Repra crhastí :\

dotazy a rady na vše kolem hudby
header - FK

Repra crhastí :\

Příspěvek od header - FK »

Ahoj, dnes mi kamarád prodal Reproduktory Hertz ECX690 vypadají jako nové i on sám mě říkal že jsou hrané tak rok takže velmi málo ale po namontování do plata a zapojení k rádiu jsem zjistil že reproduktory chrčí nebo dřou někde v cívce oba úplně stejně. Nevíte co s tím aby nechrčely? Děkuji
RAAF_96
Kontaktovat uživatele:

Re: Repra crhastí :\

Příspěvek od RAAF_96 »

vetsinou to dela reprak,tzv kmitacka-to je civka ktera je namotana na te membrane dolu a je stracena v magnetu..jestli ti zacina chrcet tak si ji asi dal poradne nahlas a nevydrzela to..podivej se jeste na dratky co jdou od svorek jak pripojujes kabely na repro a tou membranou,jestli se nedotyka neceho..
Škoda Felicia Combi 1.6 55kw r.v.97 - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Moje_Felda/
Škoda Octávia Combi 1.8t 110kw - http://radimfojtek.rajce.idnes.cz/Koktik/
header - FK

Aha, kouknu na to no... Ale zaráží mě že to dělají oba, a přitom byly tak málo hraný.
Andy486
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andy486 »

Ako písal RAAF - môžu byť už chytené cievky - ak ich niekto dal moc nahlas. Ale ak sú to repráky napr. koaxiálne, alebo iné, ktoré nemajú stredovú kopulku na basovej membráne, tak tam mohla aj napadať špina medzi cievku a magnet -napr. ak boli v zadnom plate aj predtým namontované,ale bez ochrannej sieťky. Ak by to bolo niečo z toho, tak to opraviť asi nejde nijak.
Škoda Felicia GLXI 1,3i Bosch Mono Motronic (1995) tm. zelená metalíza
header - FK

Opraveno! Měl jsi pravdu byl napadaný bordel mezi cívkou a magnetem... Zapojil jsem to v dílně na zesilovač a při hraní jsem to vyfoukal kompresorem a olalá najednou basy jak hovado :D Jdem nejvíc happy a můžu pořádně vyhrávat!!! :dj:
Andy486
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andy486 »

;) tak to je fajn, že to išlo vyfúkať, lebo sa stáva, že to tam zapadne tak blbo, že sa už špina nedá odstrániť...
Škoda Felicia GLXI 1,3i Bosch Mono Motronic (1995) tm. zelená metalíza
header - FK

Jo no... to by byla škoda takových repráků...
Odpovědět