Jaká je vaše maximálka?
-
Sumix
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká je vaše maximálka?
Já jsem zatím s 1.6 combi vyzkoušel max. asi 165 km/h tachometrových, a bylo vidět, že by bez reptání šla ještě o dost dál... jezdím teda většinou celkem umírněně, ale pravda, že ta maximálka, co bych z feldy dostal, by mě dost zajímala
. Jenže se bojím, že když to zrovna budu zkoušet, tak bude někdo mít nutkavou potřebu mi pomáhat a chránit mě
(znáte Murphyho...).
Felda 1.6 Combi LX - "Zelenina"
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem chtěl pokořit rekord,ale než jsem stačil zrychlit tak si dva kamiony dávaly závody a musel jsem brzdit....dnes jen 165 kmh tachometrových....1,3MPi 56kw/112Nm
No tak atky trochu přispěju. Moje 1.3MPI 50kw 140km/h na zamních 13".
edit: tak už jsem vytáh 160km/h nový filtry vyčištěná klapka a nový svíčky 4 bodový
edit: tak už jsem vytáh 160km/h nový filtry vyčištěná klapka a nový svíčky 4 bodový
Naposledy upravil(a) Grbin dne úte 23. črc 2013 23:32:32, celkem upraveno 1 x.
Tak také přidám příspěvek
Jel jsem s kamarádem 1.3mpi 50Kw kombi. Měli jsme naložený kufr sadou zimních obutých kol a jeli jsme na dálnici (lehce z kopečka) 170km/h a pak jsme začali brzdit. Docela mě zarazilo, že by to ještě nejspíš šlo dál
Já jsem ze svojí Feldy dostal 150km/h maximálně.
-
lubo22 - FK
na otcovej felde 1.3 MPi som zatial vytiahol 145km/h ale vcera som skusal ist na mojom opliku ze kolko da trojka a islo to 170 na trojke 
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Jak to sleduju, nejsem na tom tak zle
. MPI 1,3 ale jen 40KW a na LPG-maximálka dle tacho 162km/h-ááále nechutně dlouhá rovinka. Standardně není problém 150km/h-vše na LPG.S 1,6 jsem měl možnost jet jako spolujezdec a nerad na to vzpomínám-chyběly 2mm od konce tachometru-198km/h... Kolik to bylo dle GPS nechci vědět a už nikdy bych to nechtěl jako spolujezdec zažít
.