Hloupé dotazy
-
Matuhsch
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hloupé dotazy
No nevím, nespolíhal bych na to že to tam není.. A přes co má teda připojenej ten svazek na rádio? vždyť to je taky součástí svazku mimo výbav.. Já mám LX s centrálem a při montáži el zrcadel jsem jen přehodil dveřní svazky, a frčí to, odpovídající svazek mimořádných výbav byl už v autě.. Pokud by tam fakt neměl ten konektor na hlavním svazku, tak ok vysral bych se na to, ale nejdřív bych se na to podíval...
edit: tady je info kde hledat konektor: http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.p ... av#p543620
edit: tady je info kde hledat konektor: http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.p ... av#p543620

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť píše sám, že tam nic nenašel. Radio není na svazku mimořádných výbav, to je individuálně zapojené do konektoru C v pojistkovce. Pokud našel ty konektory pro repro, tak znamená, že z výroby má přípravu pro radio. To ovšem automaticky neznamená i svazek mimořádné výbavy.
Arkis píše:Potřeboval bych poradit (zase). Dneska jsem pořádal hon na svazek mimořádné výbavy. U pravého A sloupku nic, pod palubkou nic. Hledal jsem i pod volantem přípojku a tu jsem taky nenašel
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
svazek rádia je samostatný ,
svorkovnice - základní svazek mimovýbav je zapletený přímo s kabeláží vozu , ale dá se dodělat (už jsem ho dělal 2x zájemce musí vědět co chce , jestli mimovýbavy bez ostřku světel nebo s ostřikem nebo jen ostřik, a taky musí vědět jestli to dokáže sám zapojit) nejde to tak že to jen jednoduše vyndáš z auta a dáš do jinýho . nejde to ani tak že to jen vytaháš z kabeláže některý dráty se musej vyměnit ,
připojení výhřevu zrcátek je v pojistkovce bc7 a bc9 průřez drátu min 1mm2
svorkovnice - základní svazek mimovýbav je zapletený přímo s kabeláží vozu , ale dá se dodělat (už jsem ho dělal 2x zájemce musí vědět co chce , jestli mimovýbavy bez ostřku světel nebo s ostřikem nebo jen ostřik, a taky musí vědět jestli to dokáže sám zapojit) nejde to tak že to jen jednoduše vyndáš z auta a dáš do jinýho . nejde to ani tak že to jen vytaháš z kabeláže některý dráty se musej vyměnit ,
připojení výhřevu zrcátek je v pojistkovce bc7 a bc9 průřez drátu min 1mm2
někdo tu zmiňoval rozebrání auta na díly pokud mam druhý totožný nevíte podle jakýho zákona (paragrafu) je to možný ?
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Takto to fungovalo u nás na magistrátu v KV. Pokud jsi měl třeba 1,3BMM, tak jsi mohl legálně vyřadit z evidence další 1,3BMM na náhradní díly. Respektive prodejce šel na magistrát s kupní smlouvou, že ten a ten vlastní 1,3BMM a kupuje od něj jeho 1,3BMM na ND.
Ovšem nevím zda to ještě platí po 1.10.2013. Spíš asi ne
Ovšem nevím zda to ještě platí po 1.10.2013. Spíš asi ne
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
zeptat se na příslušným dopraváku , každej to řeší jinak , třeba u nás to možné nebylo vůbec ,
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
V Liberci byl i nepřekonatelnej problém vymazat číslo motoru z TP, který už ani nikoho nezajímá 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
to je u nás taky
konkrétně je potřeba evidenčka kde napíšou že nesedí číslo a pak kupní smlouva na motor 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a tohle třeba u nás nebyl žádnej problém , stačilo jen vypsat hlášení o změně - napsat výmaz čísla motoru , přidat 10kč (později 50,-) ,
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jo, holt co magistrát, to jinej technik a jiné obštrukce. Měl jsem třeba vítr se zápisem 15" kol a šlo to kupodivu jednoduše.
