Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od Rambo-x »

Smazat
Naposledy upravil(a) Rambo-x dne pon 22. dub 2013 21:55:12, celkem upraveno 1 x.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Co je to za výkřik do tmy? :)
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Ty jo soráč,to mělo být úplně jinam....nevím na co jsem myslel
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Zas výmysl choré :pig: hlavy :shock: ,Kam tato republika směřuje se nechci ani domýšlet :( chce se mi z toho :puker:
Konec dvouleté záruky bude nahrávat výrobcům a prodejcům šmejdů :hlava:
http://www.novinky.cz/finance/300068-dv ... konci.html
Zastavte svět chci vystoupit :!:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Tak si musím postěžovat, vrátil jsem se s kočkou z veteriny a ta potvora má zápal plic. Dostala antibiotika a chrápe. Chrčí to vní, že až přeřve televizi. :lol: :lol: Ty naše Krušný hory jsou fakt krušný, loni měl pes angínu a letos kočka zápal plic. :P
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Kočku jsem léčil loni. Každé jaro se sebere a tahne někam na letní byt. Vrátí se až s prvním sněhem. Loni jak se koncem května udělala zima, tak se vrátila marodná. Měla takou rýmu že jsem jí musel u veterináře nechat napsat prášky. Ani je nedobrala a byla zase fuč. To je taky vděk.
panlada
Kontaktovat uživatele:

opět krádež

Příspěvek od panlada »

dneska v noci mi nějaké svi.. před barákem sebrali světla pro denní svícení i z mřížkama,nedávno přední blikače,už se i bojim tam dát plastové dveře z křídlem,aby mi pak nesebrali feldu celou :twisted:
DDT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DDT »

Jsou to lumpové,ovšem není čemu divit po slavné novoroční amnestii :oops:
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

emilio52 píše:Zas výmysl choré :pig: hlavy :shock: ,Kam tato republika směřuje se nechci ani domýšlet :( chce se mi z toho :puker:
Konec dvouleté záruky bude nahrávat výrobcům a prodejcům šmejdů :hlava:
http://www.novinky.cz/finance/300068-dv ... konci.html
Zastavte svět chci vystoupit :!:
Však to je dobře, akorát to zbytečně zvyšovalo cenu zboží prodávaného v ČR.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Také mne to neděsí. Právě dvouletá záruka je jediné co mne občas přesvědčí k nákupu na zdejším maloobchodním trhu. Když obchodníci eliminují tuto poslední výhodu, budu už nakupovat jenom na netu. Jestli mám mít záruku zde půl roku, nebo žádnou z číny ale při poloviční ceně, je to jasná volba. Oni si to hoši rychle rozmyslí. Zeptejte se někoho z USA. Tam mají spotřebitelé daleko větší výhody a žádný zákon k tomu prodejce nenutí.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Docela by mě zajímalo, z čeho ten článek čerpal, když se kouknu do platného zákona, tedy tím myslím do nového občanského zákoníku, který bude účinný až 1.1.2014 a který je již nyní platný, tak tam je stále uvedeno, že záruka je 24 měsíců, což jsou dle mě dva roky. Nebo je na cestě nějaká novela, která to mění? Možná jen spletli datum vydání článku a měli ho původně vydat 1. dubna.

http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-89

Práva z vadného plnění
§ 2165/1 zák. č. 89/2012 Sb.
Kupující je oprávněn uplatnit právo z vady, která se vyskytne u spotřebního zboží v době dvaceti čtyř měsíců od převzetí.

