centrlní zamyká ale neodemiká
-
menhy - FK
centrlní zamyká ale neodemiká
zdar,omlouvám se pokud už o tady někdo řešil ale nějak jsem to nenašel.mám takový problém,mněl jsem na feldě odpojený centrál,tet jsem ho po dlouhé době zaojil a centrál celé auto zamkne,ale už neodemkne.nevte ke je chyba ? můžou být špatné všechny motorky ?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: centrlní zamyká ale neodemiká
origo ? uni ? na klíč ? na dálku ? proč byl odpojenej ?
může to být jednotka , kabeláž , nebo přední servo třeba jen zaoxidovanej kontaktnebo je potřeba seřídit sevo či zámek
může to být jednotka , kabeláž , nebo přední servo třeba jen zaoxidovanej kontaktnebo je potřeba seřídit sevo či zámek
-
menhy - FK
je to origo.odpojoval ho mechanik protože se vybíjela baterie a nechtěl hledat zkrat v kabelech tak odpojil radio a centrál..když jsem sundal tapec tak byy dva dráty přepálené tak jsem je dal do čokolády a pořádně zaizoloval,zapojil řj centrálu a uz jen zamyká.Nefunguje odemikání ani vytažením kolíčku táhla..a je to na klíč
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
který barvy drátů ?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ty jsou na repro ,
platí to co jsem psal , může to být jednotka , kabeláž , nebo přední servo třeba jen zaoxidovanej kontaktnebo je potřeba seřídit sevo či zámek
platí to co jsem psal , může to být jednotka , kabeláž , nebo přední servo třeba jen zaoxidovanej kontaktnebo je potřeba seřídit sevo či zámek
-
menhy - FK
to nejsou na repro,repro mám tažené zvlášť.Všechny ty kabely jsou napojedé do motorků centrálu(Asi 5kabelů).Jak se dá seřídit servo ? popřípadě dá se nějk zjistit zda je chyba na jednotce bez jej výměny ?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
a není ten drát náhodou modrej ?
pokud by to bylo se zeleným tak to není origo ale nějakej UNI
odpoj úplně to poškozený servo , pokud to bude fungovat je to servem ,
ale já to vidím spíš na jednotku , v důsledku zkratu buď napálený nebo připečený relé
pokud by to bylo se zeleným tak to není origo ale nějakej UNI
odpoj úplně to poškozený servo , pokud to bude fungovat je to servem ,
ale já to vidím spíš na jednotku , v důsledku zkratu buď napálený nebo připečený relé