jinak jsem do knihovny dodal novelu vyhlášky, jak zlikvidovat vozidlo. http://www.feliciaklub.cz/knihovna.html?detail=54
jinak jsem do knihovny dodal novelu vyhlášky, jak zlikvidovat vozidlo. http://www.feliciaklub.cz/knihovna.html?detail=54
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s mlhovkama? Musí se zapínat každý zvlášť nebo to může být na jedno tlačítko? Tuším jsem tu někde četl, že to musí být zvlášť zapínání pro přední a pro zadní, no zpětně jsem to téma nedohledal...
určitě se musí zapínat zvlášť a musí mít i sólo kontrolku. Je to z čistě praktických důvodů...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
je to daný zákonem ... bla bla , nevím , někde jsem měl záložku ,
musí být každé zvlášť ,
proč tě to zajímá ? máš nějaký problém ? nebo nemáš mlhovky a chceš je ?
musí být každé zvlášť ,
proč tě to zajímá ? máš nějaký problém ? nebo nemáš mlhovky a chceš je ?
Zdravím, Chci se zeptat, jestli je normální, že i při takové nízké teplotě vzduchu je normální, že se mi při popojíždění v koloně zahřeje motor tak, že musí sepnout chlazení? Dik
FELICIA LXi [] 1.3MPi, r.v. 1999 Deep sea blue metalic
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
Ford Focus II 1.6 TDCi 80kW
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
ferda: Nemám přední mlhovky a připadá mě to takové prázdné, tak sem přemýšlel, že bych je tam dal. No tahat celou kabeláž se mi nechce. Díky za potvrzení, taky jsem to tady někde četl, ale nebyl jsem si jistý.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já nemít mlhovky tak raději tam dám SPDS , jelikož jsem mlhovky měl jen jsem doplnil denní snětla .Mlhovky moc nepoužívám jelikož mlha je jen málokdy ale záleží jen na tobě co využiješ víc .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Já chvíli SPSD měl koupené (naštěstí jsem je nestihl namontovat), protože se mi prodejce ozval ohledně toho, že byly falešně homologované od výrobce, takže jich co nejvíc stahovat. Dostal jsem ještě odškodné 100Kč k ceně světel
. No už mě doma leží ten plast, který kryje mlhovky. SPSD už nechci, protože už mám koupený komplet LED interiér, tak si ho chci užít
.
-
Kubason - FK
Odešel mi klakson, tak bych si chtěl někdy teď koupit novej a chtěl jsem se zeptat, když bych koupil ten dvoutónovej, co mají třeba Fabie v příplatkový výbavě, bude nějakej zásadní rozdíl v zapojení?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jen ho budeš muset asi zapojit přes relé, já mám ze supa a po napojení na stávající kabel jen chrčel, kdž jsem dal relé a napojil přímo na baterku (přes kabelové pojistkové pouzdro), tak krásně troubí.
PS ještě jedna rada nedávej ho do motorového prostoru, tam vůbec není slyšet, dej si tu práci, sundej přední nárazník a klaksony namontuj pod výztuhu nárazníku, pak je to ten správnej frantarámus

PS ještě jedna rada nedávej ho do motorového prostoru, tam vůbec není slyšet, dej si tu práci, sundej přední nárazník a klaksony namontuj pod výztuhu nárazníku, pak je to ten správnej frantarámus
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To jsem trochu nepobral, jakou spojitost mají SPDS s LED iteriérem??Arkis píše:Já chvíli SPSD měl koupené (naštěstí jsem je nestihl namontovat), protože se mi prodejce ozval ohledně toho, že byly falešně homologované od výrobce, takže jich co nejvíc stahovat. Dostal jsem ještě odškodné 100Kč k ceně světel. No už mě doma leží ten plast, který kryje mlhovky. SPSD už nechci, protože už mám koupený komplet LED interiér, tak si ho chci užít
.
To jako ten interier tak svítí, že nebudeš potřebovat ani SPDS
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale se zapnutýma SPSD by nesvítila palubka, protože bych vytáhl relé automatického zapínání světel. No a takhle bych si vůbec neužil ten podsvit interiéru
.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
kabelá mlhovek může vypadat takto : dráty od pojistkovky dopředu > http://pvdferdamravenec.rajce.idnes.cz/ ... 300109.jpg
dráty pojistkovka -spínač a drát pojistkovka kontrolka > http://pvdferdamravenec.rajce.idnes.cz/ ... 300110.jpg
helej ale i to že se ti rozsvítěj budíky při spds se dá udělat stačí drát a jedna usměrňovací dioda
dráty pojistkovka -spínač a drát pojistkovka kontrolka > http://pvdferdamravenec.rajce.idnes.cz/ ... 300110.jpg
helej ale i to že se ti rozsvítěj budíky při spds se dá udělat stačí drát a jedna usměrňovací dioda
nemusí, většina nových aut má zadní mlhovku zapínatelnou až když svítí přední ...Vasek píše:určitě se musí zapínat zvlášť a musí mít i sólo kontrolku. Je to z čistě praktických důvodů...
