Teče servo - help

lumpo - FK

Teče servo - help

Příspěvek od lumpo - FK »

tak a už je to tady - po úspěšné montáži servíčka do 1,3 MPi mě po měsíci pohody začal téct hřeben. Zatím to není nějak tragické a dolití cca 1cm oleje do nádobky za cca 500km - s tím se ještě chvíli nechá jezdit. Zadní silenblok od převodovky v místě co končí volantová tyč je celý od oleje a dole je vždy kapka. Lze s tím něco dělat? Nebo prostě novej hřeben? Je stejnej z 1,6tky? co ten tisícihran na volantovou tyč? Bude to pasovat? Nebo lze to nějak přetěsnit? Něco utáhnout ... Dík moc za každej typ... ;)
leo487 - FK

Re: Teče servo - help

Příspěvek od leo487 - FK »

odkaď ti to přesně teče? může být problém i ve spojích trubek na samotném řízení, co manžety, jak vypadají? 1cm oleje nic není, mě to teče skrze nádobku, dřívě jsem to dolíval, teď už na to kašlu, stabilně se to drží na min a nepociťuji, že by to něčemu výrazně vadilo....jinak hřebeny jsou pro všechny feldy se servem stejné ;)
Pipa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipa »

No já mám taky takový problém. Jen přesně nevim od kud z převodky to teče. Obě manžety jsou od oleje. Jinak dřív to teklo / mizelo pomalu ale teď už to dělá loužičky :(. Dá se to nějak opravit/repasovat nebo cokoliv jiného než koupě nového nebo použitého ? Předem moc diky :)
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Zelená metalíza 9595
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Stříbrná
RENAULT EXPRES / RAPID 1.9D - Modrá
SIMSON S51 ENDURO - Bílá / Černá
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

Zkus vymenit tesneni na tech dvou trubkach
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Pipa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipa »

Ok kouknu na to a pak dám vědět ;)
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Zelená metalíza 9595
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Stříbrná
RENAULT EXPRES / RAPID 1.9D - Modrá
SIMSON S51 ENDURO - Bílá / Černá
Odpovědět