Jinak dle mě by bylo dobré tu záruku snížit, sníží se tím ceny zboží.
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

Musím si postěžovat.......
Asi měsíc po koupi jsem zjístil, že mi trošku zatéká kolem čelního okna u řidiče....Nějak jsem na to nespěchal, protože feldu parkuju v garáži...V úterý po půl roce jsem si nechal konečně vyměnit čelní okno z připojištění a tak nějak jsem spoléhal na to, že pokud by to bylo někde vyrezlé, že tam aspon dají trošku tmelu, nebo něco....
Když jsem předával auto k výměně, tak jsem se ptal majitele oné firmy jestli by to šlo nějak zadělat, zavařit, když to bude zrezlé, tak mi řekl, že by to vyšlo na hodně...
Včera, když jsem si přišel pro auto....Fajn, nové okno, holka omládla.....Jenže chčije tam furt :x :x .
Když jsem se ho zeptal, jestli to bylo zrezlé tak říkal, že jo....Ani mi neřekl jak moc, nebo co a jak....a když jsem se jej ptal jestli by to šlo vyvařit tak mi řekl, že by to vyšlo na 5 000,-. Tak se mi trošku převratili panenky.....Pak mi řekl věci stylu, že na felici v hodnotě 5000,- to nemá cenu dělat atd......
Ku..va co to je za přístup? do psí díry.....Fakt mě to sere...Vím, že to není žádné Lamborghiny, ale nikde to auto není zrezlé, snažím se, aby trošku vypadalo atd.....a tak nějak mi přijde, že dneska všichni všechno dělaj pro prachy....Prostě rychle to udělat, vyhodit auto z dílny, shrabnout prachy a čus..... :hlava: :hlava:
Fakt by ho to zabilo kdyby tam aspon hodil trošku tmelu, když už to měl venku, nebo něco.....Nechtěl jsem nic náročného...jenom něco co vyřeší aspon nějakou dobu ten problém... :hlava: .
Ale všímám si toho ve všech profesích....Málo lidí dneska dělá věci s citem.....Prostě radši to odfláknou, rychle hotové i přesto, že k dokonalé práci by museli obětovat třeba 10min na víc.....Kam to spěje ten svět.....
BTW: Jsem ještě mladý holub..takže to nesu těžce :cry: :lol:

Na kolik výjde takové zavaření, nebo něco co vyřeší aspon na delší dobu to zatékaní? 2-3 tis?.....Kdyby to třeba někdo zvládl odsud, byl bych napomocen, akorát jsem v životě nevytahoval sklo a nevařil....
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

ono je to opravdu o přístupu , kdyby to bylo tak moc zrezlé aby se to muselo vařit tak by jsi to viděl protože by to bylo prožraný i kolem gumy , ono většinou stačí kousek šmirglu a barvy , (nedávno jsme sekali fáčko a mělo tam zrezlé tak 3cm2 jinak bylo shnilý jako ...)
ale to zatékání to neřeší , to je netěsnící gumou , ta by se měla měnit při výměně okna , jestli ji neměnili a započítali tak to reklamuj , jinak ji buď vyměň nebo dotěsni (jako jiní) siloikon/bitumen
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nějaké vaření vůbec neřeš. Kup tubu bitumenového tmelu. Odmontuj stěrače a ten černý plast pod nima. Kastli olep páskou a pod gumu kolem dokola naláduj toho tmelu co se tam vejde. Už tam ani nekápne a bude tě to stát stovku a jedno odpoledne. Takto jsem "opravil" už několik aut a do žádného už nezatéká.
Kuk1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuk1 »

Ahoj,
v CC-autodíly jsou objednal originál spojkové ložisko na Feldu. Přišlo mi tohle (stejné jako ve Favoritu) ->
Obrázek
Nemělo by tam být takovéhle? Protože tohle mám i na svojí Feldě 1.3. V ETCe je napsáno pouze jedno číslo pro ložisko. Jsou záměnné?
Obrázek
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

je to jedno, funguje to s oběma ;)
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Kuk1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuk1 »

OK. Taky jsem si to myslel. Jen jsem se chtěl ujistit. Nechce se mi 2x vyndavat převodovku z auta. :)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Jdu si postěžovat.

