Zdravim,
potreboval bych poradit s docela prekerni situaci. Na felde 1.3MPI mi odchazeji zadni loziska, nove jiz mam koupene, jenze pred vymenou se porad nemuzu rozmyslet jak to udelat, aby to bylo efektivni s brzdama. Rucni brzda mi brzdi az nekde na poslednim zubu. Oblozeni se zda byt v pohode, jsou tam nejake Starline, mam nove valecky TRW a zda se mi ze, mam stocene bubny, jelikoz to brzdi az nekde na poslednim zubu - lanko dotahnute na max.
Potreboval bych vedet, jak poznat stocene bubny, pripadne jaka ma byt tloustka novych celisti? Jde o to, ze ted pokud vymenim loziska a zjistim, ze mi to nebrzdi kvuli stocenym bubnum, tak bubny budu muset vymenit a tim padem mi na bubnech zustanou nove O krouzky z lozisek. Nebo myslite, ze muzu na bubnech nechat stare O krouzky na ktere nasadim nove loziska(pokud v nich nebudou ryhy apod.)? Rovnez se mi nechce kupovat nove oblozeni, at pak nezjistim, ze to byl pokus omyl.Nebo take me jeste napada, ze pokud bych ted loziska vymenil a pak zjistil, ze je to bubnama, ze bych O krouzky vyklepal ven a pripadne nalisoval do bubnu novych, ale to nevim jestli pri tom vyklepani se uz neposkodi.
Diky moc!
Vymena zadnich lozisek VS. bubny
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena zadnich lozisek VS. bubny
Stáhni si dílenskou příručku, tam najdeš snad všechny potřebné infomace.
http://www.feliciaklub.cz/knihovna.html?detail=47
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vymena zadnich lozisek VS. bubny
tak to rozeber a koukni nejdřív na samostavy je tam klínek kterej se posouvá směrem dolů a tím se ty pakny roztahujou třeba pude ten klínek ještě pošoupnout a tím doladit ruční brzdu