Nefunguje osvětlení při otevření dveří
-
JonnyBC - FK
Nefunguje osvětlení při otevření dveří
Nazdar chlapi, z ničeho nic mi na feldě přestalo svítit stropní světlo při otevření dveří, při zapnutí na stropě, ale svítí. Nereaguje to ani u spolujezdce. Stačí když se jeden spínač ve dveřích pokazí,tak nereaguje ani ten druhý? Zkusil jsem vyhodit i ten zpoždovač ve stropě,ale nic. Pojistky ok. Nechce se mi rozebírat tapecírung abych našel konektory,kostru,atd... Nevíte,kde hledat problém? Konektory, ukostření,... Díky
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje osvětlení při otevření dveří
buď dveřní spínače , nebo problém v kabeláži - hledat / nebo přijeď
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Mně to minulý týden udělalo taky, stačilo párkrát zmáčknout ty spínače a rozchodilo se to, tak třeba ti to pomůže taky.
-
JonnyBC - FK
že by prdly oba? najednou,divné spíš to bude někde společně
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
svorkovnice T6e pin 6 na sloupku vpravo , změř to tam nebo to zkus ukostřit a uvidíš
jinak spínače neodejdou oba najednou , ale zjistíš to až když odejde ten u řidiče , páč do tý doby tomu nevěnuješ pozornost
jinak spínače neodejdou oba najednou , ale zjistíš to až když odejde ten u řidiče , páč do tý doby tomu nevěnuješ pozornost
-
JonnyBC - FK
Na levém sloupku jsem našel tu svorkovnici a po ukostření svítí v režimu dveře, za boha ale nevím,kde se v těch spínačích ztratil kontakt,tam už ukostření nepomůže.Zjistil jsem že zatéká za pření sklo pod palubovku,takže chyba bude asi tam.Nicméně se mi nechce sundávat celá palubovka...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
takže když do tý svorkovnice dáš kostru světlo svítí , tak vyměň dveřní spínače , vevnitř jsou zoxidovaný - neopravitelný