http://wrp.cz/clanky/felicia.html
Pojďte si postěžovat,pokecat...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Borci na vrakáčích si to tak kontrolují na netu, že už po mě dvakrát chtěli víc než stojí nový origoš dílArkis píše:Už jsem si tu četl, že to tu borci koupili za 200Kč, no na tomto vrakovišti nejsou blbí a kontrolují si ceny podle internetu
Když už jsem to tady načal, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte návod na demontáž celé palubní desky. Našel jsem zde pár vláken, kde jsou odkazy na foto návody, no všechno je to dávno mrtvé, tak třeba je někdo máte v pc?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jo někde kontrolujou , jenom za rozdělovač na 1,6 bez kabelů chtěl 1000,- a o tři vesnice dál jsem ho koupil za 250,-
světla zadní za 400kus , nebo u jinýho na OF kapota 800 čelo 500 nárazník 500 , u jinýho maníka jsem to koupil za litr a k tomu jsem si ještě přihodil chladič 1,6 i s větrákem
takový ceny mohli dávat když ty auta byli v kurzu a ne teď když dožívaj
světla zadní za 400kus , nebo u jinýho na OF kapota 800 čelo 500 nárazník 500 , u jinýho maníka jsem to koupil za litr a k tomu jsem si ještě přihodil chladič 1,6 i s větrákem
takový ceny mohli dávat když ty auta byli v kurzu a ne teď když dožívaj
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se na to díval a jednodušší bude díru v palubce opravit, než sundávat celý předek
. Každopádně díky za čtení, budu jej používat často, jen ty ilustrace by mohly být lepší
.
Ještě jsem si tam našel takovou malou nejasnost. V pojistkové skřínce by měla být nějaká pinzeta (JakNaTo, str. 292, obr. 3.3). Jak to vypadá?
ferda: Usmlouvat jde hodně věcí, ale palubák za 100kč by mi asi neprodali
.
Ještě jsem si tam našel takovou malou nejasnost. V pojistkové skřínce by měla být nějaká pinzeta (JakNaTo, str. 292, obr. 3.3). Jak to vypadá?
ferda: Usmlouvat jde hodně věcí, ale palubák za 100kč by mi asi neprodali
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
já ho měl dokonce zadarmo , nikdo nevěděl co to je ,
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0 ... -3481.html
přručku doporučuju stáhnout z uložto na wrp to není komplet
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0 ... -3481.html
přručku doporučuju stáhnout z uložto na wrp to není komplet
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
to je vytahování pojistek, taky ji tam nemám .Docela jdou vytáhnout i bez níArkis píše: V pojistkové skřínce by měla být nějaká pinzeta (JakNaTo, str. 292, obr. 3.3). Jak to vypadá?
.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
mám se podívat po nějaký lichý ?????
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
emilio jasně že to jde i bez ní, jen jsem se ptal ze zvědavosti 
Každopádně když jsem kontroloval všechny pojistky, tak jsem ke konci už měl dobře sedřené prsty
Každopádně když jsem kontroloval všechny pojistky, tak jsem ke konci už měl dobře sedřené prsty
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Jaké je podle vás nejjednodušší sváření? V reálu jsem se setkal jen s obloukovým, což mi nepřišlo nijak složité. No hodně jsem se dočetl, že nejjednodušší je CO2 s podavačem kabelu. Když jsem se ale díval na videa, tak mně to přišlo mnohem složitější než obloukem. A co jsem se tak díval na ostatní typy, tak mě nejjednodušší přišlo svařovat plamenem (autogenní). No určitě se každé svařování hodí na něco jiného. Já bych potřeboval svářečku na co největší pokrytí všech věcí, například jsme svařovali přístřešek pro auto obloukem a šlo to celkem pěkně, ale zase obloukem by nešlo dělat nic na autě, ne?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Koukni na svarforum.cz.
Jinak dle mě ideální je COčko. Autogenem auto svářet nebudeš, elektrodou taky ne. U COčka si asi zvol variantu s plynem externě, mě přijde dutý drát naplněný plynem trošku divnej. A když vyměníš bomby a drát, můžeš klidně vařit hliník nebo nerez...