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
sadra nepochopil jsi dotaz.
Dotaz zní, jestli se na jedno tlačítko dá zapojit bpřední a současně i zadní mlhovka.
A ty píšeš, že ano, ale není to pravda u nových aut se nejdřív zapne přední a pak zadní. Takže přední může svítit samostatně bez zadní, ale zadní nemůže svítit samostatně bez přední.
Dotaz zní, jestli se na jedno tlačítko dá zapojit bpřední a současně i zadní mlhovka.
A ty píšeš, že ano, ale není to pravda u nových aut se nejdřív zapne přední a pak zadní. Takže přední může svítit samostatně bez zadní, ale zadní nemůže svítit samostatně bez přední.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je někde na netu zdarma vánoční, či novoroční přání ve stylu JibJab ? Nebo něco podobně praštěnýho?
http://www.jibjab.com/holidays
http://www.jibjab.com/holidays
jo pohádka od kofoly
říkám že zadní se dá zapínat pouze v součinnosti s předníma čili zadní nejde solově103457 píše:sadra nepochopil jsi dotaz.
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
Kubason - FK
to nevypadá zas tak složitě103457 píše:Jen ho budeš muset asi zapojit přes relé, já mám ze supa a po napojení na stávající kabel jen chrčel, kdž jsem dal relé a napojil přímo na baterku (přes kabelové pojistkové pouzdro), tak krásně troubí.
a to jako mají Feldy standardně klakson v motorovém prostoru? já ho mám hned za nárazníkem
s trochou štěstí budu mít po Vánocích funkční klakson... a pak se můžu vrhnout na podsvícení interiéru
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Tím myslel Venca to, aby jsi s tim nechtěl vyběhnout a dát klaksony do motorového prostoru, protože se ti nebude chtít sundávat nárazník

Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Lidi je toto kompletní servo, které se dá namontovat na auto, kde servo nikdy nebylo?
http://auto.bazos.cz/inzerat/29635514/S ... elicia.php
Co jsem se díval do sekce "Návody", tak se nevyznám v tom, který díl by měl být který na obrázku. Proto prosím o pomoc někoho, kdo se v tom vyzná
.
http://auto.bazos.cz/inzerat/29635514/S ... elicia.php
Co jsem se díval do sekce "Návody", tak se nevyznám v tom, který díl by měl být který na obrázku. Proto prosím o pomoc někoho, kdo se v tom vyzná
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Asi by to mělo být komplet. Podle mě chybí jenom klíňák, ale ten bys stejně koupil novej.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Dobře díky moc, hned jsem mu napsal. Ještě bych byl vděčný kdyby mi někdo napsal co na pohled můžu zkontrolovat za poškození, abych to nehodil do auta a zjistil, že nefunguje. Jestli to ještě má, tak to budu přebírat osobně.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zkus občas taky hledat informace na tomhle foru... 
http://www.feliciaklub.cz/navody/servo-1.html
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevidím tam držák serva
podle mě ještě chybí plech okolo volantový tyče k řízení 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc všem za pomoc, no teď mi napsal, že už je to prodané
...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
http://www.feliciaklub.cz/forum/posting ... 1#pr565618
Jde mi o to doplnit foto, video, přání. web videopohlednice nefunguje
sádra opět nepochopil nebo nezná JibJabSadra17 píše:jo pohádka od kofoly![]()
Jde mi o to doplnit foto, video, přání. web videopohlednice nefunguje
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Jak pojedu na vrakoviště, tak se chci podívat pro odhlučnění kapoty a tak bych se chtěl zeptat, jestli je rozdíl mezi odhlučněním pro OF a NF. Co jsem se díval, tak přídavné od MIKRA má stejný pro OF i NF, no pro jistotu se ptám...
