Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký patří olej do mé felicie a zároveň bych se chtěl zeptat jestli ho můžu jen dolýt protože v servisní knížce je uvedeno že příští kontrole v autorizovaném servise měla být při 94 00km ale mám najeto už 98 tis. jak to mám řešit?
A ještě bych se chtěl zeptat jestli přežvejká Ethanol a jestli se nějak změní spotřeba nebo výkon.
Děkuji za odpovědi...
Olej do Felicie 1,3BMM
Re: Olej do Felicie 1,3BMM
o oleji tady : http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =21&t=8681
dolýt podle toho kolik je v motoru oleje, nebo vyměnit, podle toho kdy je interval výměny. Myslím že tohle téma se m,že zamknout.
dolýt podle toho kolik je v motoru oleje, nebo vyměnit, podle toho kdy je interval výměny. Myslím že tohle téma se m,že zamknout.
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
Olej vyměnit,i s filtrem....paří tam 10W-40
-
Rambo-x
- Kontaktovat uživatele:
Sežere to klidně i čistý,ale pozor,ethanol je korozivní takže můžou třeba reznou spony na hadicích nebo něco v palivovém systému.....výhoda je že rozpustí bordel
Někdo říká že žere těsnění pod hlavou ale mě to nic neudělalo,občas to natankuji,ne pořád
Někdo říká že žere těsnění pod hlavou ale mě to nic neudělalo,občas to natankuji,ne pořád
-
sedyvlkx
Do Felicie BMM patří 15W40. A nějaký ten kilometr navíc nevadí, záleží spíše na druhu provozu (město,zatížení).