cukani mezi 2-3000 otacek

Simos 2P
135M, 136M
Zvonda - FK

cukani mezi 2-3000 otacek

Příspěvek od Zvonda - FK »

zdravim feldaci.mam problem s moji feldou.uz nevim co s ni.kdyz jedu a jen tak zlehoucka pridavam plyn a dostanu se cca k 2000 otackam auto zacne strasne cukat musim pustit plyn,a kdyz seslapnu pedal na podlahu tak se to rozjede a neskube se to.dostane se to az cca na 3000 otacek a zase skube.musim preradit a znova plnej az zas na 3000.byl jsem s ni na diagnostice.tzn: vymena cidla otacek,snimace tlaku saciho potrubi.beze zmeny.diagnostika uz nic neukazuje.jen lambdu ale bez ty se da jezdit, neni prioritni.skousel sem menit i tesneni u sani.a porad nic.nesetkaly ste se s tim nekdo..prosim sem zoufalej..nemam jak jezdit do prace..diky moc
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Re: cukani mezi 2-3000 otacek

Příspěvek od Paulie »

Jak dlouho to dělá? Není to náhodou Benzínem? Jak se to chová při volnoběhu? Nekolísají otáčky při volnoběhu? Jezdíš na benzín, nebo plyn? Dělá to při studeném, nebo při zahřátém motoru? Trošku více informací....
Zvonda - FK

nevim jestli to ma spojitost..ale kdyz mi auto reba pri rozjezdu na 1 mi to chciplo nchtelo to pak nastartovat.starter tocil a motor nic.natoci se to povedlo az tak na po5ty.nejak sem to neresil.pak se mi zacalo stavat ze pri jizde je jedno na jaky rychl.stupen auto nahle stratito tak a hned ho zase chytlo,stavalo se mi to tak jednou dvakrat do tejdne.pote to doslo do stadia kdy mi to chciplo za jizdy a neslo to pak natocit,cca po 5 min to zase chytlo.vymena cidla otacek.dalsi stadium ze mi to nechtelo rano chytnout vubec.musel sem seslapnout pedal na podlahu a pak startovat..natocilo se to chyto to otacky a chvilku to bezelo,pak se motor jakoby udusil klesaly otacky az na nulu.skusil sem sundat cely vyfuk pre katikem a auto pak normalne chytlo.myslel sem ze je to zadni tlumic nechtic sem ho zarazil o obrubnik tak sem ho sundal a normalne to startovalo.delal sem s tim pak naky veci jako ze sem mel sundanou klapku a cistil sem ji.venku byly i vstriky jen kvuly kontrole gmicek a zvedavosti.byl menenej i filtr benzinu.olejovy filtr,vzduch filtr je tam sportovni,olej,svicky (brisk)..a to hazeni nevim presne od ky to dela co sem s tim pred tim delal..je sem s tim na dignostiku a tam sem se dozvedel to co sem psal.dela mi to asi tyden od ty doby auto stoji ve stodole a skousim s tim vsemozne.jen uz dolsly napady.benzinem? myslis jko ze nekvalitni benal?? nwm tim to asi nebude.pri volnobehu to drzi cca 800.obcas to vylitne treba na 1200 a pak spadne zas na 800.nekdy kdyz pri volnobehu prislapni plyn tak to pak klesne treba na 500 a zas na 800.stavalo se ze kdyz sem pri volnobehu drzel prislaplej plyn na 1000 a pak sem ho pustil tak to chciplo..a s tim cukanim je jedno jestly je motor teplej nebo studenej.
Paulie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paulie »

Jak to tak čtu - teda s prominutím luštím, tak bych asi začal tím, že bych vyčistil klapku a udělal základní nastavení....Může to dělat i zapalovací lišta.....
Spíš jsem to myslel tak. Co děla auto, když ho nastartuješ po ránu? Prostě jestli si pěkně drží volnoběh, nebo kolísají otáčky?
Když stojíš na místě, máš tam neutrál a vytočíš motor, tak otáčky spadnou z5 na volnoběžné? tj cca 800 ot., nebo klesnou ještě níž a s autem to zatřepe jako by chtělo chcípnout?
Zvonda - FK

:D:D:D sory za to psani u pc neseim casto..sem dost technickej typ takze porad neco delam vyrabim ubravuju a tak.:D,klapku sem cistil je to cca 3 nedele.zakladni nastaveni nevim jak se dela..rada by bodla.zapalovaci listu sem mel sundanou a napichany v ni svicky..dal sem je na motor a kamos mi staroval...krasne palej vsechny.noa po ranu mu chvilku trva nez chytne cca 3-4 vteriny.otacky si celkem drzi jemne kolisaj mezi 700-800.ale s tim zatrepanim kdyz to vytocim pas pravdu.neni to pravidlem ale stavalo se to ze se to zaklepalo a ojedinele to i chciplo.nasel sem video je mozne ze je to tim cerpadlem?..dcla to i odpovida skousel sem ho z nadrze vyndat s tim ze ho vycistim ale nepodarilo se i ho vytahnout ven ta dira je na nej naka mala.:D. http://www.youtube.com/watch?v=1yxzlm5m0LY
Odpovědět