Poškozené čelní sklo - likvidace škody
Poškozené čelní sklo - likvidace škody
Zdravím. Mám na felicii poškozené čelní sklo od kamínku, protistrana vinu uznala a řeší to její pojišťovna. Je možné žádat za čelní sklo likvidaci škody rozpočtem? Na pojišťovně mi tvrdí že si ho musím nechat nejdřív vyměnit, a likvidovat škodu fakturou, ale nikde jsem nenašel nic o tom že by to nešlo. Pokud tomu někdo rozumí budu rád za radu.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Poškozené čelní sklo - likvidace škody
Čelní sklo nelze řešit rozpočtem. Na čelní sklo se neuplatňuje amortizace, pojišťovna ho hradí v plné výši na základě faktury.
ne skla pouze na fakturu, její výše tě ovšem nemusí zajímat zaplatí jí celou
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Většina servisů kde dělají autoskla si to papírování dělá sama, protože je to živí....
Letos na jaře jsem si nechal měnit čelní okno, sice z připojištění, ale to je podle mě jedno.
Chlápek si ofotil velký techničák a občanku, podepsal jsem mu nějaký protokol. Auto jsem tam nechal, likvidátor to zkontroloval, vyměnilo se okno a druhý den jsem si šel pro auto.
Letos na jaře jsem si nechal měnit čelní okno, sice z připojištění, ale to je podle mě jedno.
Chlápek si ofotil velký techničák a občanku, podepsal jsem mu nějaký protokol. Auto jsem tam nechal, likvidátor to zkontroloval, vyměnilo se okno a druhý den jsem si šel pro auto.
Dík za odpověď
. Nechám ho vyměnit a pošlu jim fakturu.