Jak se dostat dovnitř ?
Jak se dostat dovnitř ?
Dnes ráno nastartuju,vyjedu před dům a dveře jsen přibouchl asi jen na půl /přivřený pás/,všude zavřu a jak jsem zabral za kliku auto se zamklo a motor běžel.Naštěstí to bylo u baráku takže kleště a kus drátu a dveře se otevřely...
poraďte jak se do auta dostat nebo aspoň vypnout motor - děkuji I.
poraďte jak se do auta dostat nebo aspoň vypnout motor - děkuji I.
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se dostat dovnitř ?
jednou takhle brácha zabouch dveře u fáva když bylo nastartovano a tak jsme neměli čím otevřit tak jsme pomocí hadru a klacku ucpali výfuk a auto chcíplo ale nevím zda je to dobré ale nouzovka.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
Faust píše:jednou takhle brácha zabouch dveře u fáva když bylo nastartovano a tak jsme neměli čím otevřit tak jsme pomocí hadru a klacku ucpali výfuk a auto chcíplo ale nevím zda je to dobré ale nouzovka.
to je dobrý nápad,minulý rok jsem měnil výfuk tak snad by to šlo..
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Ví někdo,proč se to stane? Dneska ráno se mi tohle stalo, nastartoval jsem auto, šel si něco dát do kufru, a jak jsem zatáhnul za řidičovu kliku,tak se celé auto zamklo.. Naštěstí druhé klíče jsem měl doma.. Asi mi i blbnou táhla u řidiče,když otevřu dveře a lehce se přibouchnou(nejsou úplně zavřené,ale musím zatáhnout za kliku zevnitř),tak se mi kolíček tlačí dolů a dveře nejdou otevřít.. Kolíček přizvednu a pak jdou dveře otevřít.. Může to mít nějakou spojitost?? Dveře před samozamčením byly přibouchlé,jak píšu výše.. Mám ve Feldě origo centrál jen na klíč..
Je to divné, udělalo mi to taky 
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
měl sem to samé ve dveřích u spolujezdce stačilo vzít za kliku a celé auto se zamklo.Vyměnil se celý vnitřní zámek a problém je pryč.
prasklá malá pružinka v mechanizmu zámku
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak malá pružinka co drží tahlo nahoře,jinak bouchnutím sjede trochu dolu a central si myslí že někdo zamačkává kolík
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Fotku asi nikdo nemáte,že? 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
když jí najdu tak vyfotím