Přední mlhovky
Přední mlhovky
Ahoj všem tak jsem opět tu.Centrál vyšel,Ale přestaly fungovat přední mlhovky a svítit kontrolka vyhřívání 5 dveří,pojistky ok,relé ok,vyměnil jsem vypínače a nic,tak nevím co s tím po čem jít.Tak vás někoho prosím o radu.Mám 1,3 Bmm,50kw,r.v.95 combi.
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:Přední mlhovky
Ta kontrolka sviti jen s parkovackama ? Ja bych hledal prodrenou izolaci v pruchodce 5. Dveri, takmi to to blblo.
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Ahoj Nosferate to vím žeproblém může být v té průchodce 5 dveří aleco s těma předníma mlhovkama?může to mít vliv i na ně?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já bych tipnul, žes někde přerušil kostru.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Ahoj Skury,myslíš že to má někde spojitost? jsou to 2okruhy.jiné pojistky.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední mlhovky
Tak pak to bude magie...
Hele, nevim. Než ses začal v autě vrtat, tak to asi fungovalo. Takže poředpokládám, že když to nebude pojistkama, tak buď jsi někde přerušil kabel, nebo odpojil kostru a podobně. Je otázkou, cos všechno dělal atd. Šel bych cestou toho, že se zkusil vrátit do doby před centrálem. Tzn. mrkni, jak máš zapojenej centrál.
Hele, nevim. Než ses začal v autě vrtat, tak to asi fungovalo. Takže poředpokládám, že když to nebude pojistkama, tak buď jsi někde přerušil kabel, nebo odpojil kostru a podobně. Je otázkou, cos všechno dělal atd. Šel bych cestou toho, že se zkusil vrátit do doby před centrálem. Tzn. mrkni, jak máš zapojenej centrál.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
možná bych zkusil odpojit tu diodu (imitaci alarmu ) 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jsou to dva samostatný problémy ,
kontrolka vyhřívání : nefunguje jen kontrolka ? nebo nejde ani vyhřívání ? protože kontrolka je s mím přímo spojená , je dobrá pojistka ? tj nezoxidovaná ? je dobrý kontakt v pojistkovce ? často bývá vyhřátý
mlhovky : nesvítí mlhovky , svítí jejich kontrolka ??? pokud ano zkontroluj žárovky
kontrolka vyhřívání : nefunguje jen kontrolka ? nebo nejde ani vyhřívání ? protože kontrolka je s mím přímo spojená , je dobrá pojistka ? tj nezoxidovaná ? je dobrý kontakt v pojistkovce ? často bývá vyhřátý
mlhovky : nesvítí mlhovky , svítí jejich kontrolka ??? pokud ano zkontroluj žárovky
Ahoj chlapy,Tak hlásím ůspěch přední mlhovky už svítí,byly to žárovky
vyhřívání funguje měřil jsem to 16v ale nevím jestli to jsou správné hodnoty,stále nefunguje kontrolka vyhřívání dával jsem novou,prosím poradte mi někdo.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a ta nová je funkční ? jináč přihnout kontakty na žárovce + očistit kontakty na tišťáku ,
popř může být prasklý tišťák
16V ???????????? máš dobrej měřák ??? někdy stačí v těch šuntech vyměnit baterku , bez motoru cca kolem 12 s motorem kolem 14V , jináč ti to přebíjí a z toho bejvaj další problémy
popř může být prasklý tišťák
16V ???????????? máš dobrej měřák ??? někdy stačí v těch šuntech vyměnit baterku , bez motoru cca kolem 12 s motorem kolem 14V , jináč ti to přebíjí a z toho bejvaj další problémy
Ahoj ten tišták je ověřený vše svítilo jak mělo,na to měření jsem použil Digitální multimetr ale asi jsem ho špatně nastavil,půjčím si jiný přístroj potom písnu kolik jsem naměřil taky se mi to zdá hodně zkusím ještě přemeřit Altík.
Ferdo Mravenče ješte jsem se tě chtěl zeptat jaký může být důvod toho případného přebíjení,a jak ho odstranit,děkuji za odpověd.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
vadný regulátor - vyměnit
ale nejdřív to pořádně změř
ale nejdřív to pořádně změř
Čauky Ferdo Mravenče,Tak jsem dnes měřil a naměřil:Při vypnutém zapalování 12,5v,při zapnutém klíčku 12,8v,při nastartovaném motoru 13,6v,Ve vyhřívání 12,7v,z čehož vyplívá že altík nepřebíjí
.Včera jsem to měřil na blbých místech a měl aušus měřák.Ale pro jistotu vyměním uhlíky.Ta kontrolka ještě nesignalizuje ohřev zítra na to mrknu ale asi budeš mít pravdu očistit kontakty,protože na mě dnes mrkla tak usuzuji že to bude nějaká blbina a ne kostra atp.No ještě se ozvu s tou kontrolkou.Díky Pepin
Ahoj všem,No tak jsem se dlouho neradoval z těch mlhovek včera opět zhasly
Pojistky ok relé ok.já ko.tak nevím co stím samozřejmě vyměnit za nové,achtěl jsem se zeptat měl jsem je zapnuté s parkovačkama za jízdy jestli to není blbě?zkoušel jsem je.předem děkuji.altík ok nepřebíjí.
Ahoj všem,Tak jsem dnes konečně vyměnil regulátor napětí(starý měl krátké uhlíky a blbnul)mlhovky opět svítí,tak jsu zvědavý jak to bude dlouho fungovat,popř.vyměním celej altík.při nastartování trochu hrčí asi ložiska ale nabíjí normálně.Napětí ok.
Ahoj všem,hlavně těm co mě radily,Tak mě všechno opět gunguje jak má(altík komplet,mlhovky,vyhřívání zadního skla,centrál
.
Každý měl trochu pravdu,ale hlavní vinu měl zub času.Moc děkuji za rady byly velmi cenné ajá nabral zase nějaké zkušenosti.Ahoj
Každý měl trochu pravdu,ale hlavní vinu měl zub času.Moc děkuji za rady byly velmi cenné ajá nabral zase nějaké zkušenosti.Ahoj