Jinak dle mě ideální je COčko. Autogenem auto svářet nebudeš, elektrodou taky ne. U COčka si asi zvol variantu s plynem externě, mě přijde dutý drát naplněný plynem trošku divnej. A když vyměníš bomby a drát, můžeš klidně vařit hliník nebo nerez...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
MIG/MAG je nejlehčí, nejuniverzálnější a nejlevnější sváření 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
MIG/MAG = COčko, pro neznalé. Teda rozdíl je v použitém drátu a plynu. http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? ... 2007101501
Je tu z vás někdo šikovný, zkušený a hodný klepíř? Mám v plánu si vyvařit feldu a potřeboval bych poradit na co si dát bacha a tak nějak celkově jak na to. Předem moc díky 
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Zelená metalíza 9595
ŠKODA FELICIA 1.6 MPi - Stříbrná
RENAULT EXPRES / RAPID 1.9D - Modrá
SIMSON S51 ENDURO - Bílá / Černá
No někdo kdo je hodnější a hlavně zkušenější než ty tak snad ano 
No chtěl jsem tím říct to co jsem řekl prostě někdo hodnější než ty
protože z toho co jsi napsal se mi zdá že asi nechceš aby mi někdo pomohl.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pipo: Já nějak nechápu, co chceš poradit... Pokud umíš svářet, tak snad víš, co máš uřezat a svařit. A pokud neumíš svářet, tak je absolutní nesmysl se to učit na autě...
Řekněme že svářet umím. Ale teď je tu otázka vařit na tupo nebo dělat pertl? Když udělám pertl má se dávat něco mezi ty plechy a když ano tak co? A jaký plech je lepší koupit s lakem (taková ta černá), olejovaný nebo foréza? A na co si třeba dát bacha třeba nějaká zrádná zákoutí na které se zapomíná atd.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
no asi tak , dávat si pozor aby ti neshořelo auto , ........ k tomu dalšímu 100 lidí 150 názorů ......... ,
někdo to dá natupo , někdo pertluje , někdo jen přeloží , někdo zavaří celý někdo jen boduje .................
někdo v oleji , někdo ve foréze , někdo v barvě , ................ za mně , v barvě > barvu musíš komplet odstranit ,. foréza je ošulená resp čištění před ní , takže stačí v oleji , > odmastit > základovku > ......................... pak nástřik dutin
všechno je jenom relativní
někdo to dá natupo , někdo pertluje , někdo jen přeloží , někdo zavaří celý někdo jen boduje .................
někdo v oleji , někdo ve foréze , někdo v barvě , ................ za mně , v barvě > barvu musíš komplet odstranit ,. foréza je ošulená resp čištění před ní , takže stačí v oleji , > odmastit > základovku > ......................... pak nástřik dutin
všechno je jenom relativní
Okok tak plech by jsme měli
a teď další věc jakou zakladovku? Je nějaká spešl? Nebo stačí nejaka obyc s antikoroznima vlastnosma? A ještě jedna věc je lepší to kytovat a pak základ nebo obráceně? A a ještě by mě prosím zajímal názor na ten pertl. Díky moc.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hláška "řekněme že umim vařit" mi dle toho, co tu čtu, přijde víc jak úsměvná. 
Pertl na prazích neuděláš. Takže vařit s překladem. Základovka stačí klasická, není žádná spešl. Dutiny vystříkat. Ferdamravenec jinak napsal vše ostatní.
Počítej s tím, že pokud skutečně neumíš vařit slušně, tak to někdo po tobě bude předělávat a ty ve finále zaplatíš mnohem víc. Radši někomu dám litr, aby mi prahy vyvařil, než abych platil 2x prahy...
Pertl na prazích neuděláš. Takže vařit s překladem. Základovka stačí klasická, není žádná spešl. Dutiny vystříkat. Ferdamravenec jinak napsal vše ostatní.
Počítej s tím, že pokud skutečně neumíš vařit slušně, tak to někdo po tobě bude předělávat a ty ve finále zaplatíš mnohem víc. Radši někomu dám litr, aby mi prahy vyvařil, než abych platil 2x prahy...
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych taky dotaz, asi blbej, ale zkusím to. Když se vaří prahy, kde je to nejlepší zavařit? Když se prodává celý práh, tak ten spoj vychází až pod těsnící gumu ne? Může se to nabodovat až pod tou gumou? Nebo je lepší ten novej práh uříznout někde jinde a zavařit to s překladem? Díky
Super tak plechy máme vyřešeny. A teď by mě ještě prosím zajímali rady a tipy když se rozhodnu vařit s pertlem. Co mezi ty plechy dát atd. A ještě jedna věc dat základovku a pak tmel a nebo obráceně?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pipo, ty si s nás fakt děláš prdel, ne? Asi tvoje dotazy přesunu do diskuze "Hloupé dotazy"... Mezi plechy dej igelit a nejdřív auto nalakuj, pak dej základovku a pak kit...
