Špatně fungující budík teploměru..
-
simirm - FK
Špatně fungující budík teploměru..
Lidička mám problém. Už od te doby, co jsem si feldu pořídil mi zlobí teploměr. At je teplota ok nebo vařim stále ukazuje 100 - 110 st. celsia. at se děje co se děje. Když felda schladne, tak normálně spadne dolů ale vždy tak asi 2 - 5 min po startu ukazuje hned 100 - 110 st. celsia. Třebas v zimě - auto je promrzlé na kost, já nastartuji a po cca 2 min chodu na volnoběh můue sledovat ručičku teploměru jak stoupá rychle vzhůru a během jedné minuty je zas na 100 - 110 st. celsia a přitom auto je stále zmrzlé. Předchozí majitel prý do ní dával budíky z 1,6 a já mám 1,3 jedno bod vstřik, rv.: 1995. Přehazoval to kvůli otáčkoměru.. Může to mít spojitost?? Jo a čidlo u termostatu jsem mělnil za nové a bylo to stejné - mizerné. Díky za všem rady. Ahoj Martin
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatně fungující budík teploměru..
Ano s tim to má spojitost .
MPi a BMM maj jiný teploměry
MPi a BMM maj jiný teploměry
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
řešení by bylo , sehnat komoru s termostatem z posledních bmm nebo 1,3mpi , na ní je správné čidlo
nebo jen koupit čidlo a zamundit do stávající komory
a samozřejmě upravit elinstalaci
nebo jen koupit čidlo a zamundit do stávající komory
a samozřejmě upravit elinstalaci
-
pap31 - FK
mi tak napadlo, nepomohlo by dát jednoduše mezi čidlo a přístrojovku třeba jen nějakej odpor?
mám stím totiž úplně stejnej problém, majitel předemnou měnil desku a dal tam z MPI
mám stím totiž úplně stejnej problém, majitel předemnou měnil desku a dal tam z MPI
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ne , má to jiný průběh