Radio Škoda Symphony

dotazy a rady na vše kolem hudby
Brian - FK

Radio Škoda Symphony

Příspěvek od Brian - FK »

Ahoj,
koupil jsem si radio Škoda symphony,zapojil jsem ho do Felicie,radio po zadání kodu hraje v pohodě,problém je,že nesvítí.
První věc,po které jsem šel,byla,že jsem zkontroloval na iso konektrou pin č.6,což má být podsvětlení autorádia,zda tam jde proud.Když zapnu světla,tak do pinu č.6 jde prou,což je v pořádku.
Druhá věc byla,že lidé na forech nechávají ještě toto radio překodovat,aby nebylo v jakémsi Can chódu přes VAG,ale má vůbec Felicia VAG?
Máte někdo s tímto nějaké zkušenosti? :?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Radio Škoda Symphony

Příspěvek od Maty »

Ano má felda diagnostiku pomocí K-line a používá se na diagnostiku program Vag-Com . Nicméně Felda nemá autorádio připojené na K-line takže se k ní diagnostikou nedostaneš ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Hudzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hudzi »

Čau ten pin 6. čo si spomínal ide na správne miesto ? myslím tým či to rádio Škoda Symphony nemá na inej pozícii prívod šťavy na osvetlenie :) nájdi schému obsadenia konektorov toho rádia či ide na správne miesto...
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=32022 Moja Feldička odstin 9460 - modra hlubinna :)
Brian - FK

Takže,prošel jsem schéma konektorů na radiu,a opravdu pod pinem 6 je osvětlení.Takže konektory vůči sobě souhlasí.
Snad jediná věc,co mě už napadá je,zda neodešla nějaká dioda osvětlení a tím pádem nesvítí celé osvětlení.
Teď je otázka,zda se k osvětlení v rádiu vůbec dostanu.
To je depka :hlava:
Hudzi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hudzi »

V utorok budem v škodovke na praxi tak ak nezabudnem a nepohneš sa ďalej tak sa ti nato popýtam našich elektrikárov možno mi poradia :) ale je možné že ak si ho kúpil z druhej ruky že dotyčný ho predával z dôvodu že nesvieti... :scratch:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=32022 Moja Feldička odstin 9460 - modra hlubinna :)
Brian - FK

Ptal jsem se jednoho elektrikáře,a ten mi řekl,že i kdyby odešla jedna dioda,ostatní by mi svítily.
Autorádio jsem kupoval z autovrakoviště.
Tak fakt už nevím.
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Ono záleží,jak ty diody jsou zapojené, pokud jsou do série,tak stačí,aby odešla jedna ;) Netuším jak to bývá v rádiích zapojené :oops:
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
jirka22

Příspěvek od jirka22 »

podle meho nazoru si trochu pletes zapojeni.

PIn c. 6 neslouzi k napajeni podsvetleni autoradia, ale objevi se na nem 12V ve chvili kdyz zapnes normalni venkovni svetla auta. Nektera radia maji pak funkci, ze kdyz rozvitis venkovni svetla utlumi podsvetleni protoze predpokladaji ze je tma.

Podsvetleni radia je napajeno normalne z hlavniho napajeciho pinu. Takze pokud radio hraje a nesviti tak v zapojeni chybu nehledej, bude na 95% nekde v radiu.

K tomu zapojeni, do serie ledky temer jiste nebudou to se nepouziva, takze pokud jedna odejde ostatni normalne sviti. Co by mohlo odejit je treba napajeci zdroj pro ty ledky, kdyz by odesel ten tak nebude svitit zadna, ale fakt tezko rict jak to tam maji udelany. To je na nejakyho zkusenyho opravare
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Originální autorádio do feldy používá tento pin na osvětlení rádia .... zapneš světla zapne se ti podsvícení ... vypneš zhasne ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět