Leštění nového laku
Leštění nového laku
Ahoj hledal jsem tu všude a nikde nenašel udělal jsem celolak na mé felince a nevím čím přesně rozleštit lakýrník mi řekl že mám použít leštěnku na nové laky ale potřeboval bych poradit od které značky jsou nejlepší.mám totiž na laku místy malé stejkance a lakýra řekl že to tím v pohodě rozleštím.Tak předem díky za odpovědi
Re: Leštění nového laku
Co vím, tak poteklou barvu nerozleštíš, tu musíš nechat vytvrdnout, vybrousit jemný smirkem nejlépe pod vodou a následně rozleštit.
Nejlepší je zajít do nějaké prodejny s lakama a nechat si poradit co použít.
Nejlepší je zajít do nějaké prodejny s lakama a nechat si poradit co použít.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
takhle ten lakýra mi říkal právě nechat pořádně vytvrdnout a pak přebrousit a pak rozleštit leštěnkou na nové laky
-
Kubason - FK
promiňte za znovuotevření starýho tématu, ale chtěl jsem se jen zeptat. kitoval jsem zadní lemy a nastříkal sprejem. je na něm napsáno, že mám po minimálně 24 hodinách odstranit leštěním "mlhu" na laku. poradíte mi prosím, jak přesně postupovat a co použít? v tuhle chvíli je totiž okolí lemu matný a na dotek trochu hrubší, než zbytek plechů.
pockej klidne 14 dnu,az lak vytvrdne, pak kup lestenku na stare laky od turtle waxu a lesti...pokud to udelas pofadne, nepoznas prechod barev.
-
Kubason - FK
díky 
jen ještě jedna věc. vzhledem k tomu, že se pomalu ale jistě přibližuje zima a já můžu dělat na autě jen venku, stačí, když to bude tvrdnout týden? lak je na autě od pátku, tak že bych třeba v sobotu začal leštit
jen ještě jedna věc. vzhledem k tomu, že se pomalu ale jistě přibližuje zima a já můžu dělat na autě jen venku, stačí, když to bude tvrdnout týden? lak je na autě od pátku, tak že bych třeba v sobotu začal leštit
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych nejel na svatbu tak bych to nechal až na jaro .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda