Pojďte si postěžovat,pokecat...
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Co je to za ekolikvidaci? Vždyť z toho vůbec nic neodstrojí a hned to hodí do lisu...
koukam horší než u nás- nemaj tu lis a tak tu skoro všechno rozebírají kladivem, nějaký střepy jim problém nedělají. Eko jako svině. Hlavně že když tam člověk doveze nekompletní auto, tak za ty díly, který chyběj, platí stejně, jako kdyby je tam koupil... 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/ekonomika/316134- ... nafta.html
Takové články mě vždycky akorát nase.... Nadpis jako by benzín zlevnil o 10kč a přitom vlastně vůbec.....
Takové články mě vždycky akorát nase.... Nadpis jako by benzín zlevnil o 10kč a přitom vlastně vůbec.....
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevíte prosím někdo náhodou o nějakém Simsonu S51 Enduro případně Jawě 20,21,23 klidně bez TP a SPZ v pokud možno dobrém stavu za cenu tak max do 5 tisíc?
Sháním pro synátora na ježdění po zahradě aby se naučil základy na motorce.Nejlépe středočeský případně i ústecký kraj.....
Díky za každý tip.....
Sháním pro synátora na ježdění po zahradě aby se naučil základy na motorce.Nejlépe středočeský případně i ústecký kraj.....
Díky za každý tip.....
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
I takto konci klubove feldy. Foto z autoburzy v Ostrave:

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nojo, za chvílu budeme mít veterány.
Dneska jsem byl na služebce u soudruhů z NDR a viděl jsem za cca 500km jen 2 feldy. Jednu tmavězelenou NF hned za hranicema a pak jednoho OF pěknýho kombika v Lipsku. Fóbií celkem dost, oktávek mraky, nějaký Yeti a Rapidy.
- motoxl
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč, ale ty němci neumění ty felicie nacenit, když koukám na německé bazary najdu tam do 10k fakt pěkné kousky. A potom za 20k děravé jak řešeto
.
Do budoucna bych určitě chtěl nějakou tu feldu z německa. Prozatím my musí vystačit 2 feldy

Do budoucna bych určitě chtěl nějakou tu feldu z německa. Prozatím my musí vystačit 2 feldy

-
Kubason - FK
to už je špatný, když i blbý Nankangy stojí na feldu 13" 900 korun za kus
strašná smrt. uhořet v autě. R.I.P Paul Walker. Stal se ikonou naší generace
Jo. To su ja.Člen číslo 374
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Je ho opravdu škoda
Ale jedna věc mě sere,jak každý všude píše R.I.P.
Jsme Češi,tak snad odpočívej v pokoji.. Polovina těch lidí beztak ani neví,co ta zkratka znamená 
Ale jedna věc mě sere,jak každý všude píše R.I.P.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Rock In Peace

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Kubason - FK
stal se z něj teď dobrej lapač lajků... každej na facebook nahraje fotku, na který je něco jako R.I.P. Paul Walker + nějaký motto, datum jeho narození a úmrtí, popřípadě něco jako 1 like = 1 respekt (speciální akce dne! 1 like = 10 respektů!), což mě na tom pěkně
ale samozřejmě je mi líto, že umřel
ale samozřejmě je mi líto, že umřel
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
jojo takové moje mateřské mléko co se týče filmů
Že by česká zkrtka O.v.P ? Líto mi to je téže, ať se prohání suprou v nebi dále 
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
Podle fotky auta si myslim ze musel byt nasracky jeste predtim nez to chytlo.. Kazdopadne mi prijde uplne absurdni jak vsichni breci a poradaji "organizovane bordely" na pamatu filmove postavy o'connera. Schvalne pisu briana pac kdyby vedeli ti lide kdo byl paul tak nedelaji take opicarny a raci prispejou na dobrou vec a ucti tim jeho pamatku nebo proste nejak jinak. Nerikam ze na ucteni neci pamatky je spatne ale to co jsem videl co delaji to mi nedava smysl spis je to zaminka upozornit na sebe a nahonit si egovlasta píše:strašná smrt. uhořet v autě. R.I.P Paul Walker. Stal se ikonou naší generace
https://www.flickr.com/photos/127894722@N07/
- potkaj se dva..křižovatka dva pruhy....semafor...červená.....start !ruská ruleta, zelená...jede se deset,dvacet,dvojka přes třicet a trojka na čtyřicet.....pade ! ....votáčky dva,skoro tři litry..holky na chodníku mi hážou kalhotky....