Jde mi jakoby o ten koberec

Jde mi jakoby o ten koberec
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
rozdíl je v dírách (of kulatý , nf hranatý ) , jejich umístění , a nejsem si 100% jistej jestli i vetvaru koberce u sání topení
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Dobře díky, snad se mi podaří domluvit vyzkoušení na autě, jestli nějaký najdu.
má smysl kupovat starý rozedraný, když nový stojí 400,- ?
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu brát žádné hnusy, to je jasné. No taky jsi zapomněl kolik stojí poštovné u tak velkého balíku a jelikož nemám v okolí prodejnu Škoda dílů, tak by to šlo jedině přes poštu...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Má pravdu předsedo.....
Rozdíl je v OF a NF a vzájemně nejsou zaměnitelný a rovněž nemá cenu do auta dávat starou zpráchnivělou mrchu, když nová stojí pár kaček. Stejně musíš koupit ty hříbky, kterejma se to přidělává. Na jeden hadr je jich potřeba 11 a na druhej 13, ale už si nepamatuju na kterej kolik, musel bych to v garáži spočítat. A taky důležitá věc, musíš si změřit jakej průměr díry máš v haupně a podle díry koupit hříbky, už jsem se setkal s dvouma různejma průměrama děr.
PS. je to hadr a jde to srolovat, takže balík je malej. A neříkej, že v okolí nemáš žádnou prodejnu náhradních dílů, protože ono taky funguje si díl nechat konkrétní objednat

Rozdíl je v OF a NF a vzájemně nejsou zaměnitelný a rovněž nemá cenu do auta dávat starou zpráchnivělou mrchu, když nová stojí pár kaček. Stejně musíš koupit ty hříbky, kterejma se to přidělává. Na jeden hadr je jich potřeba 11 a na druhej 13, ale už si nepamatuju na kterej kolik, musel bych to v garáži spočítat. A taky důležitá věc, musíš si změřit jakej průměr díry máš v haupně a podle díry koupit hříbky, už jsem se setkal s dvouma různejma průměrama děr.
PS. je to hadr a jde to srolovat, takže balík je malej. A neříkej, že v okolí nemáš žádnou prodejnu náhradních dílů, protože ono taky funguje si díl nechat konkrétní objednat
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
u of je to 11 nebo 13 podle roku ale nevím kdybyla změna , z toho 3 jsou menšího průměru ,
ale to tě vlastně nemusí zajímat , na nf je 11 > http://www.skoda-dily.cz/eshop/8e086372 ... olace.html
ale to tě vlastně nemusí zajímat , na nf je 11 > http://www.skoda-dily.cz/eshop/8e086372 ... olace.html
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Dobře díky moc.
Budu si kupovat komplet fólie pod tapecy i s kufrem (tam to bývalý majitel roztrhal při pokusu o opravu zámku - který stejně neopravil!
), tak se zeptám v tom obchodě, jestli to můžu nějak objednat a za kolik to bude.
A když už jsme u toho, oni to mají podle čísel. Poradil by mi někdo prosím ty čísla? (zkontroloval třeba podle ETKy)
11x kolíček 8E0 863 727 A
1x izolace motorového prostoru 6U0 863 831
1x izolace kolem topení ?
1x fólie PL 6U0 867 147
1x fólie PP 6U0 867 148
1x fólie ZL 6U0 867 201 A
1x fólie ZP 6U0 867 202 A
1x fólie kufr ?
1x průchodka dveří ZP 6U0 971 615 - k centrálu
1x průchodka dveří ZL 6U0 971 616 - kcentrálu
Budu si kupovat komplet fólie pod tapecy i s kufrem (tam to bývalý majitel roztrhal při pokusu o opravu zámku - který stejně neopravil!
A když už jsme u toho, oni to mají podle čísel. Poradil by mi někdo prosím ty čísla? (zkontroloval třeba podle ETKy)
11x kolíček 8E0 863 727 A
1x izolace motorového prostoru 6U0 863 831
1x izolace kolem topení ?
1x fólie PL 6U0 867 147
1x fólie PP 6U0 867 148
1x fólie ZL 6U0 867 201 A
1x fólie ZP 6U0 867 202 A
1x fólie kufr ?
