo kroucení vozíku, naopak omezuje v couvání. Já mám ještě jednoduchou oj, takže to zlomím na 90°. A nálepka 100km na zádi je jen placebo efekt, že ten vozík je lepší než ostatní, stejně s ním pojedeš jen 80km/h
.
Já jsem na něm dovezl domů 16 pytlů ječmene, ale jel jsem pomalu s citem. Půjčil jsem ho známýmu, naložil na něj balík sena a při vyjíždění na silnici zachytil spodním čelem a utrhl celej zadek.
V oj není nijak lepším přínosem pro pevnost nebo kroucení vozíku, naopak omezuje v couvání. Já mám ještě jednoduchou oj, takže to zlomím na 90°. A nálepka 100km na zádi je jen placebo efekt, že ten vozík je lepší než ostatní, stejně s ním pojedeš jen 80km/h
Vlastním MARO 03 už deset let a zatím spokojenost,oj je roura a jak píše 103457 je to lepší při couvání než V oj. Běžně na něm vozím kolem 500 až 600kg,nejvíc jsem vezl asi 900kg,ale to už jsem měl strach a jel jsem pomalu,takže už nikdy víc. Dneska kdybych kupoval vozík,tak bych šel do delší korby 2,5m. Pokud však chceš kvalitní profi přívěs tak zapomen na nějaký za 13tis.,ty jsou v jiné cenové relaci. 103457 toho známého bych asi zabil 
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Znáš to, když něco nechceš, tak to pujč.........
Mělo to jediné pozitivum, vozejk jsem celej rozebral, dal jiné nýty, s větší hlavou na plech, a udělal novej zadek s kastlíkem na světla. Kastlík je hlubší, aby byly světla lépe chráněna proti poškození a je nižší. Když jsem naložil nad 500kg, tak jsem na nerovnostech škrtal o zem. Teď ještě čekám na pozinkování, složím a musím na STK.
Pokud někdo půjde do profi vozíku, tak šířka kroby minimálně 120cm. Délka 210cm mi vyhovuje, ale šířka 105 je málo. Nevejde se do vozejku paleta na šířku, ani šatnová skříň.
Mělo to jediné pozitivum, vozejk jsem celej rozebral, dal jiné nýty, s větší hlavou na plech, a udělal novej zadek s kastlíkem na světla. Kastlík je hlubší, aby byly světla lépe chráněna proti poškození a je nižší. Když jsem naložil nad 500kg, tak jsem na nerovnostech škrtal o zem. Teď ještě čekám na pozinkování, složím a musím na STK.
Pokud někdo půjde do profi vozíku, tak šířka kroby minimálně 120cm. Délka 210cm mi vyhovuje, ale šířka 105 je málo. Nevejde se do vozejku paleta na šířku, ani šatnová skříň.
Vozejk Handy 7 mám už 2 roky a jsem s ním zatím spokojenej. Jen mam strach jek dlouho vydrží ty gumy k odpružení v nápravě, je to celkem zajímavě řešený, nevím jak to mají ostatní vozejky. Několikrát jsem ho už taky dost pěkně naložil, nejvíc asi když jsem na něj naskládal staré cihly až nad bočnice. Zatím se jen ohnula vzpěra podlahy co je hned nad nápravou, ale je to z nějakého hodně slabého plechu, tak tam časem dám něco silnějšího. Ale jak říkám zatim spokojenost, nejvíc se mi líbí velká ložná plocha a hlavně 13 kola.
-
tomas1
Spíš mi jde o to, že je to samej nejt, nic moc výztuhy, slabá překližka... proto jsem chtěl zkušenosti z reálnýho provozu.
Koupím Handy 7 a uvidím... :)
Koupím Handy 7 a uvidím... :)
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
agadosy z obi jsou docela kvalitní. Vydržel převážení asi tuny štěrku. (vozík do 750kg)
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
pánové , kdo máte vlek od firmy LADISLAV HORNA MONTIKAR ? potřebuju nějaké foto + konzultaci
Rozměr korby je dobrý,ale zato ta cena 30 litrů
,to bych se už podíval po brzděném.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
cena +- normální 25 ještě není 30 , plecháč by byl o nějakou tísícku levnější , zbytečně náprava na1300kg , stačí ta do 750 , stejně se dá vozit jen cca 400kg ,
když bržděnej tak s nápravou jen na 1tis kg (tedy pokud je to za feldu ) , ale cena cca běžně tak 35-40tis
když bržděnej tak s nápravou jen na 1tis kg (tedy pokud je to za feldu ) , ale cena cca běžně tak 35-40tis
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Brzdeni nechci,tento je v akci ze zesilenou napravou.
Potrebuji vozik s uni vyuzitim,nakladat jde ze vsech stran,bocnice jdou jednoduseji sundat a je plato...
