volant jde ztuha
-
bloudil22 - FK
volant jde ztuha
Zdravím,
po přezutí na letňáky mě jde velmi ztuha volant, pozoruju tu už chváli, myslel jsem, že si zvyknu, ale pořád to jde velmi ztuha. Pneumatiky mam continental contiecocontact 3 - asymetricke, na diskach nasazeny spravne, na aute by to melo byt jedno jak jsou nasazene ne? problem je az po prezuti driv na zimakach bez problemu.. zadne cvakani nebo tak neco slyset neni.. ze by to byl hreben nebo neco.., porad me pripada ze je to v gumach.. jediny co em tak jeste napada, kdyz tohle pisu, ze by gumy mohli bejt podhusteny??
dik za pripadny tipy..
po přezutí na letňáky mě jde velmi ztuha volant, pozoruju tu už chváli, myslel jsem, že si zvyknu, ale pořád to jde velmi ztuha. Pneumatiky mam continental contiecocontact 3 - asymetricke, na diskach nasazeny spravne, na aute by to melo byt jedno jak jsou nasazene ne? problem je az po prezuti driv na zimakach bez problemu.. zadne cvakani nebo tak neco slyset neni.. ze by to byl hreben nebo neco.., porad me pripada ze je to v gumach.. jediny co em tak jeste napada, kdyz tohle pisu, ze by gumy mohli bejt podhusteny??
dik za pripadny tipy..
-
manchman - FK
Re: volant jde ztuha
Může to být pneumatikami, letní jsou z tvrdší směsi, ale můžou být i podhuštěné. Jestli máš auto s posilovačem řízení, protoč kola do plného rejdu na místě s vypnutým motorem na každou stranu třeba 2x. Pak nastartuj a už by to mohlo být v pohodě
.
Podle mě není možný, aby se po přezutí pneu rozbilo řízení.
Podle mě není možný, aby se po přezutí pneu rozbilo řízení.
-
Lukoo88 - FK
Ja sem to mel tez na zimnich to slo jak kdybych mel posilovac a na letnich uplne s tezka
hold tet musi byt posilovac v rukach 
-
bloudil22 - FK
felda je bez posilovače
loni to na těch samejch kolech bylo naprosto v pohodě..ještě jsem zkoušel i přehazovat různě kola jestli to nebude lepší, chvíli to vypadalo, že ano, ale pak zas to jde ztuha..
loni to na těch samejch kolech bylo naprosto v pohodě..ještě jsem zkoušel i přehazovat různě kola jestli to nebude lepší, chvíli to vypadalo, že ano, ale pak zas to jde ztuha..
-
bloudil22 - FK
posilka je fajn a chodímLukoo88 píše:Ja sem to mel tez na zimnich to slo jak kdybych mel posilovac a na letnich uplne s tezkahold tet musi byt posilovac v rukach
-
Hrdi
- Kontaktovat uživatele:
A máš ty letňáky na origo plecháčích nebo na nějákých liťákách?? Já mám třeba liťáky který maj jiný ET a mam je asi o 2 cm vylezlý ven a to neni na místě možný utočit
Zkus mrknout na to 
-
bloudil22 - FK
mám liťáky, koukal jsem i na to a nikde to nepřesahovalo ..
-
Lukoo88 - FK
bloudil 22 ja do posilky nemusim delam na stavbach zamkove dlazby takze uz mam naposilovane 
Když přezuju na letní gumy,které mám na litých discích tak jde taky řízení o něco ztuha než když to mám zimních plecháčích.
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Chce to max zkontrolovat cepy rizeni a spodni cepy, pak horni ulozeni je tam lozisko ale to uz chce stahovaky a cele to rozhodit a pak uz jen na hrebenu pod manzety primaznout spravnou vazelinou. A nemit na aute nejaky veliky a siroky kola ktery tam nepatri. Vic se delat neda leda pak posilovac.
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Jaký mají vzorek ty letní? Horší?
Já jsem taky ted přehazoval pneu...Měl jsem tam první zimu jeté Savy takže vzorek byl ještě nějakých 80% a točil jsem malíčkem....Když jsem tam hodil ted jeté barumky, které mají vzorek jenom 40% tak se točí hůř...Ale zkus si předek fouknout trošku víc....Já to nafoukal na 2,5 Bar a je to lepší
Já jsem taky ted přehazoval pneu...Měl jsem tam první zimu jeté Savy takže vzorek byl ještě nějakých 80% a točil jsem malíčkem....Když jsem tam hodil ted jeté barumky, které mají vzorek jenom 40% tak se točí hůř...Ale zkus si předek fouknout trošku víc....Já to nafoukal na 2,5 Bar a je to lepší
-
Lacik - FK
ahoj, mozno OT, ale tiez mi slo tazko, vymenil som riadenie, ide lepšie, ale zas pri volante ked točim, tak mi niečo škripe ako keby plast,o plast alebo niečo take, dnes som dival etku a neviem či mi tam nechyba nie taketo 6U0419123, lebo davnejšie som to videl rozpadnute pod volantom, alebo čím to može byť? diky