Řídící jednotka OI 55KW

MPi 1AV
AEE
Karwiniok - FK

Řídící jednotka OI 55KW

Příspěvek od Karwiniok - FK »

Zdravím vás všechny.

Zajímalo by mne, zda někdo z vás netuší, jestli se dá sehnat kabeláž pro řídící jednotku z OI (r.v.1997). Mám 1.6 of (r.v. 1997).
Trošku neuváženě jsem od kámoše koupil jeho jednotku, protože jeho stará OI skončila na díly. Jednotka byla z 55kw přečipovana na 61KW.
Tvrdil mi, že to pujde na feldu normálně napojit a pak stačí jen naparovat immo s jednotkou. Jenže když jsem ji chtěl nahodit zjistil jsem, že řj z feldy ma jeden podlouhly konektor a ta z kokty má 2 díry na konektory.
Takže by mě zajímalo, jestli se dá použít kabeláž z kokty a nebo mám prostě smůlu.

Díky všem za rady :salut:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Řídící jednotka OI 55KW

Příspěvek od Skury »

Všechno jde, když se chce, ale podle mě je to absolutní nesmysl.... To je jiný štekr jenom na motorovou elektriku nebo i elektrika interiérová má jiný konektor?
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Karwiniok - FK

Re: Řídící jednotka OI 55KW

Příspěvek od Karwiniok - FK »

No ja pravě nevim, jake jsou rozdily v kabeláži u těch dvou motorů.
Já dostal tohle:
http://dily.iautodily.cz/foto_obr-42070-a.jpg
Přesněji se v tom nevyznám. A nevím, jestli by stačilo jen sehnat ten konektor do řj a jenom přeházet kabliky z toho co tam teď je a nebo sehnat komplet kabeláž z kokty. Ale pak se nabízí otázka, zda tam budou stejne koncovky na čidla atp.
To jsem se zas do něčeho vrhnul :lol:
Odpovědět