Celou zimu je oktávka v garáži, konečně se udělá hezky a já ji vyzvednu na menší projížďku do Kralup a zpátky. Cestou se zastavíme na procházku ve Veltrusech a zaparkujeme vedle Městského úřadu. Procházka utekla rychle, za cca. hodinu a deset minut jsme byly zpátky. Jdu k autu a strkám klíč do zámku...a v zámku zlomená lišta z nějaké pilky a zámek byl zohýbaný. Nějaká sfině se tam snažila dostat - v autě absolutně nic nebylo na očích i kastlík byl otevřený a prázdný, ale stejně nějaká sfině sfinutá to musela zkusit. Jelikož ta lišta byla zlomená tak to asi moc šikovný zlodějíček nebyl a auto, které je téměř netknuté po dědovi má teď od nějakého prasete odrbaný dveře a zámek. Takže už je zpátky v garážích a já se koukám po nějakém šikovném alarmu, který by začal hulákat tak, že by z toho auta byla akustická bomba :evil: Pokud o nějakém víte budu rád, když mi napíšete SZ ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Alpinet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alpinet »

To je pech :(
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

S tím nic nenaděláš, o kvalitní auta mají prostě zloději zájem, málem ti z něj nadělali kvalitní náhradní díly. :mrgreen:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

Barumky jsou nic moc, to je fakt. Tohle nejspíš barumkama nebude....
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

u barumek záleží kde sou vyrobený, nejni barumka jako barumka ;)
1.3 BMM kombi LPG
Vosa - FK

Příspěvek od Vosa - FK »

já je mám na zadku a v rámci mé jízdy drží dobře i když nejezdím nějak na hraně ale občas zase trošku ostřejš a zatim mě vždy udrželi :)
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

No asi takhle, dokud jsem nezkusil jiný gumy tak mi přišlo normální že když zaprší tak každej rozjezd od křižovatky prohrabu :D Ale byly už starý, tak jsem si říkal že to bylo třeba tím. Ale děda si koupil nový a je to to samý, takže tím to není. Nebrzdí to ani na suchu, o mokru nemluvím.
Vasek

Příspěvek od Vasek »

na barumky mám už stejnej názor jako náš učitel- od firmy barum si už nikdy nic nekoupim, protože nebudu podporovat výrobce, kterej pustí na trh něco, o čem musí vědět, že to prostě nefunguje.
Nemam sice feldu zas tak dlouho, ale už jsem nějaký letní pneumatiky vyzkoušel. A všechny byly na vodě nic moc, zimáky byly vždycky lepší a když začal podzim a víc pršelo, tak jsem se na ně i těšil... Teď mam "sice jenom" Fuldy, ale jsou to moje první gumy, co na vodě fungujou. Vliv má určitě i nízkej profil a pevný boky, ale faktem zůstává, že v situacích, kdy by všechny moje předchozí gumy minimálně pískaly, tak tyhle držej stopu i na mokru. A to už vůbec nemluvim o tom, co všechno si nechaj líbit na suchu.
Blbě se to vysvětluje někomu, kdo jezdí pořád na gumách podobných těch od barumu. Tohle se prostě musí zažít. ;)
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Vosa - FK

Příspěvek od Vosa - FK »

Tak já tě vašku úplně chápu, já feli na barumkách koupil a je pravda že na nich taky moc najeto nemám, na suchu mi příjdou dobrý, ale nejezdim na doraz, takže na to normální ježdění ok. Ovšem teď co je venku za počasí, tak sem dnes zjistil že nemůžu jet víc jak 70 páč pak už to auto nejede, ale plave! Takže docela poděl :(

Jinak k Fuldám, já je mám jako zimáky a musim říct jedno. Za celou zimu mě nikde nenechali a i z několika pangejtů sem se díky nim vyhrabal :)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Já jezdím celou dobu Matador MP12 a MP15 stella a podle vašich řečí buďto jezdím šnečím tempem anebo bych měl už být dávno mrtvej :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Nevím proč teda zrovna barumky,ale znám i daleko horší pneumatiky....měl jsem jednu sezónu barum polaris a pocitově se nijak skoro nelišily od michelin které jsem měl další zimu.....to bylo ještě na 120L....
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Jestli vy těm gumám nepřikládáte moc velkou váhu :?: :?: :?:
Základní chybu bych hledal mezi sedačkou a volantem. Pokud někdo pojede, jako prase bez ohledu na faktory, které ovlivňují jeho jízdu, tak mu nepomůže ani guma z NASA.
Vosa - FK