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Upřímně... Meleš sra... Ikonou naší generace? Možná tak mladej blbejch rádobytunerů. Je vidět, že o něm víš totálně kulový, a žes viděl pouze filmy, kde řídil auto... A že měl nadaci, přispíval nemalé částky na charitu, jezdil do postižených zemí a podobně, to samozřejmě nevíš. Za to by si ho měli lidi pamatovat, ne že jezdit v supře, jak je to všude prezentovaný. Tvojí "ikonou" je jenom kvůli tomu, že hrál ve filmech s autama. Tak to může být tvoji ikonou i Franta s Horní Dolní...vlasta píše:strašná smrt. uhořet v autě. R.I.P Paul Walker. Stal se ikonou naší generace
A jinak podobně jako Šruty...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Může mi někdo vysvětlit toto?
http://www.e-cat.cz/p-1949229/skoda/fel ... 03_1966109
Za 1 pokličku na železné kola 276Kč?! To je prostě zlodějina... Sem si říkal, že nebudu jezdit s 2ma se znakem a se 2ma s černým středem, ale ta cena mi to docela zhnusila...
Za 1 pokličku na železné kola 276Kč?! To je prostě zlodějina... Sem si říkal, že nebudu jezdit s 2ma se znakem a se 2ma s černým středem, ale ta cena mi to docela zhnusila...
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
Se nediv kdyz velka poklice jedna stoji 600,-
Skury souhlas stebou
Skury souhlas stebou
- potkaj se dva..křižovatka dva pruhy....semafor...červená.....start !ruská ruleta, zelená...jede se deset,dvacet,dvojka přes třicet a trojka na čtyřicet.....pade ! ....votáčky dva,skoro tři litry..holky na chodníku mi hážou kalhotky....
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Cena je ještě v pohodě, 4 pokličky na moje Audi kola stojí cca 1400,- 
EDIT: Sruty byl rychlejší
EDIT: Sruty byl rychlejší
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Kubason - FK
I když samozřejmě souhlasim s tim, že závodění ve filmu nebylo zdaleka jediný, co dělal, protože je samozřejmě dobrý zmínit i jeho charitu, to, že jezdil aktivně pomáhat do různejch zemí po katastrofách, a tak, je určitě taky dobrý vědět, ale na druhou stranu zkrátka je pravda, že FnF je to, co ho proslavilo, a díky tomuhle filmu se stal tuning hodně populární. Navíc i v normálním životě byl Walker mimo jiný závodník, takže mi nepřijde až tak blbý uctít jeho pamatáku i prostředním "smutečních" jízd, i když by příspěvek na jeho charitu byl asi lepší.Skury píše:
Upřímně... Meleš sra... Ikonou naší generace? Možná tak mladej blbejch rádobytunerů. Je vidět, že o něm víš totálně kulový, a žes viděl pouze filmy, kde řídil auto... A že měl nadaci, přispíval nemalé částky na charitu, jezdil do postižených zemí a podobně, to samozřejmě nevíš. Za to by si ho měli lidi pamatovat, ne že jezdit v supře, jak je to všude prezentovaný. Tvojí "ikonou" je jenom kvůli tomu, že hrál ve filmech s autama. Tak to může být tvoji ikonou i Franta s Horní Dolní...
A jinak podobně jako Šruty...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
musíš hledat výprodeje nebo bazarovky zde na foru i jin de , já pořídil všechny4 za 100,-Arkis píše:Může mi někdo vysvětlit toto?
ale jinak mám to odstavený určitě 2 sady černých a 1 stříbrných - oboje starý tj bez znaku
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
mi ale prijde sutne ze vetsina lidi znaji jenom fnf a o'connera a az po jeho smrti si polovina znich dozvedela ze se jmenuje paul walker a delaji buh vi jakou tragedii o nekom koho vubec neznaji (kdyz fanousek herce tak snad bych mel o nem neco vedet, ale pokud znas film tak muzes truchlit nad filmem ze se uz nebude tocit coz momentalne nemusi byt pravdou herec se "da nahradit"). Staci se podivat na ty prispevky na fb jak rikaj jaky to nebyl velky tuner pritom to zadny velky tuner nebyl jen milovnik aut... a kdyzsem tam napsal a co charyta tak mi napsali "co stim jako?" "jakoze jel na charitu?.. to vime.." apod to je na tom to nejsmutnejsi.. no proste ja se rozhod ze to resit nebudu.. kouknu se raci na fnf jednicku reknu si ze to byl skvely herec a ne jen to a ze je to skoda ze nekdo kdo mel penize rad pomahal potrebnym a taky mel vkus na auta.. rip myslim ze takto to bohate staci kdybych to chtel nejak projevit tak dam nejakou kacku na tu charitu pac za to by byl asi raci ale to si jen myslim pac ja ho neznal.I když samozřejmě souhlasim s tim, že závodění ve filmu nebylo zdaleka jediný, co dělal, protože je samozřejmě dobrý zmínit i jeho charitu, to, že jezdil aktivně pomáhat do různejch zemí po katastrofách, a tak, je určitě taky dobrý vědět, ale na druhou stranu zkrátka je pravda, že FnF je to, co ho proslavilo, a díky tomuhle filmu se stal tuning hodně populární. Navíc i v normálním životě byl Walker mimo jiný závodník, takže mi nepřijde až tak blbý uctít jeho pamatáku i prostředním "smutečních" jízd, i když by příspěvek na jeho charitu byl asi lepší.
