Ahoj,
v sobotu jsem si privezl novou feldu. Problemy k reseni nasledujici:
1) nezahrivala se, coz vyresila vymena termostatu
2) motor "chrochta".... neni to tak, ze by chrochtal porad, ale je to i v otackach, takze by to nemely byt rozvody? to bylo prvni co me napadlo, ale jak jsem si to tady procetl, tak rozvody jsou slyset jen na volnobeh....
jeste mi obcas na volnobeh problikavala kontrolka mazani, oleje bylo po kontrole malo, tak si rikam, treba to dela kvuli tomu. po doliti oleje bohuzel tento zvuk pretrvava.
navic jsem vypozoroval, ze to nedela porad, kdyt jedu opravdu rovne, tak na chvili i prestane, taky je to lehce zavisle na otackach....
3) kdyz jsou vyssi otacky, tak ma motor po ubrani plynu prodlevu. tj. cca 3 000 a sundam nohu z plynu pri seslapnute spojce a treba vterinu se drzi nebo padaji hrozne pomalu a pak spadnou na spravnou hodnotu..
prosim pomoc, chtel bych toto vyresit co nejdrive, chtel bych do auta dat LPG...
Diky Ondra
motor chrochta
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: motor chrochta
motor chrochtá , pěkný , akurát nelze určit čím to je ,
helej mě motor u 1,6 pochrochtával pořechtával a bylo to volným / odrezlým plechem na výfukpotrubí , není to jen víčko od oleje ? nebo to je od převodovky ?
takže prohlídnout .................
zkontrolovat přes VAG , vyměnit filtr , vyčistit kapku > nastavení ...............................
helej mě motor u 1,6 pochrochtával pořechtával a bylo to volným / odrezlým plechem na výfukpotrubí , není to jen víčko od oleje ? nebo to je od převodovky ?
takže prohlídnout .................
zkontrolovat přes VAG , vyměnit filtr , vyčistit kapku > nastavení ...............................