Pomooc Huceni v prednim pravem kole

Přední i zadní
stevebowler - FK

Pomooc Huceni v prednim pravem kole

Příspěvek od stevebowler - FK »

Zdravim pardon za moju cestinu som slovak Nedavno som pri rozbehovania s v styriciatke neubrzdila uderil som levim bokem felicie do octavie nic vazneho se nestalo okrem trosku zohnuteho naraznika a ztlaceneho stlpika karoseie a kapoty trosku na stranu vodice avsak po udreti se mi stalo ze kdyz zatacim do leva tak mi prave koleso predne ako kdyby cuchala guma avsak nic tam neni zcuchane a uz to dokonce i vybruje bevite co to muze bejt gulove som vymenil a komokinetak to urcite neni kamos rekl ze to moze byt silenblok ramene nevite mi poradit dela to kdyz zaboocim vlevo a pri rychlosti nad 110 abo vys dakujem za radu
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomooc Huceni v prednim pravem kole

Příspěvek od Skury »

Co čeština, to je v pohodě, ale co ty chybějící čárky, tečky, velký písmena na začátku vět? :hlava: :roll:

Auto dostalo ránu i na kolo? To může být plno věcí. Kolo může dřít třeba o tlumič. Anebo ložisko. Anebo ohnuté rameno.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
stevebowler - FK

Ne, ja jsem šel rovno, akorat sem se snažil vyhnout do prava a uderil sem s levým bokem ale kola nedostaly ránu, iba boli vytočené. :D
tronda - FK

Příspěvek od tronda - FK »

zdvihni auto na heveru (hever dej pod rameno) a zkus se podívat jestli někde něco nedře.
stevebowler - FK

zistil som nakoniec bol odtrhnuty motor zp silenbloku na vodnej pumpe
Odpovědět