výměna víka kufru-nesedí...

karoserie, narazniky, skla atd.
calif - FK

výměna víka kufru-nesedí...

Příspěvek od calif - FK »

Zdravim vsechny priznivce, dnes sem vyměnil sve zcela zrezle zadní viko kufru za mene zrezle :) problem je v tom ze po natahani elektriky ,upevneni zavesu atd mi nejdou dvere vubec dovrit a ani nesedi vyskove zamkem na to oko, dvere sem koupil bez zavesu a pouzil zavesy puvodni, chybi mi tak centimetr ale neda se to nikde štelovat, pokud vim tak vsechny dvere na felicii jsou stejne, uz jsem z toho hotovej, proste to nezavřu. poradi nekdo???
díky
Cobrak
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna víka kufru-nesedí...

Příspěvek od Cobrak »

Nafoť nám to, takhle ti asi nikdo neporadí.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Dá se štelovat spodní zámek a dorazy dveří. Jsou to gumové špunty, které jsou zevnitř dveří.
Vyndej zámek, buď horní nebo spodní a zkus dveře dovřít, jestli sedí po obvodu. Zda je stejná spára. Pokud ano, tak dveře nejsou zkřížené a měly by jít doštelovat a zavřít.
Jestli jsou ale vrata z bouračky, tak můžou být skřížené. :(
calif - FK

spodnim okem zamkem uz jsem to zkousel,nedosahne, dorazy se karoserie vubec nedotknou, no nicmene ma jeste jedny, takze me ceka cely proces vymeny jeste jednou, ty druhe snad sednou, dam vedet. diky
Talla2xlccv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talla2xlccv »

dělal jsem to taky a nesedelo to jen o asi 1cm pomohlo popustit to nahoře v pantech jak jsou šrouby víka dalo se posunout o kousek dolu a stačilo to ale nevím pokud jsi tohle zkusil tak asi jinej druh dveří občas co auto to unikát bohužel
calif - FK

tak ani za boha :) nastesti mel jeste jedny, dokonce v podobne barve, ale o to v horsim stavu...ty ale sedí. ty predtim jsou hnuté.
Odpovědět