Takto asi nevypada garaz od tunera ale od milovnika rychlich aut

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... ndela.html upřímně si myslim že pro svět udělal víc než Paul Walker a pomalu ani pes po něm neštěkne ...
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Počítal sem s cenou tak 100Kč/kus, ale 270+ je fakt přehnané. Vždycky když jedu na vrakoviště, tak sem tam optám, jestli nemají poklice z plecháčů no zatím jezdím 2 s logem + 2 bez loga, takže to nějak nespěchá.ferdamravenec píše: musíš hledat výprodeje nebo bazarovky zde na foru i jin de , já pořídil všechny4 za 100,-
ale jinak mám to odstavený určitě 2 sady černých a 1 stříbrných - oboje starý tj bez znaku
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
To bude tim ze nejezdil jako magor v premotorizovanem aute ve filmuSadra17 píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... ndela.html upřímně si myslim že pro svět udělal víc než Paul Walker a pomalu ani pes po něm neštěkne ...
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Sadra, Sruty: Bohužel je to tak...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
arkis > vem si jenom cenu toho znaku (stejnej je na zadní vrata)
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Na aukru jsem je za 90kč kupoval asi před měsícem od uživatele "Rebakauf-cz", byly nový, zabalený v origo igelitu. Kvůli tomu znaku na dveře
Vyšlo to i s poštou levnějc než kupovat samotnej znak a to samozřejmě nemluvím o tom že je už k nesehnání.
jenže Rebakauf-cz kupuje "vyřazený" díly ze skladů. ale taky už sem u něl bral pár věcí zá nádhernou cenovku 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Honza9007 - FK
když jsem to načal na FB, tak jsem dostal do držkySruty22 píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... ndela.html upřímně si myslim že pro svět udělal víc než Paul Walker a pomalu ani pes po něm neštěkne ...
To bude tim ze nejezdil jako magor v premotorizovanem aute ve filmuale mas pravdu tady proste jde videt o co maji lidi zajem a co je pro ne prednejsi...
Zloději z Drahotuš
Pánové chci Vás upozornit na zloděje z drahotuš u Hranic na Moravě.Dnes jsem si vyzvedl auto po opravě a málem mě trefil šlak!!!!Přetěsnení klikové hřídele u převodovky!!!!Cena 7100
Je to normální???Umití motoru a převodovky jen 1000kč!!!!!!!!!!!!!!!!
Zloději
http://autosnasel.cz/
Sice neopravovali moji felinu ale jsem si jistý že jim ji tam nedám.Ani to neopravoval automechanik!!!
Zloději
Sice neopravovali moji felinu ale jsem si jistý že jim ji tam nedám.Ani to neopravoval automechanik!!!
holt nemůžeš řícz zloděj, před opravou určitě měla být dohodnutá nějaká cena.... nebo ne?