Tady máš "videonávod", jak se vyvařuje auto. A jestli se ještě fakt zeptáš na nějakou kravinu, tak se vážně do vyvařování auto nepouštěj. https://www.youtube.com/watch?v=0-WK_fxR4Ts
Tady máš "videonávod", jak se vyvařuje auto. A jestli se ještě fakt zeptáš na nějakou kravinu, tak se vážně do vyvařování auto nepouštěj. https://www.youtube.com/watch?v=0-WK_fxR4Ts
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
práh navrtáš > přiložíš na kastli > a každou dírku vyvaříš ..............kouda píše:Měl bych taky dotaz, asi blbej, ale zkusím to. Když se vaří prahy, kde je to nejlepší zavařit? Když se prodává celý práh, tak ten spoj vychází až pod těsnící gumu ne? Může se to nabodovat až pod tou gumou? Nebo je lepší ten novej práh uříznout někde jinde a zavařit to s překladem? Díky
jinak všeobecně : prostudovat DP > karoserie > klempířské práce
-
kohula
- Kontaktovat uživatele:
kouda: já dávám prahy komplet, tj. odvrtávám pod těsněním dveří sváry. vypadá to čistěji. ale doporučuju odřezávat (hl. v místě napojení sloupků) až po poměření s novým prahem. já první odřezával a až pak pasoval nový práh a museli jsme dovařovat kousíčky plechu právě v okolí sloupků.
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
Díky kluci!
kohula: s tím řezáním to už vím, asi před třema rokama jsme dělali na předchozí feldě zadní lemy, tak už jsem se tam něco naučil, ale furt sem přemejšlel jak udělat nejlíp ty prahy. Čekají mě snad letos v létě, pokud teda na ně zbude čas...
kohula: s tím řezáním to už vím, asi před třema rokama jsme dělali na předchozí feldě zadní lemy, tak už jsem se tam něco naučil, ale furt sem přemejšlel jak udělat nejlíp ty prahy. Čekají mě snad letos v létě, pokud teda na ně zbude čas...
jestli nejsou zrezly do sracek tak bych je upajcnul v tom falcu pod dverma, pobodoval, dopasoval a dovaril. vznikly spoj pretahnes tmelem a mas za odpoledne hotovo
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Zjistil sem, že když se za někým táhnu jak smrad, tak mi to nevadí a ještě k tomu mám dobrou spotřebu, jenže jak předemnou nic není, tak jedu jak urvaný z řetězu. Každopádně včera jsem jel do Brna a dneska zpět. V prvním případě jsem se táhl za novým Renaultem Clio a zpátky jsem se táhl za náklaďákem. Od toho se taky odvíjela spotřeba
.

-
jarda.vysocina - FK
Zdravím všechny od Třebíče . Tak už jezdím s Fabkou I. 1,4- 44kW a nějak to auto není ono ; proto hledám někoho z okolí kdo by mi napíchnul auto přes VAG a případně pomohl s kabelem a zapojením . Mám typ 2001 a tak tam asi bude stačit KKL kabel . Notes mám s W2000 a má jak COM tak USB . Samo, že za pomoc a práci zaplatím . Napište prosím na jarda.vysocina@seznam.cz nebo SZ .Díky .
Jarda
Jarda
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
jarda.vysocina: můžeme se na to o víkendu podívat.. dyžtak ti to napíchnu na můj VAG 5053 nebo přes PC, mám aji obyč. kabel KKL
-
jarda.vysocina - FK
Díky za nabídku , ještě napiš kontakt na e-mail . Tento týden je Fabka na volbách , tak se pak ozvu .
Jarda
Jarda
- kouda
- Kontaktovat uživatele:
Mail sem psal, tak jak budeš chtít pomoct tak napiš
-
Kubason - FK
Je fakt, že vždycky nadávám na lidi, co jedou celou cestu (v obcích i mimo obce) třeba sedmdesátkou, ale zase je pravda, že jet za nima mimo obec znamená mít dobrou spotřebuArkis píše:Zjistil sem, že když se za někým táhnu jak smrad, tak mi to nevadí a ještě k tomu mám dobrou spotřebu, jenže jak předemnou nic není, tak jedu jak urvaný z řetězu. Každopádně včera jsem jel do Brna a dneska zpět. V prvním případě jsem se táhl za novým Renaultem Clio a zpátky jsem se táhl za náklaďákem. Od toho se taky odvíjela spotřeba![]()
.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem měl ústní maturitu. Celkově za 5
.