Příspěvek od Vosa - FK »

103457 - Já třeba ale píšu že jezdim normálně ale na vodě jsou prostě v prdeli i při 70 km/h :/
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

"normálně" je relativní pojem
Neříkám, že jsou Barumky nejlepší gumy, ale jde na nich v pohodě jezdit.
Vasek

Příspěvek od Vasek »

víceméně zbytečná diskuze... nemůžu vědět, co všechno jste zkoušeli za gumy, píšu jen podle mých zkušeností a dokud si na to nepřijdete sami, tak tomu nejspíš věřit nebudete. Nechci tu rozpoutávat nějaký hádky. Ohledně gum jsem nikdy moc nedal na diskuze, protože si většinou každej hájí to svoje. Stejně jako já...
Mě taky přišlo normální, že když je na silnici voda, tak musim dost zvolnit a opatrně zatáčet, aby auto jelo tam, kam chci já. No a teď jsem jen poznal, že tomu tak bejt nemusí. Že existujou i gumy, který držej stopu, jakou chci já. Teď mě prosím nesuďte, že jezdim za deště jako :pig: , když mi to klouže. Je rozdíl vyzkoušet co si můžu dovolit a jak jezdim sám, nebo s posádkou. To nic ale nemění na faktu, že je dobrý mít gumy, který i na vodě podržej.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Grave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grave »

Nejsem zastánce levných gum, ale před koupí gum je zásadní otázka co od těch gum očekávám. Je jasný že když budu mít roční nájezd 20tisíc km tak půjdu do lepší značky, která mi déle vydrží, ale třeba táta má Barumky na kterých už jezdí už 5 sezón a je nad míru spokejený, protože jezdí na spotřebu a za rok nejede max. 5 tisíc km a bez nehody. Tak za cenu těch gum je to ideální volba. Pak je taky potřeba uvědomit si jestli mi to zato stojí jezdit jako :pig: a zaplatit si několik tisíc korun za lepší gumy a mít je za chvilku sjetý, nebo přijet o pět minut později, mít levnější gumy a ušetřit i béňu ;) Pokud chcete jezděte jak závodníci na hraně a já až pojedu kolem, zastavím zapálím na pomníčku svíčku a pojedu dál třeba i na těch eko gumách :salut:
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Lars2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars2 »

Ahoj jsem se nudil a našel na netu třeba to někomu pomuže
Policie ČR
PRAHA: 2 vozidla
1. kombi, černá – 2AP 8513
2. sedan, světle hnědá - 2AP 8361

Středočeský kraj: 3 vozidla
1. kombi, světle hnědá - 1SR 8021
2. kombi, tmavě modrá - 1SR 8027 - zatím viděn opakovaně na jižní moravě
3. sedan, černá 1SR 8019

Jihočeský kraj: 1 vozidlo
1. kombi, tmavě hnědá – 5C0 8682

Plzeňský kraj: 1 vozidlo
1. sedan, světle šedomodrá - 4P4 xxxx dosud neidentifikovano

Karlovarský kraj: 1 vozidlo
1. kombi, světle hnědá - 2K8 5184

Ústecký kraj: 2 vozidla
1. sedan, tmavě hnědá - 6U4 9153
2. kombi, tmavě modrá - dosud neidentifikovano

Liberecký kraj: 1 vozidlo
1. sedan, černý - 3L4 7195

Královéhradecký kraj: 1 vozidlo
1. sedan, světle šedomodrá - 4H4 9642

Pardubický kraj: 1 vozidlo
1. sedan, černá - 3E5 5097
(Celkem snadno rozpoznatelný, žádný jiný Passat B7 nemá RZ začínající 3E, všechny ostatní jsou od 4E dál. 

