Central sa nezamyka nebo sám zamyká

stevebowler - FK

Central sa nezamyka nebo sám zamyká

Příspěvek od stevebowler - FK »

Dobry den , nevidel som to nikde tak pardon ak sa budem opakovat mam centrala j s ovladanim a alarmom na felicii prednedavnom mi zacalo blbnut ze alarm zacvakol ale auto sa neuzamklo musel som klucom , poistky som skontroloval a su v poriadku takysto aj motorceky som premazal a nepomohlo a dnes mi dokonca ak zamknem jedne dvere tak sem tam mi nezamkne vsetky iba tie jedne musim to na viac krat skusat, prosim nevedeli by ste mi pomoct dakujem za ochotu
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Central sa nezamika

Příspěvek od emilio52 »

co baterka ? kontrola jak v ovladači tak i v autě ,sundat tapce a kontrola mechanismu + vyčištění a lehce namáznout
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
stevebowler - FK

skontrolaval som baterka je nova jak v aute tak aj v DO , takysto som premazal wd40-tkou
stevebowler - FK

odysla riadiaca jednotka :salut:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nebudu zakládat novej topic, písnu to sem, začalo se mi samo zamykat auto. Zamyká se pouze, když stojí s vypnutým motorem a nikdo v autě není. Vyzkoušel jsem oboje přední dveře otevřít a zavřít klíčem, fungujou, za jízdy se auto nezamyká, takže na spínače v motorkách to asi nevypadá. Obě dálky jsem dal tak daleko od auta, že neměly dosah a auto se také zamklo, čily dálky jsem rovněž vyloučil. Teď mě čeká to složitější rozdělat palubku a zkusit odpojit řj dálky, jestli ona sama nespíná, pak zkusím vyměnit řj centrálu a nakonec když nic nenajdu budu muset začít odpojovat kabeláž k motorům předních dveří.
Napadá někoho ještě něco jiného?
Jo a nemám v předních dveřích vůbec táhla ani kolíčky na zamykání zevnitř, takže tam problém nehledejte.
kwik

Re: Central sa nezamyka nebo sám zamyká

Příspěvek od kwik »

zkus se mrknout na průchodky předních dveří, jestli nejsou prodřené kabely a občas se nedotknou obnažené kabely a tím se auto nezamkne. Jinak možná ta ŘJ, kdybys chtěl, mám doma jak 10ti pinovou, tak 6ti pinovou jednotku.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Zkusím to prohmatat, popřípadě omrknout, ale je divné, že při jízdě = otřesech auta se nic neděje, auto se zamyká jen když stojí samo a v klidu nenastartované. :(

Náhradní ř.j. mám taky doma, v tom není problém. Problém je, že nemám čas a ani se mi nechce rozdělávat palubku.
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipo444 »

problém so samozamykaním som mal aj ešte mám aj ja. už je nový zámok doma. ale som zistil že keď je odomknuté tak ako je servo a ten konček-biely plast je to gravitaciou ťahane dolu, tak zopol mikrospínač, čo je divné. a zamklo sa samo. napadlo ma dať tam medzi to tiahlo a ten biely plast šrob M3 alebo M4 s matkou aby to bolo vyššie a nemohol zopnúť ten mikrospínač v serve aj keď je odomknuté. keď budem meniť zámok tak to vyskúšam
Odpovědět