1x průchodka dveří ZP 6U0 971 615 - k centrálu
1x průchodka dveří ZL 6U0 971 616 - kcentrálu
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
6U0 863 831 _tlumení pro kapotu motoru model 01/98 - cena ± 350,-Kč
1H5 863 849 A _ svorka přídržná 11ks model 01/98 - cena ± 30,-Kč
6U1 863 925 _ izolace hluková pro prostor pro cestující ( za topením) - cena ± 540,-Kč
6U0 867 147 _ fólie ochranná pro dveře PL - cena ± 65,-Kč
6U0 867 148 _ fólie ochranná pro dveře PP - cena ± 65,-Kč
6U0 867 201 A _ fólie ochranná pro dveře ZL - cena ± 65,-Kč
6U0 867 202 A _fólie ochranná pro dveře ZP - cena ± 65,-Kč
6U0 971 615 _průchodka vlevo - cena ± 80,-Kč
6U0 971 616 _ průchodka vpravo - cena ± 80,-Kč
6U0 967 141 _ folie ochranná pro dveře ( kufr) - cena ± 50,-Kč
Folii do kufrových dveří bych nedával voda co tam nateče se nemá kam odpařit, naopak já mám v tapecu mřížky od repro, aby kufrový dveře mohly větrat.
Co se týče kolíčků - příchytek na upevnění tlumení kapoty, tak je neobjednávej origo, jsou moc drahý, v kelly je koupíš za pár korun, jen musíš znát ten průměr, co potřebuješ
1H5 863 849 A _ svorka přídržná 11ks model 01/98 - cena ± 30,-Kč
6U1 863 925 _ izolace hluková pro prostor pro cestující ( za topením) - cena ± 540,-Kč
6U0 867 147 _ fólie ochranná pro dveře PL - cena ± 65,-Kč
6U0 867 148 _ fólie ochranná pro dveře PP - cena ± 65,-Kč
6U0 867 201 A _ fólie ochranná pro dveře ZL - cena ± 65,-Kč
6U0 867 202 A _fólie ochranná pro dveře ZP - cena ± 65,-Kč
6U0 971 615 _průchodka vlevo - cena ± 80,-Kč
6U0 971 616 _ průchodka vpravo - cena ± 80,-Kč
6U0 967 141 _ folie ochranná pro dveře ( kufr) - cena ± 50,-Kč
Folii do kufrových dveří bych nedával voda co tam nateče se nemá kam odpařit, naopak já mám v tapecu mřížky od repro, aby kufrový dveře mohly větrat.
Co se týče kolíčků - příchytek na upevnění tlumení kapoty, tak je neobjednávej origo, jsou moc drahý, v kelly je koupíš za pár korun, jen musíš znát ten průměr, co potřebuješ
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Tam kde kupuju ty díly nemají skoro nic origo, proto od nich neberu nic důležitého...
Jinak jsem se díval do těch pátých dveří a kromě lehké koroze pod levou částí plastu (toho zvenku) je kufr zdravý, což mi udělalo radost.
A ještě k tomu 1H5 863 849 je to to samé co 8E0 863 727 A. No proč vůbec jedna věc musí mít X označení? Vždyť je to akorát k zmatku
.
Jinak jsem se díval do těch pátých dveří a kromě lehké koroze pod levou částí plastu (toho zvenku) je kufr zdravý, což mi udělalo radost.
A ještě k tomu 1H5 863 849 je to to samé co 8E0 863 727 A. No proč vůbec jedna věc musí mít X označení? Vždyť je to akorát k zmatku
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
8E0 863 727 A mi Etka nenašla, nevím co to je a kde jsi to vzal.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
http://www.skoda-dily.cz/eshop/8e086372 ... olace.html
Jakmile najedeš na další označení, tak je tam to číslo z etky.
Každopádně dík za ty čísla, určitě se mi budou hodit až budu zase prodavači vysvětlovat co to vlastně je
.
Jakmile najedeš na další označení, tak je tam to číslo z etky.
Každopádně dík za ty čísla, určitě se mi budou hodit až budu zase prodavači vysvětlovat co to vlastně je
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tahle je do hranaté díry, felda má díry kulaté. Koukni na svojí kapotu zespodu.