Vozik s korbou mezi koly uz nechci ani videt...
No a felda tu nebude vecne...
A cena 25995,-kc odpovida provedeni-zadna hrachovina co se prodava obi...
Potrebuji vozik s uni vyuzitim,nakladat jde ze vsech stran,bocnice jdou jednoduseji sundat a je plato...
Vozik s korbou mezi koly uz nechci ani videt...
No a felda tu nebude vecne...
A cena 25995,-kc odpovida provedeni-zadna hrachovina co se prodava obi...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
všechno má svoje pro a proti , každý má jiný názor ,
hliníková - plechová bočnice váha +- stejná , plehová časem zrezne , ale hliníková je při poškození neopravitelná
obi atd vozík , plechovka na kolečkách , jejich varianty dělaj všicni výrobci , o tom se nemá cenu bavit , ale s rozumem a nenáročným provozováním si za tu cenu svoje odpracuje a zůstane z něj dobrá náprava
náprava na 1300kg , když max váha vozíku jen 750 , nebudem řešit kolik mu kdo nakládá
bržděný nebržděný , jak píšeš fel nebude věčně ale další auta mají max vlek bez brzd 600kg , fel s bržděným 1000 , auta silnější s lepšíma brzdama 1300 popř í víc dle vozu , např vw transporter dle typu bržděný max od 1500
kola pod korbou , jako dobrý , ale 13 ? tahat něco těžího půl metru nahoru , nebo házet lopatou tak vysoko ? (výhoda korby mezi kolama , ale tím se jich nezastávám) , když už tak menší kola , ale pozor na ně třeba balonový 10 jsou jen o 5 cm menší na průměru
diskutovat se dá do nekonečna
hliníková - plechová bočnice váha +- stejná , plehová časem zrezne , ale hliníková je při poškození neopravitelná
obi atd vozík , plechovka na kolečkách , jejich varianty dělaj všicni výrobci , o tom se nemá cenu bavit , ale s rozumem a nenáročným provozováním si za tu cenu svoje odpracuje a zůstane z něj dobrá náprava
náprava na 1300kg , když max váha vozíku jen 750 , nebudem řešit kolik mu kdo nakládá
bržděný nebržděný , jak píšeš fel nebude věčně ale další auta mají max vlek bez brzd 600kg , fel s bržděným 1000 , auta silnější s lepšíma brzdama 1300 popř í víc dle vozu , např vw transporter dle typu bržděný max od 1500
kola pod korbou , jako dobrý , ale 13 ? tahat něco těžího půl metru nahoru , nebo házet lopatou tak vysoko ? (výhoda korby mezi kolama , ale tím se jich nezastávám) , když už tak menší kola , ale pozor na ně třeba balonový 10 jsou jen o 5 cm menší na průměru
diskutovat se dá do nekonečna
oficiálně ano, ale kdo řeší při nakládání věcí váhu ?ferdamravenec píše:stejně se dá vozit jen cca 400kg ,
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Vozik potrebuju k navazeni veci na stavbu-osb desky,sadrokarton,tramy...atd...to s vozikem s loznou plochou mezi koly spatne odvezu-jinak doma mam maly vozik na kolech 4x8-sport -jacht-korba 90x125-ten na mensi odvoz dobry,ale maly..
Pak jeste mam plato -samovyroba 150x300,ale bez spz-korba mezi koly,blbe se naklada pres blatniky-jinak velikost super,V oj...
Ale k Titbitu,uz mel moznost ho vyskouset-jizdni vlastnosti super,neskace jak plechace,je videt ve vsech zpetnych zrcatkach a krasne se s nim couve...
Pak jeste mam plato -samovyroba 150x300,ale bez spz-korba mezi koly,blbe se naklada pres blatniky-jinak velikost super,V oj...
Ale k Titbitu,uz mel moznost ho vyskouset-jizdni vlastnosti super,neskace jak plechace,je videt ve vsech zpetnych zrcatkach a krasne se s nim couve...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem napsal v minulým příspěvku >nebudem řešit kolik mu kdo nakládá<
já třeba jezdím do německa a pro němce není problém vážit i osobáky , v prázdným celništi na svý straně maj místa dost , a čecháčků tam jezdí taky dost takže se jim to vyplatí , páč nejblíž do obi apod máme do němec než do vnitrozemí a nemusí se přes ten náš úžasnej kopec , a též ceny některých komodit jsou za hranicema příznivější např uhel brikety rozdíl min 80kč/q cement cena za pytel stejná jen v němcích dávaj 15 kgzdarma .......... no vono kdo by vezl na vleku jen 8 pytlů cementu , pro brikety jezdím jiným přechodem (tam nemaj místo ) na vozejk se jich vejde 7q ,
u nás se osobáky nevážej , ale určitě to nějakýho debila napadne , a pak nám ještě budou dopočítávat daň až pojedem z němec
já třeba jezdím do německa a pro němce není problém vážit i osobáky , v prázdným celništi na svý straně maj místa dost , a čecháčků tam jezdí taky dost takže se jim to vyplatí , páč nejblíž do obi apod máme do němec než do vnitrozemí a nemusí se přes ten náš úžasnej kopec , a též ceny některých komodit jsou za hranicema příznivější např uhel brikety rozdíl min 80kč/q cement cena za pytel stejná jen v němcích dávaj 15 kgzdarma .......... no vono kdo by vezl na vleku jen 8 pytlů cementu , pro brikety jezdím jiným přechodem (tam nemaj místo ) na vozejk se jich vejde 7q ,
u nás se osobáky nevážej , ale určitě to nějakýho debila napadne , a pak nám ještě budou dopočítávat daň až pojedem z němec
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mas pravdu,nemci jsou v tomto smeru vynalezavy....vybiraji radi prasule za pokuty.
