Jablotron RC11

pokec o všem možném i nemožném
samot - FK

Jablotron RC11

Příspěvek od samot - FK »

zdravím měl bych menší problém s alarmem,mam jablotron rc11 u feldy 1.6,r.v.2000,alarm jsem vždy vypl spodním talčítkem,auto dvakrát píplo a normálně jsem mohl do auta a vyjet,o víkendu jsem půjčil auto rodičům ale s alarmem neuměli a třikrát jim houkal,ted se do auta nemůžu dostat protože at mačkám spodní či horní tlačítko auto pípne bud 3X nebo 1X ale alarm furt svítí a jediná změna je ta že bud bliká v autě rychleji nebo pomaleji,máte s tim někdo zkušenosti?
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Re: Jablotron RC11

Příspěvek od ferdamravenec »

sežeň si návod a pořádně ho přečti ,
co můžeš zkusit : držet tlačítko ovladače (jen jedno) po celou dobu svitu ledky ovladače , pak normálně zkusit zkusit jedno z tlačítek (odemknout) otočit klíčkem aby se zapli kontrolky , a tím se vymazala paměť poplachů
samot - FK

Hledal jsem navod na netu ale zatim nic jeste se podivam vecer,to tlacitko mam drzet dokut to neprestane svitit nebo to svitit bude furt a staci jen par sekund?
Angelo - FK

Příspěvek od Angelo - FK »

Měl jsem Jablotron. Pokud houká, stisknout tlačítko, přestane. Pár vteřin počkat, zmačkout znovu, auto se odemkne a přitom pípá třikrát, protože byl vyvolán poplach. Kontrolka bliká rychle, ale je tam krátká prodleva. Třeba blikne třikrát, pak je krátká prodleva. Počet bliknutí určuje čidlo, které poplach vyvolalo. Zapnout zapalování, počkat. Kontrolka zabliká, pak přestane. Nastartovat. Občas se zblázní a houká i při otevřeném autě. Takže zavřít dveře, zmačknout tlačítko, přestane houkat. Zmačkout znovu, auto se zamkne. Pár vteřin počkat a znovu zmačkout, auto se odemkne. Pak zapnout zapalování. Jde o to, promačkat se s několikasekundovými pauzami do stavu odemčené auto. Shrnutí : pokud kontrolka bliká pomalu, je zamčeno. Pokud bliká rychle, je odemčeno. Pokud pípne třikrát, je odemčeno a pípá třikrát proto, že byl vyvolán poplach. Pokud pípne jednou, je zamčeno.
samot - FK

takže když to pípne třikrát a bude to blikat rychle tak auto můžu otevřít a nebude houkat?Trochu sem ale zamotanej v tom co mám potom dělat,mám potom nastartovat aby to probliklo a pak můžu motor normálně vypnout a auto zamknout,když to zamykám vždy to pípne dvakrát
Naposledy upravil(a) Maty dne ned 21. črc 2013 21:34:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necituj poslední příspěvek!
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

když se odemkne tak ho otevři , zapni klíček a tím se vymaže paměť poplachu
na horní tlačítko pípne jenou
na spodní pípne dvakrát (alarm vynechá některý funkce otřesák , snímač napětí)

při odemknutí normálně pípne dvarát , pokud pípne vícekrát hlásí že došlo k poplachu
blikání diody (do zapnutí klíčku) určuje odkud alarm přišel
Angelo - FK

Po zapnutí klíčku blikne dioda tolikrát, kolik je nakonfigurováno ovladačů. Čidlo to hlásí bez klíčku, proto to bliká rychle s prodlevami.Je pravda, že pokud při zamykání pípne dvakrát, nejsou aktivní čidla v kabině, což je dobrý, když je tam třeba pes. Pípne třikrát, otevřít, zapnout zapalování, zabliká, vypnout.
samot - FK

tak auto třikrát houklo,otevřel jsem,nastartoval,vypl motor,zamknul,auto dvakrát píplo jak jsem zvyklej a vše je v pohodě,díky za radu ;)
Angelo - FK

Hlavní je, že to funguje jak má. ;)
Odpovědět