Blinkry současně s brzdou
-
wassany - FK
Blinkry současně s brzdou
Zdravím, na pár autech jsem viděl, že při odbočování současně s blinkry blikají i brzdová světla. Věděl by někdo jak na to u felinky?
Prý se do zadních světel přidá pár diod, které to obstarávají. Snad tu před pár lety bylo i schéma zapojení, jen nejsem schopen ho nikde vygůglit. Díky.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Blinkry současně s brzdou
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co STK nebudou problémy ? 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Emilio: Budou, stejně jako s PČR apod. Ale to je jeho problém.

-
wassany - FK
No, to tak nějak vím, že tam budou muset být
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Letovat, letovat.
Přerušíš origo plíšek a nahradíš ho diodou.
Vykašli se na to, dělat brzdu s blinkrem je blbost, pokud hodně chceš, tak udělej blinkr se zpátečkou.
Přerušíš origo plíšek a nahradíš ho diodou.
Vykašli se na to, dělat brzdu s blinkrem je blbost, pokud hodně chceš, tak udělej blinkr se zpátečkou.
... udělej to spolu s vnitřním osvětlením ...
jj 103457, když už tak s těma couvačkama. A ještě bych to vylepšil. Vrazil bych tam místo couvačkových žárovek tzv. RGB ledky
http://www.gme.cz/led-5mm-rgb-cc-4000-40-p511-155
Když přivedu napětí na všechny tři čipy (při couvání), tak bude svítit bíle, když jenom na dva - červená a zelená (při blikání), tak bude svítit žlutě.
Už jsem uvažoval nad fintou co mají nové audiny. Denní osvětlení při blikání svítí (bliká) žlutě. Ale myslím, že první policajt by takovou feldu s trvale rozsvícenými blinkry (i když svítícími bíle) poslal ze silnice pryč.
jj 103457, když už tak s těma couvačkama. A ještě bych to vylepšil. Vrazil bych tam místo couvačkových žárovek tzv. RGB ledky
http://www.gme.cz/led-5mm-rgb-cc-4000-40-p511-155
Když přivedu napětí na všechny tři čipy (při couvání), tak bude svítit bíle, když jenom na dva - červená a zelená (při blikání), tak bude svítit žlutě.
Už jsem uvažoval nad fintou co mají nové audiny. Denní osvětlení při blikání svítí (bliká) žlutě. Ale myslím, že první policajt by takovou feldu s trvale rozsvícenými blinkry (i když svítícími bíle) poslal ze silnice pryč.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není potřeba letovat nic. Já koupil diodu a dal sjem jí do štekru, abych propojil obvody. Měl jsem to tak udělaný kvůli STK a případně kvůli PČR (já měl propojený brzdy+mlhovky). Vem si kus drátku a zjisti si, který dráty vedou k brzdovým žárovkám a který k blinkrům. A pak přes diodu propoj.