čidlo teploty 1.9D
-
Honzi77 - FK
čidlo teploty 1.9D
čavec,ted jsem objednával čidlo teploty na feldu 1.9D,chtěl jsem zelený,ale bylo mě řečeno že zeleny nemaj a že to žluty je náhrada že to je stejny...co vy si o tom myslíte?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: čidlo teploty 1.9D
Čidla podle barvy přísluší jednotlivým motorizacím, žluté= 1.3 modré= 1.6 zelené= 1.9
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Honzi77 - FK
to vim no,ale tohle me bylo řečeno,mě motor za tepla chyta dobře tak si myslim že je zbytečne tam dávat žluty
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
žlutý 1,3 i 1,6 bez klimy
modré 1,3 i 1,6 s klimou , obě mají stejnou charakteristiku jen modré měří do vyšší teploty
zelené 1,9 , má jinou charakteristiku měření než předešlé
modré 1,3 i 1,6 s klimou , obě mají stejnou charakteristiku jen modré měří do vyšší teploty
zelené 1,9 , má jinou charakteristiku měření než předešlé
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
přesnost teploměru ( zenedbatelné ) , řídící jednotku někde je to tu popsané i odkazy na nějaký fígle kolem čidla , ale to si musíš najít
chci se zeptat, jaký má být rozdíl teplot mezi infem pro ŘJ a pro budíky u různých čidel (modré, zelené, žluté), ve svojí 1.9 jsem měl modré, které ukazovalo o 25 míň než na budikach, tak jsem koupil zelene (v 1.9 pry ma byt) a to mi ukazuje o 30 mene nez na budikach, myslel sem si že je to zelené špatné a chtěl ho vyměnit, v obchodě jsem proměřil další 3 zelené čidla a všechny ukazovaly jinou teplotu pro ŘJ a jinou pro budíky. Hlavní otázka je jaké mám koupit čidlo aby se teplota na budíku nelišila od teploty posílané do ŘJ
-
nebulus - FK
Zelené má mať rovnaký odpor na oboch výstupoch. Tiež so mal nové, ktoré do RJ posielalo o 50 stupňov menej, potom som už išiel do mototechny s multimetrom a vybral také, kde ten odpor najviac sedel.
Tak to je zlé, prošel jsem už 3 obchody, proměřil všechny zelené čidla co měli a všechny se u cca 20 stupňů lišily o 1k takže teplota cca o tech 30 mene, byl jsem i ve škodovce a tam už čidlo vůbec nemají. Tak nevím, je nějáká jiná náhrada ?
-
nebulus - FK
Tak potom jedine k čidlu dokúpiť 1K odpor a je to samo domo za pár halierov vytuningované 
NO jo, ale to by potom ukazovalo i na budikach o tech cca 30 mene ne, protoze podle DP s rostoucim doporem klesa teplota 
-
navstevnik
Ahoj. Mozem Ti zodpovedne povedat,ze ked kupis cidlo so zelenym pasikom,bude vsetko ok,ale musi to byt prave cidlo HELLA,nechcem robit reklamu,stalo ma na koruny 1500Sk,lenze bez akychkolvek problemov. Za kvalitu sa plati...