bouchání od levého předního kola

Přední i zadní
viki2388 - FK

bouchání od levého předního kola

Příspěvek od viki2388 - FK »

Ahoj mám Felicii r.v.1998 1.9D a pár dní jsem pozoroval jemné vibrování na volantu při přidaní plynu, nyní mi začlo auto při přidaní plynu a otočením volantu do leva bouchat na předním levím kole, a teď se i ozývá při řazení bouchání od zminovaného kola.... a dělá to i při přidavání plynu ... prosím o radu ...
DuDy

Re: bouchání od levého předního kola

Příspěvek od DuDy »

Vytoč kolo na doraz, chytni polousu do ruky a pokvedlej s ní. Zřejmě máš v haji mohokloub. ;) :hledej: :hledej: :hledej: :hledej: :hledej:
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
viki2388 - FK

omlouvám se jestli tady spamuji ale hledal jsem dobrých 30 minut a nic se tu moc neschodovalo a bylo to vše na benzín....... no zkoušel jsem to jako první má to vůli ale jen ze strany na stranu a asi jen par milimetru... má to byt snad pevné??? ... děkuji za odpověď
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Ono to je úplně jedno zda benzín nebo nafta .... všechny feldy mají stejné nápravy....
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
viki2388 - FK

auto opraveno.... povolil se mi ten velký šroub co drží homokineťák k těhlicy ....takže dotaženo zabezpečeno.. a už je klídeček...:-D
Odpovědět