laserline 989 + vystrelovak

hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

laserline 989 + vystrelovak

Příspěvek od hromyblesky »

zkuousel to nekdo? nacpat vnitrek z laserline do vystrelovaciho klice ? jina varianta? stipat jednotku a nahrazovat jinou nebudu to se na to radeji vykaslu...
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
RAAF_96
Kontaktovat uživatele:

Re: laserline 989 + vystrelovak

Příspěvek od RAAF_96 »

Jedna holcina z tadyma prodavala komplet alarm s vystrelovacimi klici a manzetami za par korun. Nic bych nepredelaval
Škoda Felicia Combi 1.6 55kw r.v.97 - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Moje_Felda/
Škoda Octávia Combi 1.8t 110kw - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Koktik/
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Taky me to jednou napadlo, ale ten tistak z laserlinu je celkem velky, takze jedine kdyby nekdo umel navrhnout mensi a prizpusobit to vystrelovaku nebo nevim. Jinak co se tyce te jednotky ja mel origo metu tak sem to v motoru prestipal a dal tam laserline :)
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

nebudu vystipavat orignal plne funkcni a znackovy alarm abych tam dobastlovaval nejakou čínu kvuli tomu aby mi vystreloval klíč ;) to si radsi necham klíč jaky mám. ptam se jestli to jde napojit na staviajici a to bud tim ze prehraju novy klíč nebo to nejak dobastlit,,, do auta šahat nebudu
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Sruty22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sruty22 »

popravde bych uz vystrelovak nechtel jedine kvalitni original ktery se hned vychechla a na tvem miste te chapu ze do auta hrabat nechces. Ja presel na klasicky klic ze svetlem a jsem spokojen nad miru. a u laserline je super ze se daji koupit jeste dily obaly ovladacu, poutko ovladace a podobne.
https://www.flickr.com/photos/127894722@N07/
  • potkaj se dva..křižovatka dva pruhy....semafor...červená.....start !ruská ruleta, zelená...jede se deset,dvacet,dvojka přes třicet a trojka na čtyřicet.....pade ! ....votáčky dva,skoro tři litry..holky na chodníku mi hážou kalhotky....
Odpovědět