Hľadal som niečo o tomto alarme ale nič poriadne som nenašiel.
V poslednej dobe mi pri zamykaní a odomykaní ostavajú svietiť smerovky na ľavej strane.Pomôže len odpojenie baterky.
Auto je od druheho majiteľa tak neviem či sa montoval od výroby alebo bol namontovaný dodatočne.
Dalo by sa to niako rozobrať a streknuť tam WD 40 alebo niečo podobné?
Je to jeden komplet aj so sirénou.
Teraz nemôžem zamykať na dialku ale kľučom,keďže je to spojené s centralom
Foto alarmu:
http://www.rajce.net/f626085226
Alarm Meta M870 euro
-
merlinii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm Meta M870 euro
Jsou tam nějaká relátka a mají opálené kontakty, prý... Asi rozdělat a vyčistit...
-
Michalband
[quote="MichalBe"]Hľadal som niečo o tomto alarme ale nič poriadne som nenašiel.
V poslednej dobe mi pri zamykaní a odomykaní ostavajú svietiť smerovky na ľavej strane.Pomôže len odpojenie baterky.
Auto je od druheho majiteľa tak neviem či sa montoval od výroby alebo bol namontovaný dodatočne.
Foto alarmu:
[url]http://www.rajce.net/f626085226[/url][/quote]
Ahoj ako to dopadlo?
Mám podobný problém ,po TOM čo som umyl motorový priestor tak Meta870 prestala pracovať ,nefunguje diaľkové ovládanie ani central aj keď to zavieram a otvaram kľúčom ,dá sa ta siréna a to čo je dnu otvorí tajne ta chyba v TOM ?UZ som prešiel úplne všetko,odpojil batériu a stále nič ,ako si to vyriešil .....dik uz som z toho ......
Foto alarmu:
[url]http://www.rajce.net/f626085226[/url][/quote]
Ahoj ako to dopadlo?
Mám podobný problém ,po TOM čo som umyl motorový priestor tak Meta870 prestala pracovať ,nefunguje diaľkové ovládanie ani central aj keď to zavieram a otvaram kľúčom ,dá sa ta siréna a to čo je dnu otvorí tajne ta chyba v TOM ?UZ som prešiel úplne všetko,odpojil batériu a stále nič ,ako si to vyriešil .....dik uz som z toho ......
-
Bandit - FK
Nemáte nijakú radu?Ma to vôbec cenu opravovať ?Mrzi ma to diaľkové ovládanie a vlastne samotný central ,nefunguje ani keď ho otvaram kľúčom ,myslite že je to spojené s Metou????dik za každú radu....
-
Návštěvník
Nespravil som to nijak.Našiel som kompletný návod aj inštalačný ale som z toho jeleň lebo ja mam všetky káble čierne a v návode sú rozpísané.
Najlepšie je ho vypnuť klucikom od alarmu ale ja som ho nemal pri kúpe,tak som si vyrobil z rurky niečo podobné a vrtal som sa v tom kým mi to nevyplo.
No ale alarm mi teraz nejde ani central na dialku.Ale aspoň naštartujem auto.Pod gumenou zátkou je tam otvor na klučik ak ho máš tak ho vypneš bez problemov.
Najlepšie by ho bolo vybrať ale mne ho nema kto a z tých káblov som hotový.
Najlepšie je ho vypnuť klucikom od alarmu ale ja som ho nemal pri kúpe,tak som si vyrobil z rurky niečo podobné a vrtal som sa v tom kým mi to nevyplo.
No ale alarm mi teraz nejde ani central na dialku.Ale aspoň naštartujem auto.Pod gumenou zátkou je tam otvor na klučik ak ho máš tak ho vypneš bez problemov.
Najlepšie by ho bolo vybrať ale mne ho nema kto a z tých káblov som hotový.
-
Bandit - FK
Tak ja som to rozobral,išlo to jednoducho a ta zalozna baterka bola vytecená a skratovala ,tak som to očistil preletoval kontakty a ono to funguje ,tak paráda ,ešte chcem zohnať novú baterku a bude to vse ok....