Vysočina: 1 vozidlo
1. sedan, tmavě modrá - 3J5 6513

Jihomoravský kraj: 2 vozidla
1. sedan, tmavě modrá - 6B7 1031
2. kombi, černá dosud neidentifikovano

Zlínský kraj: 2 vozidla
1. kombi, světle šedomodrá - 3Z6 5403
2. kombi, tmavě hnědá dosud neidentifikovano

Olomoucký kraj: 1 vozidlo
1. sedan, světle hnědá - 3M8 2079

Moravskoslezský kraj: 1 vozidlo
1. kombi, světle šedomodrá - 7T4 9253
stav k 9.6.2013
Mnoho štěstí bez pokut
kwik

Příspěvek od kwik »

tohle je sice hezké, ale pokud letíš někde přes limit rychlosti a už vidíš SPZ policejního passata, tak už je stejně pozdě, ono to měří ze všech stran a úhlů... někde o tom byl zajímavý článek.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Asi tak, buď máš dost peněz na pokuty a jsi bez bodů, pak si jezdi klidně rychle, nebo to nemáš, tak jezdi podle předpisů, ani v jednom případě pak nemusíš luštit SPZtky kolem projíždějících Passátů, amatére. :lol:
Lars2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars2 »

Ahoj
Jo pravda že většinu lidi ty SPZtky nezajimaji pač dokaží měřit až na vzdalenost okolo 800m což většina lidi SPZtku napřečte. Kolikrat jsem viděl jak čihali třeba na lesni cestě a odsud vylitli jako vosy a to byly od silnice třeba i 50 až 100metrů. Já na ně narazil jako chodec a to několikrat. Měřily rychlost (byla tam 70) a zakaz předjižděni na ten usek co viděly s ty lesni cesty je ale 0,5km dlouhy do kopce a na kopci je zatačka lesní cesta a silnici tvoři jakoby křžovatku T
Takže je to celkem zbytečny aby to tu bylo.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Grave píše:Nejsem zastánce levných gum, ale před koupí gum je zásadní otázka co od těch gum očekávám. Je jasný že když budu mít roční nájezd 20tisíc km tak půjdu do lepší značky, která mi déle vydrží, ale třeba táta má Barumky na kterých už jezdí už 5 sezón a je nad míru spokejený, protože jezdí na spotřebu a za rok nejede max. 5 tisíc km a bez nehody. Tak za cenu těch gum je to ideální volba. Pak je taky potřeba uvědomit si jestli mi to zato stojí jezdit jako :pig: a zaplatit si několik tisíc korun za lepší gumy a mít je za chvilku sjetý, nebo přijet o pět minut později, mít levnější gumy a ušetřit i béňu ;) Pokud chcete jezděte jak závodníci na hraně a já až pojedu kolem, zastavím zapálím na pomníčku svíčku a pojedu dál třeba i na těch eko gumách :salut:
Mě se líbí, jak se každá takováhle diskuze nakonec smrskne na jednoduchou rovnici:
kupuješ kvalitní gumy, se kterými si toho můžeš dovolit daleko víc? = jsi závodník a vrah malých dětí
takže kdybyste to nepochopili, nejlepší bude když budete jezdit na ráfcích bez gum, ušetříte neskutečný peníze, vyzkoušeno... a nikdy nikoho ani neškrábnete (jen brzděte už 5km před přechodem, ale jinak cajk)

ale že jsou dementi co maj všechny kola slicky a závodí na mokru jako by byli mistři světa, to nevadí, protože oni o tom ví že maj špatný gumy... pak se o nich dočítáme na novinkách

Další věc - kde se vzalo moudro, že kdo jede rychle, tak musí zákonitě spěchat? To platí tak u 1 z 5.
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

Jsem toho názoru, že pokud to provoz a celkově podmínky dovolí...Tak si jed rychle jak chceš.
Ty jedeš rychle, ty riskuješ, ty si rozbij hubu a ne, že to odsere někdo jiný. :baseball:
Kdo jezdi v noci po okreskách rychle, tak je vrah a d-bil.

