felda nejede!
-
KarelPotuznik - FK
felda nejede!
Ahoj, občas se mi stane, že když je motor v otáčkách pod 2000 např při rozjezdu nebo při pomalý jízdě na dvojku.. tak vůbec nepřidává ani na plnej knedlík a celý auto cuká. Jakmile sou otáčky cca nad 2000 tak se to začne chovat normálně... Slyšel jsem něco že by to mohli bejt svíčky, je to tak? 
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Re: felda nejede!
Co palivový filtr?
-
Martas085 - FK
mohlo by být...někdy mi to taky udělá za studena,že třeba 5s nereaguje a pak vystřelí
-
Invisible1988 - FK
Něco podobnýho se mi stalo taky,jen teda s tím rozdílem,že to dělalo když byl motor ohřátý.Jednak při zátahu proti kopci cukalo a skákalo celý auto a pak taky když jsem to ať studený či zahřátý chcípl přes kvalt už jsem to znovu nenatočil.Co pomohlo? 1)dali se nový svíčky 2)byl totálně zaoxidovanej kontakt na snímači otáček a to stejné na snímači teploty a tlaku vzduchu co je na škrtící klapce 3)pro jistotu se vyčistila a resetla klapka,poté znovu nastavení přes VAG...nějakou dobu to vypadalo,že OK ale po pár kilometrech zase to samé.Tak se zkusila přehodit zapalovací lišta z jinýho auta a hle auto jelo jak z praku a startuje i když ho třebas chcípnu přes kvalt.Takže tohle všechno co jsem vypsal zkontrolovat a zkus i tu lištu,nejhorší totiž je,že at na ni koukáš jak chceš opticky vadu neuvidíš.Já dal jinou a bez jedinýho problému už asi 1000 km.
-
KarelPotuznik - FK
Tak jo díky mrknu na to.. teď už mi to několik dní neudělalo 
-
KarelPotuznik - FK
Tak problém nejspíš vyřešen. Zkusil jsem vyměnit zapalovací lištu a stále nic, potom jsem koukl na snímač otáček a ten byl celej špinavej, tak jsem ten magnet očistil, strčil zpátky a od tý doby auto ani nezacuklo. A to poslední dny už se s tim nedalo skoro normálně jet, cukalo to při rozjezdu, při rychlý jízdě, studený i zahřátý. Je možný že tomu trochu přidala i ta lišta. Kžadopádně teď už jezdí jak má a to jsem nemusel ani nic kupovat 
-
savik - FK
ahoj,potřebuji pomoc se závadou, nastartování je ok při rozjezdu to taky jede ale po ca 2km začne cukat a ztratí výkon.Na tachometru sotva 30km na otáčkoměru 4000tísíce a dusí se to.Pokud hodně přidám otáčky jdou normálně nahoru ale rychlost stejná a ještě se to více dusí.Nemáte někdo nějakou radu.Je to 1.3 mpi
Moc děkuji.
Moc děkuji.
-
savik - FK
začne se to dusit až při dosažení rozvozní teploty ,nemůže to být čidlo teploty?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
může to být taky výfuk
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti motor jde vytocit klidne na ty 4 tis apod., ale auto nezrychluje tak to bude spojka kaput - prokluzuje 
-
savik - FK
Tak problém částečně vyřešen výměna lam.sondy ale po nastartování motor není moc kultivovaný a otáčky se hádají 500-1000 a někdy to trochu pšoukne do vzduchového filtru po zahřátí celkem ok,auto jede bez střelby a otáčky v normálu ca 800.Před tím to střílelo do filtru a motor se dusil a nechtělo to jet.Svíčky byli černé. Teď ještě přemýšlím zda není ucpaná katalyzátor měl jsem ho včera vyndaný a proti světlu jsem viděl ale jen malý sluneční svit,nevím jak poznat ucpaný katak nebo jak vlekej otvor by měl být proti slunci.
Budu rád za jakou koliv radu.
1.3mpi vyměnil jsem lištu ,svíčky,lam.sondu,prostřední výfuk,čidlo teploty.
Budu rád za jakou koliv radu.
1.3mpi vyměnil jsem lištu ,svíčky,lam.sondu,prostřední výfuk,čidlo teploty.
-
savik - FK
Pokud by to byl katak tak ho mám prošťouchnout pak vyklepat,nebo jak na to.
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
videl si svetlo tak je OK
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
savik - FK
Ahoj tak jsem celou so a ne se hrabal v autě a nemohu přijít na závadu.
Normálně nastartuji studený motor otáčky 1100 po ca45vteřinách klesnou na 500 auto se dusí ca 20vteřin pak se auto dostane do normálních otáček ca8500 a vozítko normálně reaguje a jede. Dělá to jen při studeném motoru.
Všechny čidla jsem vystříkal,výměna lam.sondy hodně pomohla, předtím to střílelo do saní jak zběsilý.
Na vagu se mi objevují stále jen už 2chybi:1087-Basic setting not Perfomed
27- implasible signál
Pokud by měl někdo nějaký nápad prosím poraďte.
Všechny čidla jsem vystříkal,výměna lam.sondy hodně pomohla, předtím to střílelo do saní jak zběsilý.
Na vagu se mi objevují stále jen už 2chybi:1087-Basic setting not Perfomed
27- implasible signál
Pokud by měl někdo nějaký nápad prosím poraďte.