Potřeboval bych poradit, jaké pneu koupit v do ceny 700kč/ks. Jezdím každý den, najedu cca 10tkm přes léto. Chci aby se na tom dalo jezdit rozumným stylem za sucha i za mokra. Dále aby to zvládlo více než 20tkm. Styl jízdy klidný, do 120km/h, rozměr 165/70 R13. Co jsem zatím našel tak:
- Barum brillantis 3
- Matador MP16 stella
- Kormoran impulser B3
- Hankook k715 optimo
Máte s nimi někdo zkušenosti? popř navrhněte vhodné alternativy
Jaké pneu do 700kč/ks
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké pneu do 700kč/ks
Gumy jsou poslední věc na čem bych šetřil....
Letos jsem si sehnal jeté barumky.....Mají ještě 50% vzorek, ale: Dvakrát jsem potřeboval brzdit.....Dupl jsem na brzdy. Kola se zablokovaly a já jel dál jako na saních, ani ta guma nezahvízdala. Potom jsem za hustého deště vletěl do kaluže pravým kolem a dostal na chvilku aquaplaning......a to všechno asi během jednoho měsíce....Jsem tak na ty gumy nasraný a na barumky celkově. Každý na to nadával, já si říkal, že tomu dám šanci. Mám jasno. Příští léto kupují novou sadu a rozhodně na gumách šetřit nebudu.
Tím nechci říct, že se do 700,- nedá pořídit nic kvalitního(a naopak, že to nejdražší je nejlepší), ale i tak víme jak to chodí....
Jak řekl jeden pán: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci"
Držím palce, at dobře pořídíš
Letos jsem si sehnal jeté barumky.....Mají ještě 50% vzorek, ale: Dvakrát jsem potřeboval brzdit.....Dupl jsem na brzdy. Kola se zablokovaly a já jel dál jako na saních, ani ta guma nezahvízdala. Potom jsem za hustého deště vletěl do kaluže pravým kolem a dostal na chvilku aquaplaning......a to všechno asi během jednoho měsíce....Jsem tak na ty gumy nasraný a na barumky celkově. Každý na to nadával, já si říkal, že tomu dám šanci. Mám jasno. Příští léto kupují novou sadu a rozhodně na gumách šetřit nebudu.
Tím nechci říct, že se do 700,- nedá pořídit nic kvalitního(a naopak, že to nejdražší je nejlepší), ale i tak víme jak to chodí....
Jak řekl jeden pán: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci"
Držím palce, at dobře pořídíš
-
LPG.habartice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké pneu do 700kč/ks
Matadory jezdíme letní, na suchu OK, ale na mokru nebo nedej bože na sněhu případně břečce katastrofa. Kormorany
na osobáku blééé, na náklaďácích jsou dobrý ...
Barumky pro mě ok, vzhledem k poměru cena/kvalita
Ale samo je to o stylu jízdy a o ročním nájezdu. My jezdíme dálnice rychlostí 80-130 km/h a na matadorech i barumech najedem 65 tis. km jako prd ...
Ale jestli jezdíš pár km do práce a zase zpět a o víkendu do Lidlu na nákup tak je jedno jaký gumy si koupíš, lepší nový cokoli s toho cos vypsal než 10 let starý michelinky z vrakáče
Fotit jaký máme slejky na autěch raději nebudu
na osobáku blééé, na náklaďácích jsou dobrý ...
Barumky pro mě ok, vzhledem k poměru cena/kvalita
Ale samo je to o stylu jízdy a o ročním nájezdu. My jezdíme dálnice rychlostí 80-130 km/h a na matadorech i barumech najedem 65 tis. km jako prd ...
Ale jestli jezdíš pár km do práce a zase zpět a o víkendu do Lidlu na nákup tak je jedno jaký gumy si koupíš, lepší nový cokoli s toho cos vypsal než 10 let starý michelinky z vrakáče
Fotit jaký máme slejky na autěch raději nebudu