:ot: Výhodou felicie je, že než člověk zrychlí, tak si to stihne i rozmyslet :lol: :lol:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

:D :D :D tak to si musím někam napsat :D :D :D
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

Tak to je fakt bonusovka :DDD
Obrázek
Lars2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars2 »

Paulie píše:Jsem toho názoru, že pokud to provoz a celkově podmínky dovolí...Tak si jed rychle jak chceš.
Ty jedeš rychle, ty riskuješ, ty si rozbij hubu a ne, že to odsere někdo jiný. :baseball:
Kdo jezdi v noci po okreskách rychle, tak je vrah a d-bil.

:ot: Výhodou felicie je, že než člověk zrychlí, tak si to stihne i rozmyslet :lol: :lol:
Sváta pravda --- Výhodou felicie je, že než člověk zrychlí, tak si to stihne i rozmyslet
většina dnešnich aut je výkonově uplně jinde :D
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

S trochou nadsázky by se dalo říct, že to je součást aktivní bezpečnosti. Borec v nějaké 3 litrové audině hodí šibalské levé oko, dupne na to a skoro mu to vycházejíc skončí pod kamionem....Za to s Felicíí si stihnete při předjíždění nadělat do kalhot, "zachránit si život" a ještě hrdě pronést: "Moudřejší ustoupí" :D. Dobře, tak je to trošku sci-fi no :D
Prostě při tom předjíždění můžete déle a impulzivněji přemýšlet o životě. :oops: :lol:
Ale je fakt, že vždycky hledám dlouhou rovinku a celkem dlouho se přesvědčuju než začnu předjíždět......
Za sebe můžu říct, že pro mladého nezkušeného řidiče je felicie jako první auto zlatý důl.....Prostě se vůbec "nepřetvařuje" a díky absence různých elektronických pikačovin člověk tak nějak furt ví co se s autem děje...Chování toho auta se strašně dobře předvídá.

:ot: Ale na žulu v pozlaceným(epitaf): "Chování toho auta se strašně dobře předvídá". :lol: :lol: je to hodně dobrý :lol:
Rambo-x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rambo-x »

Ještě větší předvídatelnost jsem měl ve schade 120....tam než jsem si mohl dovolit předjet,musel být půl kilometru rozhled,vítr v zádech a tolerantní řidič náklaďáku který si pomyslel něco o soucitu....ne to trochu přeháním,ale je pravda že ta felka 1,3 se točí minimálně 1x lehčeji než 120

Když mám pocit že je felda moc líná,jdu se projet stodvácou,tam mě to hned přejde :D :D
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

až se svezeš "nabušeným tdi" tak si budeš myslet o sportáku :lol: :lol: efektivně táhne až někam ke 170 pak zvolnuje a jde pomalu až na 200 :lol: :lol: :lol:
1.3 BMM kombi LPG
Lars2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars2 »

Rambo-x píše:Ještě větší předvídatelnost jsem měl ve schade 120....tam než jsem si mohl dovolit předjet,musel být půl kilometru rozhled,vítr v zádech a tolerantní řidič náklaďáku který si pomyslel něco o soucitu....ne to trochu přeháním,ale je pravda že ta felka 1,3 se točí minimálně 1x lehčeji než 120

Když mám pocit že je felda moc líná,jdu se projet stodvácou,tam mě to hned přejde :D :D
Přesně tak jak povidaš když porovnam 120 Feldu a to co mam teď tak nějak to jde vykonově nahoru 37kw (Škoda 120) 47kw (Škoda Felicie 1,9D) až po 147kw (Fiat Croma 2,4JTD). V Cromě lehce polehtač plyn a maš tam kilo hned (okolo 7 vteřin). To co udělala 120 z O na 100 to ma Croma z 0 přez 200 nehledě na to že 120 má okolo 850kg kdežto Croma 1670kg
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Sádra: :lol: :lol: :lol: tak to je hodně nabušenej motor :D
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

na takový to bežný ježdění ideální
1.3 BMM kombi LPG
woko

Příspěvek od woko »

myslím, že honza_t takhle lítá s feldou :-D
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
Odpovědět