Felicie LPG
-
Radomil - FK
Felicie LPG
Chtěl bych se vás zeptat,pořídil jsem si felicii na LPG je to 1.3 MPi rok 2000 nádrž je místo rezervy a píšou tam že je na 33l.kolik by se mělo při normálním ježdění žádným divočení tak asi najet na tu nádrž?Když jsem byl načepovat LPG tak se tam vešlo 25l,pak už to šlo strašně pomalu.Takže tam zřejmě ještě něco bylo a měla by být plná nádrž.Ujel jsem na to zhruba 350km.Je to málo nebo to tak odpovídá?Mám poprvé auto na plyn a moc zkušeností zatím nemám,budu rád za každou radu.díky
Re: Felicie LPG
ano, máš nádrž 40litrů a do ní se vejde kolem 30l, mě se podařilo natankovat max 32l do nádrže, která byla úplně prázdná. Pokud máš systém nově namontovaný? tak spotřeba než se ustálí a vyladí tak bude kolísat... záleží jakým stylem jezdíš, jak dlouhé trasy.... chce si to chvíli zapisovat kolik litrů na kolik kilometrů jsi projel a pak to porovnat a spočítat... třeba 5 tankování 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
Re: Felicie LPG
350km je akorád v normě ,já mám už plyn na druhé feldě a o moc rozdil není.ono zaleží taky jaký plyn nabereš,nevěřil jsem tomu ale i plyn se dá pančovat.
pak se změní při ucpaném filtříku atd.jako u udržby motoru na benzín.každopádně u plynu neni třeba řešit zda najedeš o deset víc nebo míň
pak se změní při ucpaném filtříku atd.jako u udržby motoru na benzín.každopádně u plynu neni třeba řešit zda najedeš o deset víc nebo míň
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D