Nazdar Kluci!
Když jsem dnes dojel dom,nechal jsem odstavene auto,vytahl klice a odesel! Kdyz jsem po nekolika hodinach prisel,slabe mi svitily kontrolky jako pri otoceni klicem,aniz by tam ty klice byli! Samozrejme baterie vybita! Kdyz jsem ji vymenil za uplne nabitou,stihl jsem po nasazeni kontaktu tak jednou nastartovat a nez se kontakty pripevnily,byla o5 vybita! muzete mi poradit,kde by mohl byt zkrat???!!!! Jeste nikdy se mi to nestalo!! Díky za odpověd'
Svítí kontrolky jako při startu
-
breta1 - FK
Re: Svítí kontrolky jako při startu
Řekl bych, že obě baterky jsou vybité nebo vadné.
Kdyby tam byl někde takový zkrat, že by to za několik sekund vybilo dobrou baterku, to bys viděl pěkný ohňostroj!
Kdyby tam byl někde takový zkrat, že by to za několik sekund vybilo dobrou baterku, to bys viděl pěkný ohňostroj!
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jiskřilo to při nasazování kontaktů ?
-
Brzi - FK
Při nasazování ano a ne málo!!! Ale když jsem odpojoval minusko a přiložil ho jenom na zkoušku z5,tak to ani neblýsklo!!
A baterkama to není!! O to vůbec nemám strach! Prostě ikdyž ty baterky zapojíl obě,tak i bez klíče ty kontrolky svítí,ale motor ani neotočí.Pomalu se nehne ani ukazatel benzinu!! Jsem elektrikář na silnoproud sice,ale z tohoto jsem v pasti!!!!
A baterkama to není!! O to vůbec nemám strach! Prostě ikdyž ty baterky zapojíl obě,tak i bez klíče ty kontrolky svítí,ale motor ani neotočí.Pomalu se nehne ani ukazatel benzinu!! Jsem elektrikář na silnoproud sice,ale z tohoto jsem v pasti!!!!
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Voda v pojistkové skříni ? Prodřenej kabel od baterky do pojitkovky/startéru ?
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jak píše maty , popř alternátor , odpojit altík , vytahat pojistky a zkoušet kdy to začne jiskřit
-
Paul
zdravim lidi mam ten samej problem svítí mi kontrolka dobijení aniž bych měl v zapalování klíče poradtě čím by to mohlo být alternáto hučí a vydává pouze 10,5 V jestli není něco ve skratu??
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
TAK TADY ASI ALTERNÁTOR NEBO JEHO REGULÁTOR