sportovní nárazníky a homologace - dotaz

tuning/tuzing úpravy
miras269 - FK

sportovní nárazníky a homologace - dotaz

Příspěvek od miras269 - FK »

Zdraviiim.Na aukru jsem si nedavno koupil sportovni narazniky na svoji felinu,ovsem kdyz jsem se na ne doma hloubeji zameril,zjistil jsem ze nemaji homologaci.Na aute by vypadali fakt hezky,ale bez homologace si je tam netroufnu dat.
Chtel jsem se proto zeptat Vas zkusenych,dostal jsem takovy "ochcavaci" napad.Az bych sundal ty stare narazniky,tak bych na nich nasel homologaci,placnul na ni kus sadry a pomoci ni,bych homologaci okopiroval na novy laminatovy naraznik,napr. pomoci pryskyrice z laminovaci sady.
Co se tyce technickeho smeru,problem by nebyl,ale co pak na to prislusnici zakona?zblajzli by to? jde mi o to jestli data napsana v te originalni homologaci v sobe nemaji napsano neco jako "homologace seriovych narazniku" nebo jestli ma v sobe napsano jen "homologace pro provoz na pozemnich komunikacich".

Zkuste prosim nekdo neco o tom zjistit...ja na netu hledal,ale nenasel...predem dikec;-) miras
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: sportovní nárazníky a homologace - dotaz

Příspěvek od Skury »

Jestli chceš, klidně to tam dej. Příslušníky zajímá "Atest 8SD". Nic jiného zkoumat nebudou. A kdo ví jestli se budou zajítmat o nějaký laminátový nárazníky na feldě...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
miras269 - FK

Příspěvek od miras269 - FK »

jeee tak to jsi me potesil.... radeji to tam dam,at nekde necaluju....:-)
vlasta

Příspěvek od vlasta »

ale zajímají se :D a na atest na nárazníku řeknou....takových atestů vám udělám za víkend 10 :D

ale je to hlídka od hlídky...popřípadě hlídka s pojízdnou technickou. tam si atest i zkontrolují podle čísla

záleží kde jezdíš, jaké tam máte policajty atd.
Jo. To su ja.Člen číslo 374
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Já měl na feldě úchyty kapoty A u nás mě s tím jeden policajt poslal do kopru, že prej ostrá hrana při střetu s chodcem a druhý to viděl jako doplňkové zabezpečení proti otevření kapoty - neřešil :?
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Odpovědět