Ajaj
No co chvězdy září v Září 
Noooo tak jestli to je 1,1,1,2 tak to klobouk dolu. Ale ono suma sumárum je to jedno stejně na to nikdo nekouká
Jinak Gratulace!
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem musel "olajkovat".Pipa píše:Ale ono suma sumárum je to jedno stejně na to nikdo nekouká
-
Kubason - FK
z čeho jsi maturoval?Arkis píše:Však celkově za 5. Mám 1 1 1 2
mě to čeká příští čtvrtek
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Klidně ať se na to nikdo nekouká, pro mě je důležité mít ten papír
. Ke známkám řeknu jen to, že jsem se učil dohromady ani ne 2 hodiny...
Kubason:
Čeština
Angličtina
Programování / Počítačové sítě
Programové vybavení / Grafika
Kubason:
Čeština
Angličtina
Programování / Počítačové sítě
Programové vybavení / Grafika
-
Kubason - FK
ty jo, s takovejma předmětama na ústní bych tipoval jako druhej předmět ve státní spíš matiku
mě ještě čeká angličtina a chemie
a navíc se mi dojebal vejfuk, vypadá to na podělanej spoj mezi přední trubkou a katalyzátorem (největší hluk to dělá za předníma kolama, tak z toho soudim, že problém bude nejspíš tam)
mě ještě čeká angličtina a chemie
a navíc se mi dojebal vejfuk, vypadá to na podělanej spoj mezi přední trubkou a katalyzátorem (největší hluk to dělá za předníma kolama, tak z toho soudim, že problém bude nejspíš tam)
-
Paulie
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě ve čtvrtek čekají ústní...
Navíc jsem po dvou letech konečně zjistil, čím to je, že se mi ztrácí kapalina.....Vždycky jsem jednou za půl roku dolíval tak 1L.
Byla malá prasklinka v té hadici co vede od termostatu do chladiče. Ale nevěřil bych jaký bude "problém" tu hadici sehnat. Až ve 4. autodílech.
Navíc jsem zjistil, že pry se údajně na MPI už nevyrábí palivové trubky a je celkem problém je sehnat. Jak to je, nevíte?
Navíc jsem po dvou letech konečně zjistil, čím to je, že se mi ztrácí kapalina.....Vždycky jsem jednou za půl roku dolíval tak 1L.
Byla malá prasklinka v té hadici co vede od termostatu do chladiče. Ale nevěřil bych jaký bude "problém" tu hadici sehnat. Až ve 4. autodílech.
Navíc jsem zjistil, že pry se údajně na MPI už nevyrábí palivové trubky a je celkem problém je sehnat. Jak to je, nevíte?
- Nosferat
- Kontaktovat uživatele:
Ja schanel jednu na 1, 6tku, a objednal jsem ji v elitu, ty ji taky nekde objednaly, a cekal jsem na ni 2 tydny. Na netu jdou sehnat za zhruba stejny penize, ale nevim jak to dopadne kdyz po silaj postou ...
Renault Clio Generation 90TCe 56kw
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
Škoda Fabia II Family 1.2HTP 12v 51kw
https://www.instagram.com/hrabe.official/
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou jsem to zahlédl v inzerci a tak se čistě ze zvědavosti ptám
Youtube
Je to vůbec legální?
Já se popravdě bojím předělat si svítění na SPZ a lidi jezdí s blikajícím zadním světlem?...
Youtube
Je to vůbec legální?
Já se popravdě bojím předělat si svítění na SPZ a lidi jezdí s blikajícím zadním světlem?...
Co myslíš, je to legální? Určitě si na svojí otázku dokážeš sám odpovědět.
- Arkis
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že mi to nepřijde legální. No o to víc mě vrtá hlavou, proč to tady někdo vůbec prodává? 
A proč to neprodávat? Komu se to líbí, tak si to koupí a policii neřeší... Na letáku k výrobku bude 100% napsáno, že výrobek není určen pro provoz na pozemních komunikacích. Prostě když se ti to líbí, tak si to na auto dáš, jako velký kola, nehomologovanej laďák, černý okna jako bota