Nechce startovat za tepla

Simos 2P
135M, 136M
Richard_Solta - FK

Nechce startovat za tepla

Příspěvek od Richard_Solta - FK »

Zdravím, pročetl jsem zde diskuze ale nic se mě netýká. Mám 1.3 40Kw 98 rok. Najeto 218 000 km. LPG Při studeném motoru otočím motorem a krásně chytne otáčky se drží výš drnknu o pedál a spadnou. Ale za tepla to je už horší. Většinou na podruhé a pak se otáčky drží nízko, prošlápnu plyn a vše ok. No měnil jsem: Zadní díl výfuku, svíčky, čidlo teploty, palivový filt, čistil škrtící klapku a seřizoval ventily, měnil těsnění pod sáním. těsnení pod výfukem je už taky starší ale snad to tím nebude. V diagnostice mám akorát kvůli plynu 1 a myslím 2 vstřik jinak nic. Nevíte někdo na co už se mám zaměřit? Motor byl asi opravován protože to na 40 KW a tolika km lítá a Pod Sečí vyjíždím kopce na 4 a v pohodě. Díky za rady už nevím co dál.. :?
Knedlik - FK

Re: Nechce startovat za tepla

Příspěvek od Knedlik - FK »

Zdravím měl sem ten samý problém a udělal sem ventilové vůle 20 20 a je klid :thumleft:
Richard_Solta - FK

Re: Nechce startovat za tepla

Příspěvek od Richard_Solta - FK »

Mám nový poznatek, když za tepla nenechám doběhnout čerpadlo aby cvaklo relátko cca tak 3 sekundy tak chytne bez problému.. Napadlo mě něco jako regulátor tlaku paliva co je snad na vstřikovací liště nebo něco s čerpadlem?
Odpovědět