Jak vám Felda topí
-
Konopka - FK
Jak vám Felda topí
Chci se vás zeptat chlapci po kolika metrech či kilometrech vám topí felda mě po ujetí 500m či kilometru hnedka topí je to správně nebo je to špatně?A když popojíždím ve městě tak ručička je na půlce budíku někdy i malinko víš,projedu město a je to v pohodě.Když jsem auto koupil tak byl v háji termostat a čidlo teploty tyto dvě věci jsem vyměnil a felda hnedka topí tak se chci zeptat na váš názor zda je to dobře či špatně jedná se o motor 1.3Mpi díky
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vám Felda topí
Pokud si myslíš, že je to špatně, tak proč jsi měnil čidlo a termostat?? Důležitá je teplota motoru, zda topení topí po ujetí 100m nebo kilometru je irelevantní, mě topí a vyjedu jen z garáže.
-
Konopka - FK
Když jsem auto koupil tak mě to vůbec neukazovalo teplotu a netopila spíše vlažně,tak jsem vyměnil termostat a čidlo teploty a felda topí jak blazen tak mám strach aby nebylo načnuté těsnění pod hlavou,teplota motoru je na půlce když jedu a když jsem ve městě tak se ohřívá víc ale mě jde jen o to zda někomu topí hedka felda tak jako mě
-
mjamriska - FK
aj mne hned, vyjdem z garaze zavriem branu, vojdem do auta a uz ide mierne teply vzduch, ked byvalo minule zimy -20 a menej, tak som rano isiel skor nastartovat aby deti nesadali do takeho studeneho auta, mozno po 5 min, mozno trochu neskor uz bola teplota motora 90 stupnov a hned bolo prijemnejsie v auticku
-
kolak
- Kontaktovat uživatele:
no tak mne topi tak po kilometru a no teplota ujde topilo to lip odhaduju pred zimou dat now termostat