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zloději z Drahotuš
takovy zakazniky bych chtel taky,skoda jen ze ti co umi platit praci tak jak se slusi a patri sou vzdycky jen "odnekud"mudr.sat píše:Pánové chci Vás upozornit na zloděje z drahotuš u Hranic na Moravě.Dnes jsem si vyzvedl auto po opravě a málem mě trefil šlak!!!!Přetěsnení klikové hřídele u převodovky!!!!Cena 7100
Zloději
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Sruty22
- Kontaktovat uživatele:
v autorizaku hujdy zakaznik plati okolo 1000kc za hodinu prace zalezi co se dela a na cem se dela kdyz vezmu v potaz cenu dilu + prace (nevim na jakem aute a tak, jestli musel motor ven a podobne) tak cena neni zas moc velka... Pokud tu ma nekdo nové auto tak urcite vi kolik plati jenom za garancni prohlidky na ktere musi jezdit kazdy rok... kdyz se meni vice veci tak se samozrejme davaji origo takze cena za garancku kde se meni treba rozvody pak muze byt i 10tisic a nenadas nic pokud chces mit zaruku (zase zalezi jake auto) a to nemluvim o drahem oleji, ktery se dava kdyz je filtr pevnych castic. Ono neni servis a servi s je rozdil vybaveny servis s kvalitnimi sluzbami a nejaky franta ve stodole co opravuje feldy... ty ceny se budou hodne lisit... hlavne pukud jste zvykli na feldi ceny tak vam urcite rekne ten kdo ma doma 1.3 a 1.6 mpi jak moc se ty ceny dilu na motory lisi dle me nekdy az dvojnasobek drazsi pac je to motor vw 
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Taková prosbička o pomoc v soutěži, nechci zakládat nové téma, tak to píšu sem. U nás mají v jednom shopu soutěž s básničku a já tam něco zplodil
Hlasování funguje formou "lajkú" té básničky z Facebooku, tak kdyby se vám náhodou líbila, tak mi tam můžete hodit palec (Já jsem ten bubák, co se zová Ivan Matula
) Odkaz na FB toho shopu a té soutěže https://www.facebook.com/HSComputers Děkuji předem 

máš to tam 
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Jdu si postěžovat a pokecat.....Řidičák mám rok a půl. Mám neskutečné štěstí na Srnky, čokly, bažanty a další havěť a to bydlím ve městě.
Za tu dobu jsem potkal těch srnek asi 15 a z toho tak 5 bylo krizovek kdy se kouřilo od brzd....Od prvního setkání se zvěří nejezdím v noci víc jak 80, protože to už je hranice kdy je člověk na něco nepředvídatelného zareagovat a jakž takž rozumně zabrzdit. Máte někdo pojištění proti zvěři? Má to smysl? Nejlepší by byla nějaká zkušenost. Jak se to řeší, když se vám stane nehoda...a hlavně jestli pojištovny nemají problém s vyplacením škody..ATD...
Má smysl na auto dávat tu píštalu - plašičku zvěře? Hvízdá to moc? Aby to zase nemělo opačný efekt, že pojedu po městě a všem pejskařům se splaší vlci
Za tu dobu jsem potkal těch srnek asi 15 a z toho tak 5 bylo krizovek kdy se kouřilo od brzd....Od prvního setkání se zvěří nejezdím v noci víc jak 80, protože to už je hranice kdy je člověk na něco nepředvídatelného zareagovat a jakž takž rozumně zabrzdit. Máte někdo pojištění proti zvěři? Má to smysl? Nejlepší by byla nějaká zkušenost. Jak se to řeší, když se vám stane nehoda...a hlavně jestli pojištovny nemají problém s vyplacením škody..ATD...
Má smysl na auto dávat tu píštalu - plašičku zvěře? Hvízdá to moc? Aby to zase nemělo opačný efekt, že pojedu po městě a všem pejskařům se splaší vlci
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Pokud takhle srážíš srny feldou, tak srnu vem a sežer ju. To maso na ní by tě vyšlo dráž jak oprava
.
Taku trochu uvažovat,že když vede cesta polem nebo lesem tak je tam ta možnost vběhnutí lesní zvěře. Ted se mi to zrovna stalo dva dny po sobě(srnky)
FELICIA GLXi 1.3 BMM r.v.1996 červená solitaire metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
FELICIA GLXi 1.3 MPi r.v. 1998 zelená pacific metalíza
- stix11
- Kontaktovat uživatele:
hodně silnic vede kolem polí ... i kolem lesů, osobně mám se srnkama taky zkušenosti, 2 srnky sem sundal, ale vždy to byly je lehké následky ... no a občas se stane, že zůstane stát ve struze a čumí jak tele na nový vrata ... pak je lepší jet skoro krokem, protože nikdy řidič neví co ta sviňa udělá ... 
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš něco takového jo? 
http://www.youtube.com/watch?v=xD-Vcg-LoHM
Ještě jsem procházel další videa a ten chlap co to natáčí má reflexy jak závodník
http://www.youtube.com/watch?v=SGe4NHpohn8
http://www.youtube.com/watch?v=xD-Vcg-LoHM
Ještě jsem procházel další videa a ten chlap co to natáčí má reflexy jak závodník
http://www.youtube.com/watch?v=SGe4NHpohn8
- stix11
- Kontaktovat uživatele:
jo přesně tak nějak ...
-
-miki-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, neválí se někomu doma ucvaknuté konektory na budíky?