Ale jak uz ja psal,ven jezdit zatim nebudu-tady me to dle nasi legislativy vyhovuje-staci..
Cekam na potvrzeni objednavky-zajedu pro nej...
Ale jak uz ja psal,ven jezdit zatim nebudu-tady me to dle nasi legislativy vyhovuje-staci..
Cekam na potvrzeni objednavky-zajedu pro nej...
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Vozik je doma,oznaceni vezeko titbit 08D 13R
vozik ma zesilenou napravu-1300kg,zesilenou oj 1300kg a zesileny kloub na 1500kg,je to akce u vezeka
Jeste prikoupil prekryvaci plachtu,operne kolecko,zakladaci kliny...
Jizda s nim super,je videt ve vsech zpetnych zrcatkach-ujeto 98km..
vozik ma zesilenou napravu-1300kg,zesilenou oj 1300kg a zesileny kloub na 1500kg,je to akce u vezeka
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Diky ferdamravenec,zitra zajedu prihlasit-pojistku u mam na rok zdarma od vyrobce a muzu zacit navazet veci a podkrovi...
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
kolik platíte roční povinný na vozík do 750kg?
Jinak Tondo pěkná věcička
Jinak Tondo pěkná věcička
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Ja k tomu novemu voziku,dostal povinne rocni pojistne zdarma..
Dane diky,je super....
Dane diky,je super....
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
já platím 235 asi nebo tak nějak ,
projdi si pobočky v okolí
projdi si pobočky v okolí
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
fidllas píše:Vozik je doma,oznaceni vezeko titbit 08D 13R
Ty woe, ty se udřeš, kdy jsi byl naposled na dovolený, nebo jste si s mámou koupili něco pro radost?
U tebe jen čtu traktor, špalíčkovač, dopravník, vidle, vlek č1, vlek č2, vlek č3, felda, 1, felda 2, nemůžu přijet jsem na poli, nemůžu přijet čistím u potoka, mám už 400 pytlů.
Ale ještě jsem nečetl na všechno jsem se vys... a ležel jsem 14 dní na pláži nebo byl týden na sjezdovce.
PS. to že jsi teď marodil není dovolená
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě Vašku.....
tak pole už opustil-dělám přes den 12h,vozík byl třeba-velký musel půjčovat za úplatu...no tak koupil konečně vlastní. Předělávám patro na baráku, potřebuju navést spousta desek sadroš, osb ..trámky.. a traktorem to mám všude dost daleko-12-15km,to se mi nechce.
Jo po pravdě mám ted rehabku, letos ještě musím vyčistit paseku v lese-asi ted sobota-neděle, pak opět potok, při tom to patro,....
Na jaře přijedu na sraz, pak už dam voraz...dovča taky byla před úrazem ve středu jsme se vrátily a ve čtvrtek mě pila řízla....
Málem bych zapoměl, díky úrazu mám nasbíráno 400 l slívek....
tak pole už opustil-dělám přes den 12h,vozík byl třeba-velký musel půjčovat za úplatu...no tak koupil konečně vlastní. Předělávám patro na baráku, potřebuju navést spousta desek sadroš, osb ..trámky.. a traktorem to mám všude dost daleko-12-15km,to se mi nechce.
Jo po pravdě mám ted rehabku, letos ještě musím vyčistit paseku v lese-asi ted sobota-neděle, pak opět potok, při tom to patro,....
Na jaře přijedu na sraz, pak už dam voraz...dovča taky byla před úrazem ve středu jsme se vrátily a ve čtvrtek mě pila řízla....
Málem bych zapoměl, díky úrazu mám nasbíráno 400 l slívek....
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jseš prostě nezmar.

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Moje máma říkala "nemysli si že potrháš svět ,svět potrhá tebe " a měla pravdu..
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

Vypadá dobře,tak at slouží