Pomoc s origo centralem
-
zakovka - FK
Pomoc s origo centralem
Zdravim vas..muze mi nekdo pomoci s napojenim original centralem ...autron KZ typ 5 .... k dipozici mam dalku od jablotronu CL 301S. Zkousel jsem to...a proste mi to nejde.....
Muze mi nekdo vylozene jako pro blbce napsat ktere draty mam pripojit na ktere.....nebot nejaky moula mi znicil vsechny zamky...a chci to vyresit dalkou.Ta stara prestala fungovat jiz davno....a nikdy jsem to neresil..nebot fungoval klicek.
Diky
Muze mi nekdo vylozene jako pro blbce napsat ktere draty mam pripojit na ktere.....nebot nejaky moula mi znicil vsechny zamky...a chci to vyresit dalkou.Ta stara prestala fungovat jiz davno....a nikdy jsem to neresil..nebot fungoval klicek.
Diky
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s origo centralem
sekce správná , ale stačí se podívat o pár řádek níž , a pročíst si to , kam to přijde na origo je tam napsaný ,
-
Jenik11 - FK
Ahoj mam problem mam origo central s alarmem a jde o to auto sem zamkl ale uz nejde odemknou pres dalku
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zamkneš klíčem - odemkneš klíčem. Zamkneš dálkou - odemkneš dálkou. Navzájem to nejde kombinovat.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
a co baterka v ovladači ,řešil jsem to nedávno 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Jenik11 - FK
jj tu jsem menil a skoušel jsem i druhy ovladac nevim zitra zkusim odpojit baterku nevim fakt nevim co stim muze byt kabliky nikdy vytrhnute byt nemuzou protoze jsem to normalne zamkl a pak uz to neslo otevrit
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A závada byla kde
Třeba to pomůže i ostatním v budoucnu 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Jenik11 - FK
zavada ???? ani nevim odpojila jsem baterku v aute vypl alarm zapl alarm a sparoval jsem central s ovladacem a jede to
Paruje se to tak ze se pridrzi to spodni tlacitko na dalkaci dokud nezhasne ta dioda
Paruje se to tak ze se pridrzi to spodni tlacitko na dalkaci dokud nezhasne ta dioda