Ahoj chlapi mam problem se zapojenim alarmu jde mi jen o to kde najdu v aute -12V co pome chce pripojit central.
Pokud myslim dobre je to minusovy pol baterie?? diky moc za napsani central se mi spina minusem takže asi to bude ten minus jen že? diky moc
Zapojeni alarmu Micca TW 9010
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojeni alarmu Micca TW 9010
taky by jsi měl vysunout schéma ,
motáš dvě věci dohromady ,
centál se spíná mínusem ,znamená že na vstup centrálu (zamknout/odemknout) se přivede -12V a centrál (zamkne/odemkn)
napájení centrálu je vždy + i -
motáš dvě věci dohromady ,
centál se spíná mínusem ,znamená že na vstup centrálu (zamknout/odemknout) se přivede -12V a centrál (zamkne/odemkn)
napájení centrálu je vždy + i -
-
feliciaorlova - FK
no prave mi k tomu nkdo nic nedal ani manual a prodejce nereaguje proto jsem uplne v ......... kontakty pro odepnuti a zapnuti mam a pak mam dva vodice spojit a privest na -12V to najdu kde tech minus 12V jen o toto se mi jedna diky moc
-
feliciaorlova - FK
tady jsem nasel jen toto je to uplne stejny alarm ale pouze se lisi vyrobcem značkou http://www.autoelectric.ru/autoalarm/to ... tw9010.htm
Ty vole azbuka, tak tu jsem viděl naposledy v osmé třídě na základce a to už je 21 roků 
Hele co se týká elektriky, tak -12V je vše kovové připevněné ke karoserii, tedy uzemnění. Tuším že jsou to v případě potřeby hnědé vodiče.
Jinak napájení centrálu je sice + a - ale tady se vzhledem k tomu že chce k centrálu připojit alarm bavíme o signálním impulsu a ten je v případě feldy -12V a záleží na který vývod jej přivede, jeden je pro zamčení a druhý pro odemčení a který je který zjistí nejlépe tak že jeden nebo druhý drát připojí na kostru.
Hele co se týká elektriky, tak -12V je vše kovové připevněné ke karoserii, tedy uzemnění. Tuším že jsou to v případě potřeby hnědé vodiče.
Jinak napájení centrálu je sice + a - ale tady se vzhledem k tomu že chce k centrálu připojit alarm bavíme o signálním impulsu a ten je v případě feldy -12V a záleží na který vývod jej přivede, jeden je pro zamčení a druhý pro odemčení a který je který zjistí nejlépe tak že jeden nebo druhý drát připojí na kostru.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
feliciaorlova - FK
Diky moc už zapojeno je vše oka a šlape diky moc za rady jak bude teplo jeste poresim ten dalkovy start jen pro srandu :-) kdyžtak se nekdy ozvu preju van pekneho silvestra a Nový rok