Pri zpatecce se dusi
-
froddo - FK
Pri zpatecce se dusi
Dobry den.Resim problem ze pri rozjizdeni se na zpatecku pri teplym motoru se motor zacne nechutne dusit.Musim seslapnout plyn az na podlahu aby se s tim dalo alespon trochu popoject.Uz nevim kudy kam a nikdo to nikdy neslysel.Poradte prosim.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pri zpatecce se dusi
A dopredu to jede normalne na 1,2 ? Pokud ano a jen zpatecka tak me napada jestli ti vzadu nevaznou brzdy to bych si zkontroloval a zacal tim, a nebo by pak mohl byt problem s prevodovkou.
-
froddo - FK
Dopredu to na vsechny rychlosti jede normalne,jen ta zpatecka pri zahratym motoru.Za studena vsechno funguje normalne.Na prevodovku bych to netipoval.To by bylo neco slyset ne?Ale ty brzdy me nanapadli.Na to se podivam.Dik za radu.
-
Savage - FK
aj ked mas zaradenu spiatocku ale drzis spojku a pridas plyn tak sa dusi?
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Pokud neváznou brzdy, tak asi nevidím jinou příčinu než problém v převodovce, ale ten by musel teda bejt aby to dusilo motor.
-
froddo - FK
kdyz stojim na spojce tak vse ok.az pri rozjizdeni dozadu.
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Já mám podobný problém, vždy když vyjíždím z garáže.
Nastartuji, pomalu pouštím spojku a když je v záběru a přidám plyn, tak prostě nic. Jako by nejde přidat plyn.
Ale když vyšlápnu spojku, pak šlápnu na plyn a držím třeba 2tis. ot. a potom až uvolnuji spojku tak to v klidu jde.
Nastartuji, pomalu pouštím spojku a když je v záběru a přidám plyn, tak prostě nic. Jako by nejde přidat plyn.
Ale když vyšlápnu spojku, pak šlápnu na plyn a držím třeba 2tis. ot. a potom až uvolnuji spojku tak to v klidu jde.
-
froddo - FK
Tak jsem koukal na ty zadni brzdy a rovnou udelal novy.na jednom kole nebyl ten excentr a cely to tam jezdilo.Je to tyden a zatim klid.