1,9D dusenie/vypnutie motora.

AEF
sevenA6 - FK

1,9D dusenie/vypnutie motora.

Příspěvek od sevenA6 - FK »

Zdravim vas

vlastnim vw polo 6n1 s motorom 1,9D AEF,to iste čo vo felicii..pišem sem svoj problem kedže na vw forach nevedia pomôcť.
Auto sa mi sprava čudne a to že približne raz za 2tyždne sa stane že sa rozbieham mam zaradeny 2stupen pripdam plyn a auto nechce ist..začne ho keby jak dusiť,stlačim spojku a motor skape...potom auto chyti až na 2krat a ide bez problemov.Može byt problem v palivovom filtry? je sice nový no ten plastovy diel ktory sa do toho zasuva je troška volny a nieje v nom tesnenie.

na aute je novy rozvod
nove čidlo teploty motora
novy tremostat
novy palivovy filter

auto ma ešte jeden problem,ked chcem ist svižnejšie že auto začnem vytačat cez 3000ot. tak pri 3000 strati tah a začne zase tahat od 4000..može to mat niečo s tym spoločne? zavzdušnuje čerpadlo ta plastova vec na palivovom filtry? alebo je niečo s čerpadlom? nemam chut ho davat na repas alebo ho menit..

dakujem každemu za akukolvek radu a pomoc :salut:
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Re: 1,9D dusenie/vypnutie motora.

Příspěvek od pipo444 »

Noo na to filtri, na tom T-čku by malo byť tesnenie - O krúžok ! Inak ti môže padnúť aj nafta a nebodaj aj prskať okolo von ! takže pekne kúp to tesneníčko :D áno, môže to tade aj lut natiahnuť, zavzdušnní sa čerpadlo a zdochne. a pozri poprípade aj prepadové hadičky na vstrekoch ...
sevenA6 - FK

No,ja ten O kružok nemam :x bol som kupit v baumaxe podobny kružok ale ten bol priliš hruby a ked som ho tam dal tak mi hned zavzdušnilo system :oops: da sa kupit originalne tesnenie niekde z autorizaku VW? alebo kde to kupit?

Prepadove hadičky su ok všetko som prekontroloval aj dotiahol,najskor vidim chybu v tom Tčku len neviem kde kupim tesnenie,nove Tčko v autorizaku vraj stoji cez 20€.
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipo444 »

Ako vidíš, stačí málo čo a už je to zavzdušnené. No ak nemáš krúžok, musíš ho kúpiť, má rozmery 15,4 x 1,8 . Inak sa dá kúpiť aj tu http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel ... -3513.html
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipo444 »

Blbosť, to T-čko tolko nestojí, to ťa odrbali :lol: Normálne stojí cez 4€, ja som kupoval nové pre istotu keď som menil filter paliva ... Pozri tuto, len nie čínu :D Ja mám Febi http://www.skoda-diely.sk/eshop/1911272 ... -1-9d.html
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Za to "T" pýtajú fakt obrovské peniaze aj v mototechne ( tých cca 20E ), raz som uvažoval nad výmenou a potom ma to prešlo :lol:
sevenA6 - FK

Diky moc :)

No neni to drahe,len za poštovne dam viac ako za samotny diel :D
Dufam že to vyrieši problem s nepravidelnym vykonom auta aj zlym štartom.
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipo444 »

Neni začo, dúfam že ti to pomôže. Inak kuriér niečo cez 3€, ale stále je to menej ako tých 20€ :mrgreen: No objednaj si aj to T-čko keď tak aj s teseniacim krúžkom a máš pokoj a vieš že je to nové ;) Spolu sa to vôjde do 10€ v pohode :D
mako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mako »

to tesnenie býva pri novom filtry, aspoň ja som to tak vždy mal a vždy pri výmene filtra ho vymenil
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
Odpovědět